Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ją piorun strzeli

wiecie, co zrobiła moja teściowa?!

Polecane posty

Gość no tak to
Nie bo masz inne zdanie, tylko wmawiasz autorce coś czego nie ma miejsca. Nie przyjmujesz pewnych rzeczy do wiadomości.

Gość jdjfjc
Niech ja piorun strzeli, no wiesz?? Na matke meza tak?? A ona cie prosila,bys wykupowala czy co tam czesc domu? Szacunku troche do starszych,badz co badz jest u siebie.

Gość swoje zdanie mam,.,.,.,.,.,
Niektorym sie tu wydaje ze jezeli mieszka z tesciami w jednym domu to cale zycie maja wlazic jej z buciorami w zycie,lazic po jej czesci ktora sami sobie wykupili a ona ma siedziec cicho jak mysz pod miotla.Tez mieszkam z tesciami ,zapisali mojemu mezowi dom przed slubem,sami maja prawo do dwoch pokoi,reszta domu nalezy do nas,placimy wszystkie rachunki,remontujemy go i dwie strony sa zadowolone.Ja szanuje prywatnosc tesciow oni mojai nie wyobrazam sobie zeby ktos sprowadzal mi swoich gosci o 7 rano i bez pukania wparowywal do lazienki,zjebalabym rowno.Chodzi o kulture osobista a nie o to do kogo nalezy dom.

Gość jdjfjc
Zapytalam,ile zaplacili? Rownowartosc domku,mieszkania?

Gość a ja na twoim miejscu
i chuj z tym czy prosila ja o wykupienie czy nie...jak jestes takim tepym oslem i nie potrafisz zrozumiec o czym jest rozmowa to wypierdalaj w podskokach stad...bo pierdolisz nie na temat...

Gość no tak to
niech ją piorun strzeli, nie rozmawiaj z jdjfjc, bo widać, że to zwykły forumowy troll. Nie przetłumaczysz, szkoda czasu.

Gość jdjfjc
A moze tesciowa nie spodziewala sie po prostu i weszla z przyzwyczajenia??? Powod do tego,by tak sie zachowywac??

Gość Fauxnews
jdjfjc ty kurwa wszystko lepiej wiesz prorok jesteś czy co? tacy jak ty to kurwa wszystko najlepiej wiedza nie chciałbym mieć takiej wywłoki jaką ty jesteś nic tylko te twoje domysły i teorie są chore

Gość swoje zdanie mam,.,.,.,.,.,
Ja pierdole jest u siebie,a autorka nie jest u siebie,przeciez nic nie mowi zlego o tesciowej.Kazdy by sie wkurwil na jej miejscu,swiecac przed kims obcym golym dupskiem z rana.

uważasz, że nawet gdyby to było u niej na dole w jej prywatnej łazience - to ma prawo tak wparować gdy ktoś w tej łazience siedzi? rozumiem, że Ty takie akcje urzadzasz swoim gościom przy każdej wizycie, tak?

Gość a ja na twoim miejscu
rzeczywiscie przyzwyczajonym byc wchodzic nie do swoich pomieszczen:D moi rodzice w zyciu by nie pomysleli zeby robic cos takiego...a tez wspolnie mieszkamy z mezem i moimi rodzicami...moi rodzice na dole my u gory...i jest kultura i szanowanie drugiego czlowiek!!! a nie pokazywanie to jest moje...i chodzenie z podniesiona glowa bo to i tak ode mnie przeciez jest

Gość jdjfjc
Ogarnijcie sie. Jeden incydent i wielka draka. A czy autorka taka madra tylko na kafe,nie ma buzi,by porozmawiac z tesciowa? A ty wez nie przeklinaj prosta kobieto.

Gość A22A
jdjfjc to troll kafeteryjny nie rozmawiajcie ani nie odpowiadajace na zaczepki olac to scierwo

Gość gdzies tam
a nie zrobilas jej potem awantury? ja bym zrobila. albo tez jej tak z kims wparuj do lazienki.

Gość jdjfjc
Noz miedzy oczy tesciowej to takie ok stwierdzenie :) ladnie jestes wychowana. Po twoich wypowiedziach latwo dostrzec charakter i wybuchowosc.

Gość jdjfjc
Niech pocisnie starej. Pewni! Niech wie! To jej polowa domu i tesciowa ma sie klaniac!

