Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula606

8kg do zrzucenia dieta MŻ

Polecane posty

Gość Alicyjkaa123
Mamy podobny cel, wiek(27lat), sylwetkę też podobną, mam nadzieje że przejdziemy przez początek diety wspólnie, powspieramy się i wymienimy doświadczeniami.

Gość Alicyjkaa123
Zapraszamy chętnych. Dzisiaj już idę spać, a jutro start. Powodzenia dziewczyny.

Cześć, jak Wam idzie dieta? Ja miałam niestety bardzo zabiegany dzień i nie udało mi się niestety zjeść 5 małych posiłków :(. Ale za to zorganizowałam hula hoop, tylko jeszcze nie umiem kręcić... ale dzielnie ćwiczę.

Cześć dziewczyny mam na imię Aleksandra, chciałabym dołączyć się do grona:) Mam do zrzucenia 10kg w 35 dni, musi mi się udać będę ciężko pracować. A jak tam u was, dajecie radę? Pozdrawiam cieplutko:)

Gość Alicyjkaa123
Hej dziewczyny, wczorajszy dzień zaliczam do udanych. Żadnego niezdrowego jedzenia. Ze sportu to tylko trochę pojeździłam na rowerze stacjonarnym. Na razie nie będę się ważyć bo jestem przed okresem i się dołuje bo mam 2 kg więcej niż zwykle. Mam nadzieję, że to przez to a nie faktycznie przytyłam.

Gość Alicyjkaa123
Cześć Ola, dużo chcesz schudnąć w krótkim czasie. Skad ten pośpiech i jaką dietę zamierzasz stosować?

Cześć Alicyjka:) ja też nie mam żadnych dietowych grzeszków na sumieniu jadłam same zdrowe rzeczy głównie warzywa i chudy nabiał, mam tylko ostatnio sporo na głowie więc omijam niektóre posiłki, no ale to tylko w tym tygodniu, więc może mi nie zaszkodzi. Waga niestety stoi ale to też chyba ze względu na okres, więc mam nadzieję, że za pare dni znów zacznie spadać. A jak Ci idzie z hula hoop?

Cześć Gosiu, a jakie masz dietowe postanowienia? Jak pewnie zauważyłaś nie mamy tu jakichś drakońskich zapędów, raczej zdrowe jedzenie + ruch :) Wpadaj jak najczęściej bo w grupie raźniej.

Gość Alicyjkaa
Z hula hop narazie nie bardzo. Mam właśnie urlop i dopiero będę mogła zacząć od przyszłego tygodnia. Ty już pewnie do tego czasu nabierzesz wprawy:-)

Gość duzy cycek miska g
Czesc dziwczyny!!!! Z checia sie przylacze.Mam do zrzucenia 3-4 kilo i tyle pewnie waza te cholerne moje cycki !!!!ja to dopiero mam wielki problem!!!!Jestem z tego powodu bardzo,bardzo przytloczona!!!:(

Gość Alicyjkaa
Ja też niestety mam duży biust :-p ostatnio gdy się odchudzałam to dużo mi z niego zleciało. Rada ode mnie to balsamowanie biustu-ważne i może jakieś ćwiczenia z ciężarkami na klatkę piersiową by były piersi jędrne i rozstępy się nie pojawiły. Niby nic szczególnego, a dużo daje.

Ale się dobrałyśmy ja też mam spory biust - miska E :/, między innymi przez to nie lubie biegać, ale jak schudnę pewnie spadnie jakiś rozmiar. A co do hula hoop to nie wiem bo brakuje mi do tego talentu niestety.

Gość Alicyjkaa
Z hula hop spróbuje ale jesli przez dłuższy czas nie bedzie postępów to zrezygnuje. Nie każdy ma pewnie do tego talent, ale lepiej spróbować i wiedzieć to na pewno. Ja też mam e i biegać nie lubie dlatego spacer a skakanka też odpada

Gość Alicyjkaa
Na vivie właśnie jest ranking dużych biustów ale już końcówka

Mam pytanie, jecie chleb, ziemiaki, makaron czy ryż na diecie? A jeśli tak to ile?

Gość Alicyjkaa
Ja nie zamierzam przekraczać dwóch kromek pieczywa ciemnego dziennie. Lubię więc muszę wyznaczyć jakiś limit. Ziemniaki ryż- mniejsze porcje niż dotychczas aby bez tłustych sosów. Akurat to jem sporadycznie. Makaron chyba całkowicie ograniczę bo zazwyczaj podawany przyrządzany jest bardzo kalorycznie, ja w takiej postaci go lubię bo z truskawkami nie ale już z żółtym serem i sosem to nie mam umiaru a po co ryzykować. Jadłam w sob i ndz i może dlatego tak mi waga wzrosła że ważyć się nie mogę. No właśnie nie jestem pewna czy to przez @. A Wy jak planujecie z tymi produktami? Pojeździłam rowerkiem stacjonarnym godz. i jestem zadowolona. Odpocznę trochę i poprubuję z tym kołem:-)

Jeżeli chodzi o chleb to 1-2 kromki ciemnego, ale nie codziennie, z koleji prawie zawsze mam cos ze skrobi na obiad ryż, kasza, ziemiaki chyba najrzadziej. Makaron kocham więc gotuję aldente i dodaję sos z warzyw, ale bez sera, no i oczywiście mocno ograniczyłam porcje, staram się używać zawsze tych samych małych naczyń. Niestety mam teraz przerwę w ćwiczeniach bo złapałam jakiegoś wirusa i nie mam siły ale naszczęście nie chce mi się jeść.

