Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solniczkakakakakka

mam ohydna cere, nie mam juz sily. Mam prawie 24 a dalej syfy :(

Polecane posty

Gość ja mam przebarwienia i bliznyy
na wizazu jest ten podkład w kategorii kwc wiec mozna poczytac opinie i są tez organizowane zamowienia zbiorowe aby wyszło taniej za wysyłke.. jezeli probki ktore zamowilam okaza sie ok i podklad bedzie dobry dla mojej cery to zamowie duze opakowanie, wole sobie odmowic jakiejs koszulki czy sweterka zeby tylko moja twarz wyglądała przyzwoicie

Gość germanistka86
No właśnie ma wysoką pozycję na wizażu, tyle, że mało osób go wypróbowało. No zobaczymy, moje próbki jeszcze nie przyszły, więc czekam dalej. Ja mam przebarwienia i blizny znalazłaś może polską stronkę z pełnowymiarowymi produktami Moew?.

Gość solniczkakakakakka
dziewczyny, a strona biolander? znacie? tam sa pudry w kamieniu mineralne i podklady. Probowalyscie cos z tamej strony? Jesli chodzi o podklad to glownie zalezy mi na tym by byl jednoczesnie leczniczy niekoniecznie kryjacy-Colorstay to maska, mialam i tylko zima uzywalam

Gość duzo nie trzeba
do endokrynologa smigaj! czas sie zbadac w kierunku policystycznych jajnikow

Gość ja mam przebarwienia i bliznyy
niestety trzeba zamawiac z oficialnej strony meow i placic słono za wysyłke :(

Gość z pamiętnika monodietetyka
to moze wyprobuj BB? one nie kryja rewelacyjnie ale z zalozenia maja miec wlasciwosci lecznicze takze

a co z pixi albo z mineralami lumiere? tez ponoc sa niezle.

Gość germanistka86
Ja nie znam strony biolander. Nie próbowałam lumiere, ale czytałam wiele opinii, że wysuszają. Pixie miała moja koleżanka i nie była zadowolona. Wiadomo każdemu pasuje coś innego.

Gość tez mam tradzikowo naczynkowa
słuchajcie dziewczyny nie wiem czy to efekt placebo ale ktos pisal tutaj o kaszy gryczanej ! jem ją od 2 dni i cera jest jakby duzo bledsza!, dodatkowo piłam wode z tej kaszy w ktorej gotowalam bo tak gdzies przeczytalm w internecie ,obrzydliwa ale sprobujcie i dajcie znac w biedronce kosztuje chyba 3.30 :D tylko nie gotujcie w tych woreczkach bot o szkodliwe tylko wsypcie i normalnie wrzuccie do gotujacej sie wody na 12 min jak makaron! moze to chwilow yefekt albo cos mi sie wydaje ale twarz jest duzo lepsza wiec warto spróbować np na obiad bo i tak koszty nie wielkie a co do podkladu do super efekty na twarzy daje pierre rene skin balance poczytajcie na kwc ma wysokie opinie ,tylko ze troche wysusza twarz:/ ale jesli chodzi o rewleacyjny efekt to super np na jakies wyjscia

Gość solniczkakakakakka
postanowilam, ze kupie puder clinique w kompakcie mineralny myslicie ze to dobry pomysl? mam cala twarz w zaskornikach kurwa, plus naczynka nie wiem od czego! nagle pogorszenie co do nadmiaru wlosow na ciele to niby mam ok wyniki ale obraz jajnikow typowy dla pco no i co tu radzic, nie wiem

Gość germanistka86
też mam trądzikowo oby ta dieta była dobra:). Solniczka w sumie to do każdej skóry inny podkład pasuje, clinique to dobra marka, więc pewnie będzie ok, w dodatku podkłady mineralne są bardzo delikatne. Ja jakoś od 2 dni popadam w dołki, co oczywiście odbija się na mojej skórze. Wysypało mnie strasznie. Chce mi się po prostu wyć.