Gość czasem sie podnosi
autorko a czemu nie zamknęłaś drzwi od łazienki na klucz

Gość jdjfjc
spierdalac mi stąd szukam bolca do wybolcowania bo juz 3 miesiace poście

Gość ula 34
a co twoj maz na to? powiedz babie, co myslisz.

oczywiście, że porozmawiam.. i zrobię to spokojnie, może dlatego, że emocje wyładowałam już tutaj. wielkiej awantury jej nie zrobię, bo generalnie jak na linię teściowa-synowa nie żyje nam się źle i nie zamierzam tego psuć. ale masakra, jak ja się poczułam przed tą kuzynka :/ goła, z wielkim brzuchem, wielkimi cyckami, z cipka na wierzchu... że też można kogoś na takie upokorzenie wystawić :/ do tej pory się wstydzę.

Gość kamil um
dobrze, ze ci tam z tesciem jeszcze nie wparowala.... rozmawialas z nia po zdarzeniu?

Panicz w skodzie odpowiedz mi na jedno pytanie. Jak zapraszasz kogoś do siebie to jak korzysta z łazienki tez mu tak wparowujesz kiedy Ci się podoba bo to Twoje mieszkanie?

Gość aż mnie ciary przeszły
Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak się czułaś :( A może lepiej, żeby mąż pogadał z mamą?

jdjfjc co ty kur*a piszesz. Nikt jej tam nie kazał mieszkać??? Cos ci sie popiepszyło. Dziewczyna jest u siebie i ma pełne prawo do tego zeby nawet na golasa biegac po mieszkaniu a tesciowa nie ma prawa wchodzic jak do siebie bo ta czesc domu jest ich, wspólne wejście do mieszkania nie daje tesciowej pozwolenia na to aby panoszyła sie u niej w mieszkaniu jak u siebie. Mogła wysłac meza pod prysznic i wtedy kuzynce pokazac jak urzadziła swoja łazienkę. Moze u ciebie tak jest ze latasz z ciulem na wiechu a reszta sie zbiega i ogląda twoje wdzięki? Tesciowa powinna mieć trochę hamulców choćby z tego powodu ze nie jest na swoim terytorium.

Gość jdjfjc
Marne,prostackie podszywy. Oj kobietki..zalosne. To matka twojego meza,nalezy jej sie szacunek i nie psioczenie na kafe,tylko rozmowa z nia,bo moze gra nie warta swieczki i awantury. Wszedzie i zawsze szukacie problemu,taka wasza natura..poklocic sie,powkurzac,pobluzgac. Smutne musicie miec zycie,by takimi problemami sie przejmowac i eseje w necie pisac. Po to bog dal buzie,by moc ja otworzyc wtedy ,kiedy trzeba i do kogo trzeba. A nie za plecami. Gdzie sens?

Gość jdjfjc
Gdyby nie tesciowie, nie bylaby na swoim,wiec skoncz.

Gość wiesz co ja powiem ??
ciesz sie ze to nie byl TESC Z KOLEGA HAHAH :D

Gość nie zazdroszczę
Absolutnie jestem za autorką, ma prawo oczekiwać nawet od męża pukania do drzwi łazienki, kiedy nie jest pewny czy tam ktoś jest, albo przynajmniej zapytać, czy mogę wejść. To po pierwsze, a po drugie co ma do rzeczy, że ktoś mieszka u teściowej, czy to ma tłumaczyć brak kultury osobistej? Nie rozumiem. Po trzecie, kobieta w ciąży i o tym wszyscy domownicy powinni wiedzieć, że podczas kąpieli nie zamyka na klucz drzwi, bo w nieprzewidzianej sytuacji będzie łatwiej dostać się i udzielić pomocy. Poza tym z opisu sytuacji widać, że teściowa nie rozumie jednego, że młodzi mają prawo do prywatności nawet u niej w domu, chociaż autorka jasno napisała, że mają swoją wydzieloną część. Nawet dziecko wie, że przed wejściem do kogoś puka się a nie wchodzi jak do stodoły.

Gość ale jest na swoim
więc po co to Twoje gdybanie? Dziwna jesteś i widać, że jedynie szukasz zaczepki w dodatku z kobietą w ciąży.

Gość sa_vannah
autorka ma prawo być zła! po pierwsze to teściowa powinna zapytać czy może pokazać kuzynce ICH część domu a po drugie powinna przeprosić za tą sytuację ZERO KLASY I KULTURY!!! i koniec w tym temacie