Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia1o1

2 tygodnie do slubu a narzeczony kombinuje :( wieczor kawalerski ;/

Polecane posty

Gość 67897658765
i ten ktos na zdjęciach ma byc twoim mężem ? podobno jesteś wykształcona ? facet plastik tylko czegoś mu brakuje , hm sztuczne cycki i byłaby sliczna dziewczynka z niego dla pedałków ok, otwórz oczy , choc nie wierze juz w ten top

Gość DO MARTUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koladjiejfsk Koles po prostu nie ejst stworzony do uczuć wyższych: interesują go tylko d**y, c*pki i tańce na rurze. Płytki samiec. Całe życie będziesz się z nim użerać, zniszczysz sobie nerwy, zniszczysz swoje marzenia i samą siebie. a nie mówilam - zobaczcie co robi na zdjeciu ŚWIETNE PODSUMOWANIE :):):) Ale sie naśmiałam teraz... :)

Gość Mateusz S.
Nic ze mnie macho nie ma robic, ja juz podjolem decyzje. Jestem jaki jestem, a ona widocznie zasluguje na kogos lepszego. Ja odpuszczam, kazdy pisze że to dla niej najlepszeym wyjściem jest odizolowanie się od hama i prostaka, więc proszę bardzo...

Gość 67897658765
facet na róże ja nie wierze ze wykształcona kobieta moze wogóle rozważać możliwość bycia z taka ciotą

Gość ktosciekawy
,,wiec prosze bardzo" widze ze bardzo Ci na niej zalezy.. pozatym zalatwianie takich spraw przez kafeterie i inne tego typu fora jest żałosne..

Gość teraz laski się logują
I teraz, w ramach zadośćuczynienia za tyle zmarnowanego czasu, Ty powinieneś zając się odkręceniem tego całego wesela, tak jak ona zajmowała się jego przygotowaniem.

Gość Mateusz S.
Poza tym gratuluję, tym wszystkim osobą, które mnie obrażają. To właśnie pokazuje wasz etap ewolucji inteligencji :P pozdrawiam

Gość Do Mateusza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
67897658765 facet na róże ja nie wierze ze wykształcona kobieta moze wogóle rozważać możliwość bycia z taka ciotą TO JEST JESZCZE LEPSZE PODSUMOWANIE!!! MATEUSZ - mnie sie wydaje, ze Ty czekałes na odpowiedni moment, zeby jednak ślubu nie było, bo twoje zachowanie do tego własnie miało doprowadzić. Gdybys był normalny, to rozmawiał bys ze swoja dziewczyną i tego TOPIKU by tu dziś NIE B Y Ł O!!!!!!!

Gość 67897658765
od razu pakuj się i spierdalaj jak najdalej od porzadnej kobiety ! jeszcze ci podziękuje bo to tak jakby dostała drugie zycie bez kuli u nogi w postaci pedałowatego narzeczonego, spójrz na siebie a zwłaszcza na zdjecie na rurce wyglądasz jak meska dziwka, ba nawet tak się zachowujesz

Gość Mateusz S.
Z odkręceniem niema wiekszego problemu. Poza tym nie będę się za bardzo wgłębiał kto co podczas tego ślubu załatwił. Na mojej głowie był: alkochol, orkiestra, podróż poślubna, obrączki, fotograf i to bylo dograne:P

Gość Mateusz S.
Ta meska dziwka zmasaktuje ci morde, tylko pokaz tyj pedale

Drogi Mateuszku Twoja przyszła żona poprosiła na tymże forum o poradę- więc tłumacząc Ci obrażanie Twojej zacnej osoby- odpowiadamy na jej pytania. A to, że inaczej odpowiedzieć się nie da to już wyłącznie zasługa Twojej powalającej osobowości i nienagannego zachowania :)

Gość Do Mateusza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polly - jesteś Świetna!!!!!!!!!!!!