ja tam nie będę się przeinwestowywała ;) kupię sobie pudry z biochemii urody :) jestem dzisiaj 2 dzień na kaszy jaglanej, czuję się osłabiona :( jak wrócę do normalnego żywienia to muszę częściej sięgać chyba po kaszę gryczaną!

hej jak tam efekty diety na kasze ? cera ladniejsza? i jak germanistka ten suplment diety doszedł juz zaczełas brac ?:) znalazałam jeszczetaka stronke tez mozna poczytac :D http://www.zdrowie1.com/tradzik_rozowaty.html i jest tutaj ogoreczniku, ktory wlasnie mi też troche zmniejszyl rumien izaczerwienienie chyba od nowa zaczynam brać 6 tabletek kasze gryczna tez kontunuuje jak na razie u mnie nie jest z cerą najgorzej

Gość germanistka86
Tak suplement już doszedł i już biorę, ale na efekty trzeba będzie poczekać z dwa miesiące. Mam od kilku dni straszne dołki, więc skóra też nie wygląda najlepiej. Trzymam kciuki za wasze diety dziewczyny:). Mam nadzieję, że pomogą:).

Gość germanistka86
Cześć dziewczyny. Jak tam u Was? Ja ostatnio dużo czytałam na temat diet i postanowiłam, że eksperymentować nie będę. Obiecałam sobie jednak, że będę jadła 10 porcji warzyw i owoców z wysokim wskaźnikiem ORAC. Dodaję link, jakby to kogoś zainteresowało: http://pl.wikipedia.org/wiki/ORAC

u mnie utrzymuje sie cera prawie ze super, tfu tfu zeby nie zapeszyć:P ciągle pije rano kefir,i jem kapsulki z ogórecznikiem, jem tez dodatkowo ta kasze gryczana 50 h dziennie , i myje twarz olejkiem myjacym z Bu a nawilzam serum :kwasem hialuronowym plus olej z pachnotki plus liposomy na naczynka i taki zestaw mi służy:) obecnie mam 2 niewielkiepryszcze a cera jaśniejsza i bardziej jednolita( a bylo chyba z 20 pryszczy i miliony zasknikó cera schodzila i byla cala czerwona :( ) zamówilam w magicznym ogrodzie, metionine , koci pazur(vicacora) i pau darco, ale obecnie jest na tyle dobrze ze i bez tego nakladajac poklad moge żyć !

hej , jak tam u was? bo u mnie nie wiedziec czemu pogorszenie cery :(

Gość germanistka86
No mi też się ostatnio dużo pryszczy robi, ale minął miesiąc od rzucenia palenia, więc podejrzewam, że to przez to. Po za tym dobijają mnie strasznie upały. Strasznie nie lubię takiej pogody. Moje popękane naczynka płoną. Niverosin jem 9 dzień i na razie nic nie widać, ale to normalne po takim okresie. Za tydzień umówiłam się do kosmetyczki na oksybrazję, trochę dotleni skórę no i oczyści, a za dwa idę do dentysty na usuwanie przebarwień, choć jedno musi się znacząco poprawić po rzuceniu papierochów:P. Muszę mieć motywację, jak będzie więcej pryszczy:D. Też mam trądzikowo nie przejmuj się znowu się poprawi:). Buziaki dla Was dziewczyny:)

Gość germanistka86
Dziewczyny co się tak rzadko odzywacie??? Ja dzisiaj zjadłam kilka kasztanków, a było już całkiem nieźle. Jutro wstanę pewnie cała wysypana:(

Gość SwietaMadzia
Niestety każdy jest inny, ale wyglad nie zawsze sie liczy :) Glowa do góry Kochane, pisze tutaj gdyż jestem mile zaskoczona niespodzianką jaką ostatnio dostałam. Dostałam duże pudełko kosmetyków! i to O DZIWO za darmo, tylko nalezało sie zarejestrować na tej stronce poniżej. Szczera prawda. Serdecznie polecam, tez nie bylam przekonana ale to prawda. Pozdrawiam Magda http://shinybox.pl/?ref=1cab379