Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przypuszczałabym tego.

mój maż ma romans z 19sto latką!Kurwa ,co robic ?

Polecane posty

Gość gpookki
wez zdjecia swoje i daj na wioche pl

Gość gpookki
to nie są zdjęcia dziewczyny z blogu tylko tej Olki ,weź sie nie podszywaj,co tak zdzirki bronisz, pisała ,że to Olka to chyba wie,i jaka Marina ,coście mariny nie widzieli .Wodóle do niej nie podobna

Gość gpookki
*wogóle

Gość gpookki
wierzę autorce ,ściągnęła fotkę z fb ,fotka jest świeżo wstawiona więc nie pitolcie ,że blogerka dopiero zdjecie dała oszołomy

Gość cichosza1111
Rozmawiałaś już z mężem? Jak nie to nie czekaj i porozmawiaj. Nie rób awantury, bądż konkretna i pewna siebie. Powiedz, że sobie nie życzysz takiego układu. Wóz albo przewóz. Spokój za wszelką cenę i konkrety. Wiem z własnego doświadczenia, że taka postawa działa cuda. Nie płacz, nie wymiękaj, nie żal się, nie proś. ŻĄDAJ ! Postaw warunki. Nie masz nic do stracenia. Jak on się nie przestraszy to i tak Cię zostawi za kilka lat a wtedy będzie Ci o wiele trudniej ułożyć życie od nowa. Jak mąż zgodzi się na twoje warunki, wtedy pogadaj sobie z małolatą. Ostro ale kulturalnie- to zawsze jest bardziej skuteczne niż wyzywanie od lachociągów i k...

Gość cichosza1111
Nie wstawiaj fotek i profilu tej dziewuchy bo Cię oskarży. Jest ochrona danych osobowych

Gość TO PROWOKACJA!!!
napisałam do tej dziewczyny, że użyłaś jej zdjęcia. Mam nadzieję, że zgłosi to komu trzeba.

Gość hyuuu
TO PROWOKACJA- spadaj ,pewnieś taka sama

Gość tak bo oczywisacie 19latka
co za pojebane forum pelne konfidnetó

Gość forbesowa
jesli ma konto na nk to zloz fikcyjne wstaw zdjecie jakiejs laski i zagladaj na jego konto on wtedy sprawdzi kto zagladal jesli mu sie spodoba fotka to na pewno do ciebie napisze a wtedy mozesz miec i dobra zabawe ,I PRZY OKAZJI DOWOD ,a jak puscisz wodze wyobrazni to moze sama w sobie odkryjesz cos nowego

Gość nogi twee
taa zgłosi koku trzeba....pewnie babce klozetowej

Gość ------------------------======
TO PROWOKACJA-jesteś zmurszałym moher beretem ,czy tylko głupia???

Gość wikiwikaw
kopa w dupę i poszukaj sobie kogoś innego. stara jeszcze nie jesteś. wyjdź gdzieś, do klubu, na koncert (7 lipca we wrocławiu gra Queen, takie koncerty to świetna okazja do zawarcia nowych znajomości) nie łudź sie, że jeszcze coś z tego będzie. jeśli ktoś zdradził raz, może zdradzić i drugi i ten niepokój będzie cię gryzł, aż go nie pogonisz.

Gość nie przypuszczałabym tego.
to niemożliwe, ja go kocham i nie pozwole mu odejść do tej młodej szmat.,y

Gość gość
no i ch*j przyzwyczaj sie że robisz sie stara zrzędliwa suka i pewnie nie chcesz już mu dawać to szuka sobie młodej i napalonej c**y do *****ia żeby mógł się jej spuszczać w każdy otwór a potem ona będzie to zlizywać i połykać a mu z tego powodu znowu stanie k***s i znowu ją zerżnie i znowu bedzie zlizywac i znowu sie podnieci i znowu ją zerznie i bedzie *****ie na okrągło lubisz to suko

Gość gość
zrób łomot najpierw jemu, a potem jej powiedz co nieco do słuchu.

Gość gość
nie czytać, gdy nie piszą do ciebie.

Gość Mariola22WWA
Słuchajcie jak chcecie sprawdzić faceta to przeczytajcie jego smsy. Skorzystałam ze strony szpiegsms.tk i w ciągu dosłownie 5 minut miałam wszystkie smsy męża na komputerze. Zarowno, te które wysłał jak i odebrał. Świetna strona, na pewno skorzystam jeszcze nie raz. Serdecznie polecam!

Gość gość
Zastanów się kobieto czemu stary koresponduje z taką młodą siksą

Gość gośćazd
Jak nie ma w domu to idzie się do super marketu po towar. Każdy wie o co chodzi.