Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka95

Dieta kefirowa, 10 KG W DWA TYGODNIE! Kto ze mną?:)

Polecane posty

Gość Julka95

Czesc dziewczynki:) czytalam kilka tematow o tej diecie i przekonala mnie baaardzo. Mam 163 cm wzrostu i 64 kg. Chcialabym schudnac 10 - 12 kg. Na tej diecie mozna ok 8 - 10, wiec postanowilam sprobowac. Wiem ze sa rozne rodzaje. Zaczelam od wczoraj, pije rano kefir 400 ml a potem do konca dnia juz tylko wode niegazowana. Zaraszam Was serdecznie to bedziemy sie wspierac:) i bedzie latwiej:)

Taka dieta nie służy dobrze naszemu organizmowi! Poza tym jest to najprostsza droga do uzyskania efektu jojo, kiedy po skończeniu diety znów zaczniemy jeść normalnie. Dieta powinna być indywidualnie dopasowana do naszego organizmu i naszych potrzeb. Można to zrobić nawet przez internet- system pomaga nam odpowiednio zoptymalizować przyjmowane pokarmy i wyznacza na planie dokładne godziny ich przyjmowania. To naprawdę zdrowsze niż takie głodówki!

Gość Dona1982
Ja zaczynam od jutra dietę kefirową, jak u Ciebie efekty?

Gość Dona1982
Ja zaczynam od jutra dietę kefirową, jak u Ciebie efekty?

Gość hahahahaha111
10 topikow o jednym temacie ile jeszcze?????

Gość nmguyr576r654
dziewczynki to są w burdelach, zdziro 🖐️

Gość niemampomyslucotuwpisac
Ja ważę nieco więcej ale od jutra zaczynam :) Mam kefir na pierwsze 3 dni już w lodówce, chętnie się przyłączę. 21 jadę na wakację- nie ma szans abym schudła 20kg (bo tyle muszę, buuu) ale przynajmniej chcę ładnie wyglądac w bluzkach których mi chłopak sporo kupił ;p nie znikniesz jak inne osoby? sporo tu topiców ale przestają pisać.

Gość pytam VivaLaVita
VivaLaVita: a gdzie w internecie znajdę takie coś, co mi ułoży dietę?

Gość zupy w torebkach
myslisz ze ona tu wejdzie jeszcze akurat i ci odpowie?

Gość dona1982
niemampomyslucotuwpisac napisz jutro jak Ci idzie, bo niestety nie ma chętnych na dietę kefirową:(

Gość a co;,
ja moge dieta piwna - kto chetny?

@pytam VivaLaVita: polecamy zapoznanie się z naszą stroną, gdzie dajemy alternatywę dla spotkań u profesjonalnego dietetyka. Wypełniając przygotowaną we współpracy ze specjalistami ankietę, automatycznie uzyskuje się informacje odnośnie najlepiej dopasowanej do swoich potrzeb diety. :)

Gość Andzalinka
Hej wszystkim;) ad. 1 - co do diety takiej jaką opisujesz, przychylam się do opinii, wypowiedzi poprzedniczki, gdyż prowadzi to niestety to niechcianego efektu "jojo"'; ad. 2. ja swego czasu, miałam bardzo podobny problem, był on niestety niezbyt przyjemny z racji tego, iż waga wiecznie leciała w górę, efekty były zerowe, bądź co bądź mizerne. Potem poleciła mi znajoma vivalavita. Ochoczo podeszłam do tego, gdyż jeśli wszelkie możliwe sposoby zawodzą, warto korzystać z czegoś, co nowe a także gdzie są ludzie, którzy umieją dobrać odpowiednio dietę- odpowiedni dobór produktów żywnościowych oraz wdrożenie ich potem w jadłospis. Mi pomogło, jestem zadowolona;) ad. 3. każdy organizm jest alternatywą, także odpowiednie indywidualne podejście do niego jest tutaj kluczową kwestią dla doboru właściwej diety. ps. pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które walczą i stosują dietę:) Trzymam za was kochane kciuki;) pozdrawiam Ania

Gość Morielka
Cześć Wszystkim, jestem początkującą borykającą się z podobnym problemem. Potrzebuję rad w celu poszukiwania odpowiedniego stylu odżywania. W sumie zainteresowała mnie wypowiedź poprzedniczek o Vivalavita, muszę sprawdzić w wolnym czasie jak to wygląda i podzielę się z Wami moimi odczuciami. Muszę już kończyć- lecę na basen;) Miłego wieczoru życzę;)

Morielka, podziel się koniecznie swoimi przemyśleniami! Będą dla nas bardzo istotne. :)

Gość *minerva*
pier..sz jak potłuczona

Gość gość
zacznijcie cwiczyc to schudniecie

Gość gość
Vita, fajna reklama, masz coś z tego?