Gość 67897658765
tak poly a teraz to juz nawet ''powalajacej aparycji cioty''

Gość Mateusz S.
jestes kozak to sie pokaz 67897658765

Eee chyba ściema z tymi wypowiedziami Mateusza, trochę to nieprawdopodobne. Może poczekamy na autorkę aż potwierdzi, bo nie ma co się opluwać błotem na darmo :D

Gość 67897658765
trzeba być skończonym matołem zeby swój wizerunek na kafe upubliczniać , b.e.z.m.u.z.g.i.e.m jak ty

Gość ktosciekawy
a co do tego zdjecia to darujcie sobie juz.. poprostu jest facet na wakacjach wiec sie bawi.. to że ma takie zdjecie a nie inne to nie znaczy ze od razu tam tanczy.. a jesli nawet to kuźwa poniósł go melanż :)))) co do tego całego ślubu.. to albo slub albo zabawa.. oczywiscie nie mowie że po ślubie juz nie ma zabawy ale jest ona juz zupełnie inna ;)

Gość tak sobie czytam i czytammm
Autorko widzialam Twoj profil w znajimych twojego faceta, nie wiem co taka sliczna dziewzyba robi z takim burakiem, nie dosc ze tępy , hamski, gburoaty, z niskim ilorazen imteligencji to do tego ma ryja jak ciota..Kobieto stac Cie przystojnego faceta z KLASĄ!!!!! a nie kretyna ktora jara sie kurwami na kamerkach i im jeszcze za to placii haha zenada!!!!olej tego niedojrzalego dupka..Teraz moge sie zalozyc zejest miedzy wami mega afera bo on przeczytal co tu kazdy o nim mysli i z toba zrywa i bog wie co jeszze,,a wiesz czemu tak robi??bo chce zebys ty goprosila i blagala a on bedzie sie czul bosko..dziewczyno jestes za fajna i za ladna na niego..marnujesz sie

Gość Mateusz S.
Mylisz się całkowicie. Po pierwsze nie jesteś od tego aby oceniać mój iloraz inteligencji, ani niczego w mojej osobie:) Afary żadnej robił nie będę, bo niby po co? :) zajmij się swoją osobą, zanim zaczniesz oceniać innych na podstawie postów. Teraz powiedz mi proszę w co wierzysz:P W całą tę historię, malowaną komentarzami z nutką pikanterii? a może jest zupełni inaczej:) może to właśnie ktoś bawi się tobą ... . Bada Twój iloraz inteligencji? Albo ktoś ma po prostu dobrą zabawę... . Pozdrawiam

Gość błagać takiego ciecia ? hahah
autorka za jakiś czas podziekuje nam ze jej zycie uratowałyśmy przed frajerem , zrobi to wtedy gdy zakocha sie w normalnym facecie ja czekam

Gość błagać takiego ciecia ? hahah
''malowaną komentarzami z nutką pikanterii? '' żaden facet nie wyraził by się w ten sposób

Gość Mateusz S.
Otóż to:P

Gość Mateusz S.
A się zrobiła afera:P co wy kurwa cały dzień na kafeterii siedzicie cioty:P??

Gość ktosciekawy
tak

Gość martusia1o1
DO Mateusza!!!!!!!!!!!!! Przede wszystkim musisz okreslić priorytety! Twoja druga połówka jest najważniejsza! Ona CIe stawia na 1 miejscu,a Ty ją? Po kolegach i imprezach to dopiero jest chyba Ona! Takze ten tekst z szanowaniem siebie to se daruj chłopie.... troche lepiej znam zycie niz Ty. Mój Mąz nie czuł potrzeby łażenia po klubach gogo bo miał "kawalerski". zgadzam sie :) afere mialam oczywiście, nie moge sie juz do niego odzywac i zwyzywal mnie... trudno... chciałam porady i to otrzymałam a nie uzalania sie nad soba. :)

Gość Mateusz S.
Uwierz mi kochanie że już do Ciebie się nigdy nie odezwę, w końcu pozbyłaś się potwora...