Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 efekt prawie niewidoczny...co mi radzicie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 po chuj ruszać je w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruwita :) 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Pokaż obecną fotę, może być sprzed farbowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozjaśnić z rudego to se możes Napisano Czerwiec 26, 2012 jedynie na blond, matouku :O nic dziwnego, że Ci nie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 czemu niby tylko na blond? kupiłem taki szampon rozjasniający z rudego na ciemny brąz i myje łep i myje i nic:O a chcalbym sobie rozjasnic na ciemny brąz byłbym wtedy bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosze co ta kafeteria Stobą Napisano Czerwiec 26, 2012 zrobiła :O nie ten dział, kurrwa wypad na "zdrowie und uroda" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biały kwiatek Napisano Czerwiec 26, 2012 zrob henne:) albo szamponikiem, szybko schodzi jak sie boisz.....idz na solere jak masz jasna karnacje bo glupio bedziesz wygladac jak z adamsow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biały kwiatek Napisano Czerwiec 26, 2012 chyba ze wolisz puder:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 e tam:O tylko jedna osobasie zlapala:O wlosów farbować nie zamierzam:D same mi z rudego rozjasnialy na ciemny blond same z siebie. tzn od slonca chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śledź w puszce 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Jak ROZJASNIC z rudego na ciemny braz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 no śledź bno jakbym wiedzil to bym się na kafe o to nie pytal nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śledź w puszce 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 A wiec: to jest niemozliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 skąd wiesz? fryzjerka jestes?:O z góry zakłądasz że się nie da a nawet moich wlosów nie widzialaś:O a może spróbować sobie wodą ultenioną rozjaśnić na ciemny brąz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość e , najlepsze będą Napisano Czerwiec 26, 2012 zielone , nie ma to jak zieleń .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śledź w puszce 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Nie musialam probowac. Ciemny braz to moj naturalny kolor :D To tak jakbym chciala swoj braz rozjasnic na czern. To sie kupy nie trzyma. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 tylko poważne odpowiedzi proszę, jak na kafe przystało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja proponuje Napisano Czerwiec 26, 2012 jakieś gustowne nakrycie głowy , może kapelusz albo vandamka ....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śledź w puszce 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Dobra, zle przeczytalam :o Zmykam, za bardzo sie kompromituje :o Widzialam woje wlosy. Chyba juz wszyscy je tu widzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 co sie kupy nie trzyma? że źle mi będzie jak sobie rozjaśnie na ciemny brąz? jeśli mi się nie spodoba to sobie znowu przyciemnie na np jakiś ciemny blond. na razie prosze o rady techniczne. a jak wyjdzie to się okaze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro na poważnie to... Napisano Czerwiec 26, 2012 kapelusz i modnie puszczone ot tak jakby niechcący lekko podkręcone dwa pejsy , nieśmiało wystające spod kapelusza :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 mama mi nie pozwala cosic pejsów bo mnie ciągle skini biją na ulicy:( no kurna nikt nie wie??? na babskim forum przecie pytam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to może od razu cały Napisano Czerwiec 26, 2012 imadże zmienimy Tobie heheh!??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 no dobra...czemu nie. na wakacje :D co proponujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no chętnie .. jest Napisano Czerwiec 26, 2012 deszczowo , to może jeszcze gustowny długi nieprzemakalny czarny płaszcz .Hmmm .. w połaczeniu z kapeluszem i pejsami szkkkkk! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 mowie wam ze pejsy odpadaja:O ponadto moj imidz nowy musi byc uniweralny, jak slonko zaswieci to nie będe np po plazy popierdalal w dlugim plaszczu, wielkim kapeluzu plącząc się we własne pejsy:O to ma byc uuniwersalny fajny i coooooltowy looooook Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 dobra wiem to było słabe:O zaraz wymyśle lepszy topik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach