Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhbaj

On siedzi na gg i nic do mnie nie pisze:((

Polecane posty

Gość buhbaj

Chłopak którego znam od dawna i się spotykamy...nie rozumiem dlaczego

Gość a ja mam azs i u mnie syfy
moze nie ma ochoty?

Gość _szczypior_
bo pewnie jesteś nudna :-(

Gość buhbaj
może to on jest małorozmowny;p napewno nudna nie jestem bo potrafię naprawdę o wszystkim pogadać ale sama wolę go nie zaczepiać śledziu i szczypiorze pieprzcie się!!

Gość ZnamToZaAutopsji
Nie jesteś sama, u mnie sytuacja identyczna. Chłopak, do którego chyba niestety coś czuję mam mnie gdzieś. Kiedyś był to najlepszy przyjaciel, sam pisał i mówił, że nie może się doczekać aż się kiedyś zobaczymy, a teraz? Teraz ma mnie głęboko gdzieś. :) Niestety, takie jest życie. Mam nadzieję, że i mi i Tobie przejdzie :)

Gość _szczypior_
no niestety jesteś nudna i żałosna ! przykro mi :-O

Gość buhbaj
nie wiem ale wydaje mi się że go nawet kocham, smucić się nei sumcę bo nadal mam nadzieję że napisze w tym tygodniu ale jak nie to pewnie się załamię znowu i będę płakać w niedzielę XD wiesz co albo ma aż tyle koleżanek albo mnie ignoruje bo ustawił sobie opis co nie jest w jego stylu

Gość buhbaj
skąd możesz wiedzieć szczypior?!!

Gość masz charakter dziecka
może datego nie pisze :) jeśli ktoś przeżywa, bo chłopak nie pisze na gg i ma jakieś tam opisy to nie może być dojrzały, zmień myślenie i postępowanie

Gość ZnamTozAautpsji
W sumie racja. Z drugiej jednak strony, tylko w ten sposób się kontaktowaliśmy, więc to wkurzające, że nic nie pisze. Sytuacja wygląda tak: on ma mnie gdzieś i zresztą ja jego też (mówię poważnie) aczkolwiek go kocham. To tak idiotyczne, że aż śmieszne.

Gość buhbaj
nie mam go gdzieś!! tylko nie wiem co do mnie czuje itp. a na wszelki wypadek biorę pod uwagę że nic bo nie chcę żeby mnie zranił taka reakcja ochronna

Gość buhbaj
Niech sam zatęskni to może napisze a jak nie to trudno przecież go namawiać ani zmuszać nie będę oczywiste :P

Jeśli się spotykasz z chłopakiem i nie odzywa się, to oznacza że jesteś dla niego mało ważna. Jesteś tylko koleżanką, znajomą. Cierpisz, bo masz wielkie nadzieje i emocje, a on nic takiego nie czuje.

Gość ZnamTozAutopsji
Jacku, idealnie to opisałeś :) A ja głupia nazywałam go tyle razy przyjacielem.. :O Trudno, człowiek uczy się na błędach.

Gość buhbaj
jeśli jestem mało ważna to czemu od prawie roku się ze mną spotyka? w takim razie nie muszę się ukrywać na komunikatorze mogę być dostępna kiedy chcę nie sądzicie? chociaż teraz taka moda żeby właśnie się chować ale napewno do niego pisać nie będę wolę żeby to on pisał jak chce bo nic na siłę nie można :) pozdraiwam Jacka

Co to znaczy spotykał? Po co się spotykał? Trzymał za rączkę i patrzył w oczy? Wyznawał miłość? Całował? Pieścił? Mieliście razem marzenia, plany? Czy tylko imprezy i seks? Co to znaczy "spotykaliśmy się"?