Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość poolo

czy powinnam dac mu jeszcze jedna szanse.? czy odpuścić sobie. ?

Polecane posty

Gość poolo

hey. ostatnio w moim życiu wszystko się poprzewracało. jestem z chłopakiem 4 lata, a ja mam 19. zalezy mi na nim i może zbyt czesto daje mu to do zrozumienia , a on po prostu zaczął to wykorzystywać. wiem, że jestem dla niego ważna, ale on nie potrafi tego okazać. lubi sobie popić, siedzieć z kolegami. nie chce go bronić, ale zawsze wg niego kłótnie były spowodowane tym, że czepiałam się ile pije. byliśmy ostatnio na zabawie. przed imprezą obiecał, że sie nie upije i nie będzie mieszał. a jak się okazało... wódka, piwo itp. wzięłam go na bok i powiedziałm mu, że denerwuje mnie to. on sie wkurzył i zaczął krzyczeć że szukam problemów. ok nie mówie, że niemozna wypić, ale nie tak, żeby zawsze zostawiać swoja dziewczyne i siedzieć z kolegami. poszliśmy do jego domu. chciałam z nim spokojnie pogadać ale wyszło tak, że zaczeliśmy się szarpać. on nigdy tak mi nie zrobił. boję się ze to moga byc początki takich problemów. narobił mi siniaków, bo mnie ścisnął i poszarpał, a ja go podrapałam. na następny dzień cała moja najblizsza rodzina o wszystki już wiedziała. zabronili mi się z nim spotykać, mam z nim skończyć. kiedy ja wiem, że on tego żałuję. tylko boję się, że ona może zachowywać się teraz tak, bo wie, że to koniec. oboje tego nie chcemy. jestem w dupie. bo oni myślą, że ona mnie pobił. nie potrafie im tego wytłumaczyć. usłyszałam, ze jak wróce do nbiego to mam odwrócić się od rodziny. kompletnie nie wiem co mam robic. prosze o jakieś rady lub podpowiedzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować