Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solniczkakakakakka

mam ohydna cere, nie mam juz sily. Mam prawie 24 a dalej syfy :(

Polecane posty

Gość germanistka86
Hej dziewczynki. Mam nadzieję, że będziecie tu zaglądać. Ja się skusiłam i dzisiaj zamówiłam ten suplement Niverosin, zobaczymy, a nóż zadziała. Jak wam dzień minął? U mnie było trochę płaczu, ale dla poprawy humoru zrobiłam sobie maseczkę na włosy:P

Gość tez mam tradzikowo naczynkowa
hej widze ze przybylo od wczoraj troche wpisów ja tez mialam takie skutki uboczne po izoteku wiec to nie jest taki ot sobie wymysl nawet na stronie izotek.pl tez o tym pisza i o nawrotach :( dzisiaj robiłam ten peeling z bromalainy troszke wody i jogurtu i jak dla mnie lepszy niz ten gotowy bo nie podraznia ! ale trzymalam go chwile germanistka 86 daj pózniej koniecznie znac czy cos dziala ! ja z supletmentów biore drożdze piwne(dromin) i skrzyp,pokrzywe i wiesiolek dwuletni(demroskrzyp) ale jeszcze niecaly miesiąc więc cieżko o efektach chociaz wlosy sietroche wzmocnily

Gość z pamiętnika monodietetyka
nie chce mi sie czytac co bylo napisale, jakies pierdoly o izoteku, ktore i tak nasililoby moj azs :P powiem wam tak, na co wpadalm dzisiaj. bylam kiedys na monidiecie, i mi na cere tez pomagalo. od jjtra sobie zrobie 4 dni monodiety, lub 3, zalezy jak sie bede czula. monodieta jaglana, silnie odtruwa organizm.

na czym polega ta monodieta? na jedzeniu kaszy jaglanej? napisz co wiecej

tez mam tradzikowo naczynkowa przyczyna tradzikowych problemow moze byc tez kandydoza, a drozdzami niestety sie karmi grzybka :(

Gość germanistka86
Ja kiedyś łykałam Red Blocker, ale efektów zero podobnie jak z Belissą. Efekty widziałam po Farmonie, ale niestety już ją wycofali. A i brałam też suplement z Farmony na trądzik i nawet niezły był, choć pryszcze i tak wychodziły. A ten peeling dobrze Ci buzię oczyścił?. Ja mam przy łzs dużo łuszczącej się skóry. Myślisz, żeby sobie z tym poradził?

tak je sie sama kasze jaglana z wody, bez niczego, anwet soli (ale to zjadliwe jest), duzo wody oczywiscie i mozna lekkie napary ziolowe (nie herbaty! zadnych zielonych, czerwonych,czarnych). nie ma w zasadzie ograniczenia w ilosci, po prostu jecie tyle ile potrzebujecie zeby z glodu nie pasc :P uwaga po diecie, zeby nie jesc smazonego, ale to logiczne, prawda? max czas jaki mozna byc w ciagu na mono to 7 dni, ale mozna sobie robic np na weekendy, co weekend - tez oczysci. no i waga spada. ja planuje teraz 3-4 dni. uwaga, bo oslabia troche dlatego ze nie dostarcza wszystkich niezbednych mikro/makroelementow (dlategonie olno jej na stale). oczywiscie nie stosowac jesli macie jakies powazne schorzenia, bez konsultacji z lekarzem.

z pamiętnika monodietetyka no wlasnie moze karmie grzyba a moze mam niedobór witamin z grupy b .. wiec nie wiem czy sobie szkodze czy pomagam .. germanistka86 no wlasnie czytalam opinie o red blokerze i bellisie maja nie najlepsza,a ten peeling myśle ze troche by Ci pomogł ale mi 100 procentach nie usuwa suchych skórek tak w 50 może ale ja krótko trzymam żeby sie nie podrażnic jak bedziesz kiedys miala przyplyw gotowki to spróbuj

wiesz co to moze sprobuj zazywac cos innego co ma witamine b? kurcze, no bo szkoda, zeby nie okazalo sie ze zamiast sobie pomagac to sobie tym szkodzisz :(

a silike stosowalyscie? ona tez na cere, a ja bym chciala bo tez na wlosy daje dobry ponoc efekt. ostatnio bralam skrzypovite hydro ale znowu mi wlosy leca wiec chyba przestane, bo odkad zaczelam brac to znowu zaczely leciec :(

no kasza jaglana jest zasadowa wiec tym sposobem chyba sie odkwasza organizm ? ciekawa jestem moze kiedys sporbuje :D a kasze jaglana znam takie malutki zólcioltkie kuleczki nie najgorsze w smaku :P

no, zjadliwe ;) chociaz niektorzy to gotuja z dodatkami, niektorym nie smakuje taka "goła". ona nie tylko odkwasza ale oczyszcza z toksyn. polecam, kiedys stosowalam i naprawde byl efekt, chudnie sie na niej ekspresowo (nie bede sie wypowiadala o trwalosci tego spadku wagi bo to kwestia indywidualna poza tym zalezna od tego co pozniej jemy) ale fajtem jest ze skora na calym ciele poprawia swoj stan (mi przy azs wlasnie pomagalo, znacznie zmniejszalo suchosc skory).

