Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja14121

Mój chłopak nie chce uprawiać seksu

Polecane posty

Gość takasobieja14121

wiem że takie tematy już były podejmowane na tym i innych forach... ale uważam że mój przypadek jest inny bo jestem z chłopakiem rok a nasze spotkania wyglądają tak że siedzimy oglądamy filmy czasem się przytulimy i damy sobie buziaka. i nie jestem jakąś gorącą 14-latką... mamy po 20 lat znamy się już od jakiś 6 lat. nigdy mnie nie dotyka nie pieści no nic zupełnie nic zastanawiam czy on się mnie boi czy boi się ze zrobie mu krzywde? nie wiem jak zacząć jakakolwiek rozmowe na tren temat ? może ktoś ma podobny przypadek ? aha zapomniałąbym mój chłopak powiedział kiedyś nie wiem czy na zarty czy serio ze z seksem i wgl moze czekac az do ślubu... ale czy to mozliwe ze o tym nie mysli ze nie ma ochoty ze go nie podniecam w zaden sposob?

Gość nanananNA
Nie przyznał się że jest impotentem.

Gość frezja..
mozliwe widocznie ..:)

Gość mamecha to ja
może najlepiej by było z nim o tym porozmawiać, dla mnie jest to chore

Gość freonikkle
jestem przekonany ze nie chce na ciebie naciskac myslac ze byc moze nie jestes jeszcze na to gotowa widac ze to fajny facet ktory ma wiecej w glowie niz tylko ruchanie pogadaj z nim bedzie ok

Gość gdgd
zagraj z nim w bierkii .

Gość no może troszeczkę
I nie całujecie się?

Gość takasobieja14121
no tak nie myśli tylko o seksie ... żeby nie było ja też ... ale skoro dwoje ludzi się kocha to chyb a nie ma nic piękniejszego? nie trzeba odrazu zachodzić w ciążę itd... są zabezpieczenia itd ... jak ja mam z nim porozmawiac? czasami mysle ze on zachowuje sie jak duze dziecko?

No to wybieraj sobie sukienkę ślubną... Chyba że nie ciebie miał na myśli :/

Gość takasobieja14121
całujemy się ... ale do niczego pozatym nie doszło on sie boi dotknąć nawet moich pleców...

Gość no może troszeczkę
Ja bym zwyczajnie zaczęła się do niego dobierać podczas całowania i po jego podejrzewam wielkim oburzenia podjęła temat.

Gość gęsiareczka
ukrywający się gej

Gość takasobieja14121
to chyba chore wyjść za mąż żeby móc uprawiać seks... a jesli to strach przed tym ze moge zajść w ciążę ? to nawet po slubvie jak nie bedziemy ustawieni bo tzreba skonczyc studia znalezc dobra prace mieszkanie... to nawet wtedy nie bd sie kochac?

Gość bxc
to porozmawiaj z nim. 6 lat sie znacie a nie umiecie ze soba pogadac? nie wyobrazam sobie zebym miala sie w moim zwiazku zastanawiac jak porozmawiac z facetem. masz problem, cos Cie zastanawia to po prostu siadacie i rozmawiacie. o wszystkim. zadnych tematow tabu. zapytaj go czy chcialby, jesli nie to czemu, powiedz co to dla Ciebie znaczy itp

Gość takasobieja14121
nie gej odpada ;D

Gość no może troszeczkę
Nie wiem jakim cudem czujesz się dobrze tyle czasu przy kimś kto nawet dotknąć Cię nie chce. Musisz z nim pogadać.

Gość bxc
jesli on sie boi ciazy to mozesz mu wyjasnic ze antykoncepcja itp. tak na przyszlosc to polecam Ci poczytaj o nuvaringu bo jest lepszy od pigulek, sama uzywam. od jakis 4 lat i nie jestem w ciazy. porozmawiaj z nim, zapytaj dlaczego nie chce itp.

Gość bxc
no wlasnie. bylo miedzy wami kiedys cos wiecej niz przytulenie? dotknal Cie gdzies? a Ty probowalas sie do niego dobierac? ogolnie jest czuly czy raczej taki zimny typ?

Gość takasobieja14121
no właśnie byliśmy dobrymi przyjacółmi ... nadal jesteśmy tylko od czasu kiedy jestesmy razem cos sie zmienilo... planujemy wyjazd pod namiot na kilka dni no i wiadomo ze mogłoby sie cos wtedy wydarzyc;] i specjalnie podsuwałam mu fora na których wypowiadali sie ze pod namiot z dzieczyna to piwo namiot gumki itd... ale jak on slyszy ze temat zmierza do seksu itp to momentalnie staje sie inny i mowi o tym z taka pogarda

Gość takasobieja14121
nie wiem jak mu opowiedzieć o antykoncepsji, gdyz on ma Downa jak Maciek z Klanu :(

Gość takasobieja14121
tak całujemy sie ale nie dotyka mnie i wrecz uwaza zeby nawet przez przypadek nie dotknac moich piersi i wgl ... ja go prowokuje siadam mu na kolanach kłade sie na niego ... jak lezy to tez na niego siedam i całuje ale on nic zupełnie nic...

Gość no może troszeczkę
No to może z tej strony właśnie: "słuchaj, co byś powiedział na to, żebym zaczęła brać pigułki anty"?

Gość proekozielona
krypto gej nie wierze, z ejakies facet nie chce sexu w dodatku 20latek hormony mu pulsuja na pewno chyba ze moze naklezy do tych aseksulanych, jest taki 1% społ.

Gość takasobieja14121
ej ktos sie podemnie podszywa a to nie ejst fajne!!!! watek antykoncepcji to nie ja

Gość takasobieja14121
nawet wczoraj zaczełam temat antykoncepcji ale nie zwraca na to uwagi bo przeciez nam to nie potrzebne

Gość bxc
a może np. ma jakieś kompleksy jeśli chodzi o penisa? może ma np. małego i jest mu głupio, a może jest nieśmiały i boi się, że nie będzie umial? usiądźcie i powiedz, że chciałabyś porozmawiać. powiesz coś w stylu " tak dlugo sie juz znamy, tak bardzo cie kocham, chcialabym sie kochac, czytalam dzisiaj troche o antykoncepcji zeby wybrac najlepsza, co Ty na to? chcialbys?" jak powie ze tak to bierzcie się za jakies macanki. jak powie ze nie to zaoytaj dlaczego i nie daj spokoju dopoki nie powie :)

Gość no może troszeczkę
O matko, nie uumiesz pociągnąć tematu? Trzeba było zapytać zaczepie "a może byśmy się postarali, żeby zaczęło być potrzebne"? W końcu się wkurzysz to mu w kłótni nawrzucasz z tej frustracji. To już lepiej na spokojnie powiedzieć. Wyduś to z siebie, powiedz wprost "dlaczego my nie rozmawiamy wprost o seksie?" i pociągnąć temat.

Gość majtamj
A może ma małego penisa i wstydzi się, że go wyśmiejesz i zostawisz. To może siedzieć głęboko w jego psychice.