Raczej to niemożliwe, żebyś po dwóch obiadach przytyła 2kg, to napewno @, za pare dni napewno wszystko wróci do normy :)

Eh znowu wątek pada ale coż, trudno i tak będę pisać :P. Trochę przeszło mi przeziębienie i spróbuję chociaż trochę poćwiczyć bo muszę przyznać, że skusiłam się dziś na małą porcję lodów z owocami. A jak u Was?

He he wczorajsze lody mi nie zaszkodziły jakoś specjalnie bo z wagi spadł prawie kilogram, ale nie chcę się tym jakoś specjalnie bo 1. ostatnio byłam bardzo zaganiana i nie miałam czasu jeść; 2 jestem przeziębiona i nie mam apetytu; 3 skończył mi się @, a wtedy ważę trochę mniej niż zwykle. Zobaczymy co będzie po weekendzie szczególnie, że nie zabraknie pokus dziś mam wyjście z pracy na jedzenie, a jutro rodziinne spotkanie. A właśnie jak sobie radzicie na takich spotkaniach gdzie jest mnóstwo jedzenia? Macie może jakieś rady jak uniknąć zjedzenia za dużo?

WITAM DZIEWUSZKI;)) Przede wszytskim to musze sobie kupic dobra wagę elktroniczna, bo wydaje mi sie ze ta która mam to oszukuje. dzis zaczynam dzien od kefiru, potem, kawa.jakos tak sie przyzwyczaiłam i tak robie- na przemianę materii.za jakąs godzinę jak agłodnieje to jem 2 wafle ryzowe z ogórkiem.na obiad dziś ryż z warzywami.kolacji nie jem. nie cwicze ostatnio, bo tak okropnie mi sie nie chce, ale chodze do pracy codziennie - w dwie strony ok 5km, zbiegam ze schodów w bloku z 8 piętra.i wieczorami spacery z narzeczonym... jak Wam idzie zrzucanie wagi???

Gość Alicyjkaa
Cześć, Ja wczoraj z jedzeniem mało, ale wieczorkiem piwkowałam. Na śniadanie zjadłam loda :-p następnie zupę pomidorową pół bulionówki, poćwiczyłam na rowerku stacjonarnym godz a po treningu zjadłam grahamkę posmarowaną masłem śmietankowym z rzodkiewką i pomidorem. Ilościowo wydaje mi się mało ale kalorycznie ciężko mi powiedzieć bo nie liczę. Spać poszłam głodna po piwku nie chciałam nic już jeść. Wczoraj I przedwczoraj na wadze było 63 kg a dzisiaj 61,5kg.

Super, że się odezwałyście. Jeżeli chodzi o jedzenie to o 6 jadłam płatki i otręby owsiane z jogurtem a teraz kanapkę z tuńczykiem i warzywami, w planach mam jeszcze coś lekkiego na obiad za ok 3h, i kolacja na mieście, tylko nie wiem jak będzie z moją dietą wtedy, oczywiście nie zamierzam się obeżreć, ale głodować też nie :P Ćwiczę z tym hula hopem, chyba zaczynam łapać o co chodzi bo obejrzałam kilka filmików na u tube, tyklko kółko mam za małe, podobno powinno sięgać od stóp do pępeka i wtedy jest łatwiej. Jak na razie spadło prawie 3kg w niecałe 3tyg, ale w pierwszym tyg trochę oszukiwałam. A jak u Was?

Gość Alicyjkaa
Bo jak pisałyśmy zamierzamy jeść mniej a nie głodować i udało nam się włączyć jakiś ruch. Ja właśnie jadę rowerkiem mam nadzieje ze uda mi się godzinkę bo dzisiaj już coś ciężej bo nogi bolą. Ja dzisiaj jak narazie zjadłam płatki owsiane, poźniej planuje twaróg z rzodkiewką i jogurtem naturalnym. Oprócz wagi porobiłam również pomiary tu i tam... Za tydzień porównam... Paula pierwsze efekty już są to aby tak dalej. Ja jeszcze z kołem nie zaczełam zacznę chyba po @. Wytrwałości dziewczyny.

Cześć dziewczyny, jak tam po weekendzie? Do niedzieli było całkiem ok, ale niestety wczoraj skusiłam się na domowe jagadzianki :( i jakoś nie mogę się dziś ogarnąć, idę do pracy na popołudnie i ciągle chce mi się jeść zajadam owocami bo chce mi się cukru. Mam nadzieję, że u Was jest lepiej..