Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekinkowa25

menu weselne do oceny

Polecane posty

Gość 0_o 2525
Dla mnie zupy, są nie do przyjęcia w twoich propozycjach (oprócz rosołu). Ludzie nie lubią udziwnień. Za dużo jedzenia też nie może być, bo później dużo zostanie i co z tym zrobić?

Gość Lachane
wsjuju werte byłam raz na weselu gdzie goście nie dostali ziemniaków do obiadu i byli wsciekli. To tak jabyś ale ndo rosołu nie dała makaronu. Ziemniaki wcale nie są wsiowe. Dla mnie cudowanie jest wsiowe.

Gość llo nowe zda
ale menu to masz chyba z czasów komuny,po mamie pewnie

ja byłam na weselu gdzie była borowikowa i wszyscy byli zachwyceni. U mnie także będzie ta zupa- z łazankami

Gość lop334444
co znaczy wściekli??? nie chcą niech nie żrą ,z takim podejściem to zawsze będziemy 100 lat za murzynami.A prezenty dają takie jakie chcą młodzi?????

Gość yttttttttttggggg fuuuj
weż się wysil trochę ,drugiego razu może nie być i nie zrobisz nigdy fajnego wesela

ja ym wywalila tatara..kto to bedzie jadl?? jeszcze bym wyrzucila te miseczki z ieczarkami czy z grzybami i z ogorkami konserwowymi..toz to nie jest jakas biesiada facetow czy popijawa tylko wesele..a dodalabym jeszcze rybe po grecku..

Gość mennnu
a ja ci powiem ,że na komunii u mnie był rosół i każdy narzekał ,że gdzie pójdzie to tylko rosół i rosół i że trzeba było coś wymyślić innego

jeśli goście narzekają oficjalnie na jedzenie to to jest zwykłe chamstwo!!!

Gość Lachane
strogonowa sobie zostaw

Gość mennnu
taaa te miseczki to na mecz dobre

Gość 0_o 2525
Tak i niech wyda 20 tys na jedzenie. Wiem, że przesadziłam z tą ceną, ale bez przesady! Zupy borowikowe...no dobra akurat u Ciebie byli ludzie, którzy lubią takie zupy, ale jest gro osób, które nie przepadają za takimi daniami. Co do tych ziemniaków, których się uczepiłyście, mężczyźni no. nie wyobrażają sobie zjeść mięsa bez ziemniaków, dla niektórych to jest podstawa posiłku. Tak mają i tego się spodziewają na weselu.

Gość MsEweli
moge doradzic ze ryby na weselu to troszke dla odwarznych - nie kazdy lubi babrac sie w osciach. na moim weselu tak w skrocie byl rosol , ziemniaki bukiet sorowel, dewolaj roladki wieprzowo wolowe, pieczen nadziewana sliwka i morela potem kieszen ze szpinakiem karszek w sosie z kopru chyba zurek po staropolsku w chlebie moze to niewiele cieplych dan ale maprawde wesele bylo w sierpniu od 15 do 5;30 i jedzenia wiele zostalo :)

doadm jeszcze ze nie uproscialas do konca te menu weselne..piszesz ze bedzie schabowy ale z czym?? wiadomo ze z ziemniakami i jakas surowka..a mielone z czym? a dewolaje?? a mieso z kurczaka? moze zamiast miesa z kurczaka to moze udka pieczone? mieso z kurczaka to to samo jak dewolaje..

wszystko zależy jaki masz budżet i ile chcesz wydać. U mnie np będzie łosoś zapiekany w cieście francuskim jako danie ciepłe. Ale na obiad niech ciotki mają tego swojego schabowego, ale z ziemniakami opiekanymi, dla dzieci będa też frytki

Gość daj dupy
po co ci to wesele ,przecież i tak sie zaraz puścisz albo małzonek ucieknie z młodszą ,odpuść sobie

Gość Lachane
jak ludzie zareagują nie przewidzisz.

Gość tępy naród ,,,
a dajcie jej spokój ,jak chce raczyć ludzi daniami w większości z czasów Gierka to niech robi swoje ,widać zakuty łeb i nic nie dotrze.Może do wesela nie dojdzie tu i wstydu nie będzie.Jeśli dla niej inna zupa niż rosół to udziwnianie i dziwaczenie to widać tępa strzała i tyle w temacie

Gość Lachane
możesz podać jedno danie np. ala kebab frytki surówka i mięso do tego:)

Gość gpookki
kylie ---ja myślę ,że ona te ziemniaki to do wszystkiego :)))) a jeśli chodzi o to że facet bez ziemniaka nie będzie najedzony to to nie facet tylko zwykły chłop małorolny

a mój mąż głodny nie chodzi ,a ziemniaki je 2 razy w miesiącu ,bo ja i córka nie lubimy...myślę ,że ziemniaczki mogą być ,tylko nie takie z wody zwykłe ,ale jakieś z ziółkami ,no i obowiązkowo coś lżejszego dla tych ,co za nimi nie przepadają

Gość Lachane
skoro ona chce rosół to co w tym złego? Moim zdaniem to najlepszy wybór. Napewno większość woli rosół

gpookki no to po co tutaj sie pisac skoro ziemniaki do wszystkiego...ja bym zrobila inaczej ale niech robi jak chce..

boooże, co to musi być za facet o zakutym łbie, jeśli nie wyobraża sobie życia bez ziemniaka... jak raz nie zje, tragedia mu się nie stanie

Gość 0_o 2525
To nie ja zakładałam temat :D Autorką jest ktoś inny. Ja po prostu piszę, to co myślę. No nie wiem czy każdy facet, który chce ziemniaki jest od razu chłopem małorolnym :D Ale ok, skoro wy tak uważacie, to jest Wasza sprawa :)

Gość Lachane
Ziemniaki do obiadu maja zostac i basta:D

Gość dżina bangla
nie ma zadnych ryb, wiocha dodaj rybę po grecku jako przystawkę pyszna jest

Gość 0_o 2525
Poza tym ja wesela nie wyprawiałam. Uważam, że ślub jest wydarzeniem dla mnie i mojego partnera i naszej najbliższej rodziny. Zamówiliśmy tylko uroczysty obiad w restauracji i na tym się skończyło. Byłam bardzo zadowolona.

Gość kilo fasoli i kartofel
i potem nasi rodacy płci męskiej właśnie wyglądają jak wyglądają ,po tych kartoflach na co dzień pewno

Gość mamammmijja
lachne--moher berecie ,daj fotkę swego wielkiego bebecha .A ta od wesela niech jeszcze chipsy poda ,bo takiemu menu już nic nie zaszkodzi