Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Krótko i na temat: czy PO czy PiS?

Polecane posty

Gość kompleksgaju
A ja i tak wiem, że nasz prawdziwy rząd jest w Izraelu!

Gość siemastary
"Krótko i na temat: czy PO czy PiS?" jedno i to samo

Gość lady-in-red
Żadne z tych ochydztw. A antysemitom i ęszycielom spisków mówimy stanowcze NIE!

Gość kompleksgaju
Ja myślę, że Donal Tusk zostanie wkrótce królem Polski, a Kuba Wojewódzki jego nadwornym błaznem.

Gość alebezedura
z tych dwóch zdecydowanie PO

Gość gfhgjhlj;
PIS, zawsze bylam za pisem

Gość alebezedura
wiesz - skoro do wyboru mam polityków zdrowych lub chorych to jednak stawiam na zdrowie... za ciągłe afery, podsłuchy, smoleńsk, którym już wszyscy rzygają i inne paranoidalne jazdy serdecznie dziękuję.

Gość aniaczkakakaka
z tych 2-ch to pis, ale ogólnie to KNP

Gość alebezedura
pomijam fakt, że miłoby było gdyby Polacy zaczęli głosować na partię, której program im pasuje a nie w ramach konkursu popularności. mi program PISu nigdy nie pasował, nigdy na nich nie zagłosowałam i nie zagłosuję. Pomijając już nawet zachowanie prezesa i jemu podobnych "polityków"

o tak, zdecydowanie lepszy jest kłamca tusk- zdrajca narodu, razem ze swoją zakłamaną partią. Jak polaczki mogą głosować na kogoś kogo mottem jest POLSKOŚĆ TO NIENORMALNOŚĆ!!! ja tego nie pojmuję, on razem ze swoim pieskiem palikotem chcą całkowicie zniszczyć Polskę, czy wy tego nie widzicie!? tylko korwin może nam coś pomóc, żadne ruchy, po, pis, wszystko to jedna wielka ściema!!

Gość alebezedura
Ty wyżej, umiesz czytać? temat był PO czy PIS, a nie "PO, PiS czy Korwin"

Gość iwishyourpussylovely
oczywiscie, ze PiS.. chyba tylko skonczone durnie glosowaly by na peo, po tym co zrobili oni z polską

Gość alebezedura
i jeszcze mnie nie posrało, żeby głosować na szowinistę co z kobiet by zrobił kury domowe bez prawa wybiorczego...

Gość kfckk234
PO a POtem zobaczymy

Gość sPiSkowcom stanowcze
nie, nie i jeszcze raz nie!!!!

ale bezedura- to zdanie jest wyjęte z kontekstu jego wypowiedzi. Jesteś zwykłym lemingiem wychowanym na propagandzie tnv-u i gw...współczuję bycia idiotą ;) no, ja kończę, szkoda czasu na użeranie się z bezmózgim lemingiem.

Gość alebezedura
Amelie oczywiście, "demokracja to gówno" też jest wyjęte z kontekstu, poza tym radzę poczytać trochę artykułów to bez problemu znajdziesz więcej tekstów na temat tego, ze kobiety "nie interesują się polityką więc powinny mieć odebrane czynne prawo wyborcze" idiotą tu jest ten kto gówno wie a gębą kłapie ;)

Gość mgr Ola
PIS

Gość ja wybieram
solidarność

Gość Poulain-Amelie...
Powtarzam drugi raz, ta Amelie Poulain podszyła się pode mnie,więc migotko, nie wiąż tej lubiącej film, z tą, która tu się wypowiada, bo ona podkradła i zaczerniła mój nick. Ja wierzę, ze Polacy są mądrymi ludźmi, tylko nie mają wśród kogo wybierać. Głupim jest wybieranie spośród tych dwóch partii tylko dlatego, ze one są najbardziej popularne. Jeśli będziemy wciąz głosować przeciwko, a nie za, to nic się nie zmieni. Nie rozumiem też słowa "leming:, które oststnio pojawiło się w dyskursie politycznym i ma za zadanie zdyskredytowanie rozmówcy, przeciwko któremu nie potrafimy wytoczyć logicznych kontrargumentów. Ostatnio stoczyłam walkę słowną, z dwojgiem "PRAWDZIWYCH POLAKÓW", którzy uważają, że oni mają wyłącznąrację w decydowaniu kto do grona takowych należy. Ponieważ broniłam Żydów, a oni nie potrafili podać żadnych logicznych i merytorycznych kontrargumentów, to nazwali nie właśnie lemingiem, a potem doszli nawet do wnioski, ze jestem pewnie Żydówką. Brawo! A i gratuluję Amelie-Poulain, że kradnie ludziom nicki :)

Gość głupi ten ostatni tekst
broniła Żydów przed PRAWDZIWYMI POLAKAMI hmmm... jak broniła ? , gdzie broniła ? co oni tym Żydom robili ? tak jak Kuba - Żyd broniła Ukrainek przed Polakami ?

Gość fotel
fakty i chłodna kalkulacj przemawia za PIS.gazeta wyborcza ,tvn i dziwolągi z warszawki wskazują na PO.