Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaNiePOKOjonaaaaaaaa

Coś mu ODBIŁO!!!!!

Polecane posty

Mój facet od dwóch tygodni nagle zaczał interesować się ogrodnictwem :o Każdą wolną chwilę spędza na forum ogrodniczym. Bywało, że nie spał całą noc tylko siedział na tym forum. Bierze wolne w pracy aby posiedzieć przed kompem i czytając, buduje domową szklarnię czy coś, kupuje różne nasionka kwiatów... No właśnie. Ostatnio przez przypadek wyrzuciłam mu kilka nasionek (bo debil zapakował je w chusteczke, żeby miały ciepło :o ) i jak się spostrzegł, to poleciał na osiedle i przegrzebywał śmieci!!!! Oczywiście awantura, bo jak mogłam być tak bezczelna suką żeby wyrzucić mu te nasionka. Nie mam z nim kontaktu, prawie nie rozmawiamy choć mieszkamy razem. jak go upominam to jest zdenerwowany i sie kłócimy. Już nie wiem co robić, coś mu odbiło, on nigdy taki nie był!!!! Nie mam już siły, :-(

Gość liberator-ka
ciekawe co to za nasionka? czy to nasionka tego, za co można iść odpoczywać przez dwa lata?

nie no, były w normalnych opakowaniach ze sklepu, nasionka nietypowych kwiatów dlatego ta szklarnia... w zyciu nie zgodzilabym sie na takie cos pod jednym dachem!!!

Gość liberator-ka
z drugiej strony - lepsze takie hobby, niż np podrywanie, albo popijanie

Dzwonię na policję

nie wkoorwiaj chlopa na glodzie ! masz pojecie ile on musi jeszcze czekac zeby zebrac plony !!!? gupia baba :o

Gość no kiedy wreszcie
Żeby nasionkom było ciepło :D poprawilas mi humor!

Gość inna sprawa
Klasyczna ściema, ma kochankę.

Gość marihuana tylko
marihuana nie badz naiwna , jak bedzie czas zbiorów zetnij mu wszystkie topy , zesra się bo straci grube pieniadze

Gość mój też tak ma
Ale niezupełnie z nasionkami. Gorzej-traktorami,i innymi maszynami rolniczymi. Żeby było śmiesznie-mieszkamy na górnym śląsku.:-)