Gość germanistka86
Ja nie stosowałam, w sumie więcej mam naczynek, więc na nich się głównie skupiam. One same nie znikną:(

walczac ostatnio z kg zupelnie zapomnialam o kaszy jaglanej, a to taki swietny skladnik. mono mozna robic tez na ryzu lub ziemniakach ale wydaje mi sie ze jaglana jest najlepszym wyjsciem.

hmm nie wiem co z tymi drozdzami jeszcze sie zastanowia czy rzucic je w kat silici nie bralam , na wlosy kiedys bralam skrzypovite i swojego czasu bardzo mi pomogla bralam ja chyba z 4 miesiące a tak pozatym to hapivit hydro control no i biogal bardzo to poprawilo nawilzenie skóry (nawet łokcie nabrały koloru skóry :D nie sa juz wysuszone ) teraz biore juz tylko 1 tabletke dziennie na podtrzymanie

Gość germanistka86
a można łączyć kilka suplementów? A zapomniałam. Brałam tez kolagen Noble Health, ale tylko się niepotrzebnie wykosztowałam.

na dorażne uspokojenie naczynek dziala super maseczka ze zmielonego siemienia lnianego ,jedyna maseczka ktorej moge uzywac

można łączyć jeśli ich sklad sie nie pokrywa

w zasadzie mozna tylko zwroc uwage na ilosc skladnikow, zeby ich suma nie byla za duza, sa takie skladniki ktore jak wiecej spozyjesz to nic nie bedzie, ale sa takie (jak np cynk) z ktorymi nie wolno przesadzac bo to sie moze zle skonczyc. mozesz tez brac co drugi dzien - raz jeden raz drugi

szkodliwe z nadmiarze sa szegolnie witaminy rozpuszczalne w tłuszczach A D E K a wodzie wit b6

Gość germanistka86
Chyba pozostanę na razie przy tym na naczynka. Gdzie macie te zmiany na buzi? Wszędzie? Czy np. tylko na czole?

ja mam gdzie popadnie :P teraz mam na czole, na policzku, nabrodzie, pojedyncze. natomiast mialam faze gdzie non stop po bokach, przy zuchwie, na szyi po bokach mi wyskakiwaly i za cholere nie moglam sobie z nimi dac rady :( a w tym miejscu to typowo alergiczne, uczuleniowe.

germanistka86 Ty o tym suplemencie wczeniej mówiłas? http://urodaonline.pl/farmona-dermacos-antiredness-suplement-diety-redukujcy-pkanie-naczynek-krwiononych-p-2364.html ? widze ze ma też w skladzie bromelaine :D wiec moza ja tez polykac? a nie tylko nakaldac na twarz , moze sprobuje :D ja mam wszedzie :( czolo, policzki ,broda skronie :( zlamka :(a Wy?

Gość germanistka86
ja mam na czole łzs, na nosie dużo pękniętych naczynek i trochę na policzkach. No w sumie to na nosie nie mam już jasnego miejsca.Boję sie chyba najbardziej tego, że to paskudztwo zmieni się w trądzik różowaty albo łzs przejdzie mi jeszcze na włosy.

poza tym ze syfki to te naczynka i cera nieciekawie wyglada, nierowny koloryt :( jestem brzydka jak diabli :(

naczynka mam na nosie i pojedyncze na policzkach, obok nosa, i boki nosa najgorzej :(

no i oczywiscie ciagle czerwona morda, patrzec na siebie nie moge, bo mi sie przykro robi :( nienawidze lustra 😭

ja tak samo dziekujmy bogu ze mieszkamy w polsce i w 21 wieku i mamy dostep do podkladów bez tego bym cetralnie juz w ogole nie wychodzila z domu a naczynka macie zamiar zamknąc? ja chce sporóbowac na jesień

Gość germanistka86
Tak to ten suplement. Zamawiałam do już chyba z 5 razy, a na końcu okazywało się, że został wycofany. O tym Niverosinie znalazłam wczoraj kilka dobrych opinii. Nie jest taki popularny jak te wszystkie belissy i może właśnie skuteczny. Dużo jest specyfików dobrych, które nie są reklamowane.

a moze mamy uczulenie na jakis pokarm ? albo na gluten ? juz sama niewiem :(skad brac pieniadze na te wszystkie badania ,leki i kosmetyki :O:(