Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula606

8kg do zrzucenia dieta MŻ

Polecane posty

Część Alicyjkaa, fajnie że sie odezwałaś, i cieszę się że trzymasz. Ostatnio byłam na urlopie i to m.in. z tego powodu nie pisałam... ale muszę przyznać że dieta u mnie niestety poszła w kąt, jedyne co robię żeby nie przytyć to codzienna jazda na rowerze o i kręcenie hula hopem bo udało mi się tego nauczyć. Jednak zbieram się do nowego startu, może już jutro... ale napweno planuję dietę oczyszczającą od 16.08

Gość Alicyjkaa
Właśnie lato nie bardzo sprzyja odchudzaniu. Urlopy, częste wypady na miasto, imprezy przy grillu. Dużo pokus. Ja teraz staram się dużo chodzić i nie obżerać się, ale żeby coś więcej schudnąć to chyba muszę przejść na jakąś konkretną dietę bo z tego ograniczania to za wiele mi z wagi nie spadnie. A dzisiaj to zjadłabym coś dobrego. Przy niedzieli to zawsze mam większy apetyt bo siedzę w domu ale puki co to nie mam się na co pokusić bo w lodówce nie ma nic dla mnie... Więc chcąc nie chcąc na mż:-)

Bo w przypadku mż to chyba trzeba uzbroić się w cierpliwość... albo dużo ćwiczyć niestety :(

i jak u Was? ja przyznam szerze, że ostatnio się nie pilnowałam, ale jest - 0,5 kg. od dzisiaj znowu zaczynam się pilnować, nowa motywacja: nowy kolor włosów, nowa praca (pierwsza prawdziwa), nowi ludzie i może czas na miłość?