Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przypuszczałabym tego.

mój maż ma romans z 19sto latką!Kurwa ,co robic ?

Polecane posty

Gość przestań :)
jasne- graj fair. tak jak ona :/

Gość nieoNN
Miej trochę trochę ambicji.Szukasz winnnych a nie widzisz że to mąż jest zdradliwą szmatą? Rób tak dalej a narobi ci na głowę.

Gość -------------------------hyu
imię i nazwisko oraz miasto ,więcej nam nie trzeba ,a danych zakazanych nie zdradzasz

Gość Oleole.........
Sorry ale do dziewczyny nie można mieć pretensji. Faceci żonaci często kłamią, że już żony nie kochają, że są w separacji, że się rozwodzą, ale np nadal mieszkają razem bo wsólny majątek i dziecko, albo że żona go zdradziła, to jędza i się rozstają, albo że żona o wszystkim wie, bo jest z nim tylko dla kasy, a małolaty w to wierzą i chcą takiemu dać szczęście biedaczkowi, uratować go.

a z wymiany wiadomości wynika cos co może niepokoic? może po prostu są znajomymi. Ja tak czy siak pogadałabym z facetem, nie z nią. Tym bardziej jesli to nie pierwszy raz

Gość tak bo oczywisacie 19latka
no dokladnie jeszcze stul ogon i przepros meza i nastolatke ze w ogole im przeszkadzasz:D haha jak niektore kretyn ki z kaffe za takie zachowanie nalezy sie zemsta i mezowi i suce , zeby zapamietali na przyszlosc ze takich rzeczy sie nie robi

Gość awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweee
tak bo oczywisacie 19latka popieram!!

Gość hyuuu
daj te dane bo już fb wczytałam

Gość Oleole.........
I dobrze ktoś napisał ,nie ta to będzie inna, ja bym do męża miała pretensje.

nie badzcie smieszne ! jeszcze dwa lata temu sama bylam nastolatka i dobrze pamietam jak mialam te 15- 19 lat i jak wtedy moje kolezanki mialy zdanie o zonach i ich mezach dla nastolatek jestescie starymi próchnami one maja radoche ze odbijaja wam meza

zrobię mu koło dupy m,jeszcze nie wiem jak,ale zrobię. Małolaty oskarżanie jest głupotą, to on jest winien. I on za to zapłaci ,ak,ze nie będzie sama go chciała.

Gość nieoNN
Daj jeszcze imięi nazwisko męża i jego fotę też wrzuć.Stygmatyzować trzeba po równo.

Gość hyuuu
no brzydka nie jest ,widać już niejedno muskała

Gość hyuuu
daj fotę tego niedoroba gnypa

Gość przestań :)
wyrzuć go z domu, albo sama się wyprowadź. Wróci prędzej niż myślisz. Człowiek docenia co ma, dopiero jak może to stracić.

Gość ------------------------======
i siedzi sucz ,widać po obiadku dupsko pełne ,a sumienie wyrzutów nie ma

męża masz chooya i tyle! ona głup[ia i młoda! to on Cię zdradza, nmie ona:P

Gość Oleole.........
Młode jesteście i myślicie, że jak się komuś wpierdoli czy naubliża to zatrzymacie męża czy chłopaka. A to nic nie da. Jak facet zdradza to znaczy że was nie kocha tak na prawdę i jest z przyzwyczajenia, ale jak przyjdzie lepszy moment i znajdzie taką co się zakocha, to się ulotni. I nic go nie powstrzyma. Więc można siłą i groźbą prosić o miłość... To nie dla mnie.

Gość kjjhfdsa
oj to laska będzie miała odwiedzin na fb ... a ilu żonatych już do niej piszę :)

Gość lop334444
ot swołocz suczysko najedzone po obiadku i deserze za twoje

Gość koxu
wstaw ją na wiocha.pl

dzięki ,ze mogłam się wyżalić i przelać swoje frustracje jak mu zrobię koło dupy,opowiem ! Trzymajcie się!

Gość llo nowe zda
z domu nie wychodź bo suka zaraz się wprowadzi ,walcz ,ona po winku widac łatwa była

Gość kjjhfdsa
facet się dowartościowuje bzykając młodą :) tak samo babki jak się przy nich inny zakręci - a jak jeszcze przystojny to dopiero kolba odbija :D

ja jestem w szoku ze jestscie takie wyrozumiale dla mlodszych ktore sie wam w twarz smieja ja bym suce wpierdolila a meza wywalia na zbity pysk i tyle

nie. to mój mąż jest chujem, teraz widzę,że nie ona jedna padła ofiarą jego zaczepek ,ma mnostwo takich ,z którymi regularnie pisze . . .

Gość kjjhfdsa
widać dziewczę ma jakies kompleksy - kto by chciał starego pryka z żoną i dzieciarnią może jeszcze na karku - DESPERATKA !!!

no jak nie ma zony jak pisze do nich z konta z fasebook gdzie maja wspolne zdjecia

Gość ja tez tak mam ma
zgadzam sie z autorka ...i jeszcze tez ktos napisal ze te malolaty takie niwinne nie sa , ja mialam tak sam i jest tak dalej .... nie wiem czy jeszcze bedziemy razem ... jestesmy po 30 , ... a taka jedna 18 potem 19 latka uwiodla mojego i pojechal na drugi koniec POLSKI na sex....a pod moim adresem uslyszalam tylko stara ..... stare pruchno itd..dodam ze wygladam o 10 lat mlodziej od tej malolaty, cycki ma tak duze , jest taka gruba ..ma bogatych rodzicow, raz usunela ciaze .... i rozwaila moj zwiazek .. pragnelismy dziecka ... a teraz pustka...a ten moj nie potrafil odmowic, taki naiwny