Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ją piorun strzeli

wiecie, co zrobiła moja teściowa?!

Polecane posty

Gość alllkat
jasne kupiliscie polowe domu. Dla kogo ten kit?

tak, o 7 rano. bo się na targ wybierały. i w ogóle nie wiem jak możecie takie zachowanie uważać za normalnie, mimo, że to jest nie jej mieszkanie, ale jej domu. swoim dzieciom w Waszych domach też tak włazicie bez pardonu do łazienki? przecież ja nie napisałam, że nie miała prawa mieszkania tej kuzynce pokazać albo w ogóle do mojego mieszkania wchodzić. to samo w sobie w ogóle mi nie przeszkadzało, nie jestem nastawiona anty-teściowo, nie jestem wredną synową, która czepia się teściowej tylko dlatego, że jest tesciową. gdyby nie fakt, że akurat byłam w łazience to jeszcze kawę bym im zrobiła. ale nie takie akcje!

Gość łole
nie, nie jesteście u siebie Skoro coś kupili to jest ich własność, w tym przypadku mieszkanie, są u siebie. A Ty piszesz bzdury. niech ją piorun strzeli, po pierwsze porozmawiaj z teściową, żeby już takich rzeczy nie robiła, a po drugie zamykaj drzwi, bo nigdy nic nie wiadomo.

no i już wiadomo o co chodzi - na wiosze takie akcje są codziennością, kiedyś byłem u kolegi z roku siedzimy u niego w chacie na wsi a tu się drzwi otwierają i bez pukania wchodzi sąsiad zza płotu i coś pier.doli - ja w szoku a kumpel, że to tutaj normalne

a niby dlaczego kit? dom jest ogromny, ta cześć stała pusta i odkupiliśmy ja od teściów. co w tym takiego dziwnego? że nie chcieliśmy mieszkać u nich na krzywy ryj, jak niektórzy tu sugerują?

targ na wsi? dobre sobie. nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale u nas targi są w mieście.

Ha ha oplułam matryce po przeczytaniu topiku ;D Tak to jest z teściowa. Mam podobnie jak tylko widzi że znajomi do nas przyjechali ta po jakimś czasie idzie na dwór że niby coś robi albo po coś idzie i patrzy się perfidnie w okno,....

Gość jdjfjc
Jestes w ciazy,wiec hormony ci bija. To ich dom. Poza tym dlaczego sie nie zamykasz w lazience? Korale zamiast drzwi? Weszla i co? Zdarza sie,nie szukaj bolca.

Gość alllkat
nie bo jeszcze rozumiem jak ktos nie ma kasy i mieszka z tesciami, ale jak ktos sobie sam strzela w kolano to juz nie :D

Gość no niefajnie niefajnie
teściową masz niewychowaną.

Panicz - sąsiad wparowujący bez pukania do czyjegos domu to dla Ciebie szok, ale wjazd komus do łazienki, gdy ten stoi jak go pan Bóg stworzył to narmalka, tak?

Gość jdjfjc
Sadzac po twoim slownictwie i sposobie wyrazania emocji, wspolczuje tesciowej. Wez ty sie zamknij albo idz na swoje i nie biadol.

jakby była sama, to jeszcze bym nie to tak nie wpieniło. ale obcą dla mnie babę za sobą przywlokła!!!

Gość no tak to
z niektórymi teściowymi jest, będą wykorzystywać każdą sytuację, aby zrobić na złość. Po prostu dopóki nie zrobicie osobnego wejścia do domu zamykaj drzwi do łazienki. A tak w ogóle nie rozumiem czemu temat komentują osoby, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

jdjfc - ja Ci moje emocje przeszkadzają to nikt Cie tu siła nie trzyma. a zamknę się jak będę coŚ mówiła, bo jak na razie to PISZĘ.

Gość jdjfjc
Ty,nie podniecaj sie tak,zaszkodzisz sobie i dziecku. Robisz i igly widly i tyle. Szukasz sama problemow. Zdecydowalas sie mieszkac w cudzym domu,to bierz pod uwage rozne rzeczy. Co z tego,ze wykupiliscie czesc. Pewnie za takie grosze,ze za cholere nie stac by was bylo na wlasne.

mnie zawsze śmieszyło to, że ludzie sami sobie robią problemy a później się dziwią, że jest tak, a nie inaczej mieszkalibyście osobno (jak każdy człowiek przy zdrowych zmysłach) problemu by nie było, a tak masz babo placek

Gość jdjfjc
Masz charakterek,wredny. I bedziesz szukac problemow. Wspolczuje Zycia

Gość no tak to
No ale jeśli wykupili część to znaczy, że mieszkają u siebie, a nie u kogoś. Właśnie o tym pisałam, niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

jdjfc - Ty w ogóle kojarzysz o czym jest temat?

Gość jdjfjc
Bo zeby miec swoje,trzeba miec kase. A tak pare groszy odpalili dziadkom i wielkie halo teraz robi.

Gość no tak to
A skąd wiesz, że gorsze? Nie wiesz, tylko po co głupoty wypisujesz?

a zapytałaś chociaż ile zapłaciliśmy, że piszesz - parę groszy? Nie dość, że nie czytasz co się pisze do Ciebie, to jeszcze bzdury dopowiadasz.

Gość jdjfjc
Kojarze,kojarze. O twoim oburzeniu. Moim zdaniem przesadzasz,bo nikt ci nie kazal tam mieszkac. Twoja decyzja a teraz miauczysz i wyklinasz na kafe.

Gość jdjfjc
Oj tam,oj tam. Wiec kto,skoro nie placi groszy,chce moeszkac wspolnie.? :) idiota?

Gość no tak to
Ale nie mieszkają wspólnie. :)

Gość Fauxnews
jdjfjc jak ci nie kurwa pasuje to wypierdalaj w podskokach nikt ciebie o zdanie nie pytał to jest forum i autorka topiku ma prawo się wyżalić tutaj

Gość jdjfjc
Zaplacilas tyle,co za dzialke z domkiem? Albo za mieszkanie! Jesli tak,to sorry. Mo comments i tym bardziej nie placz na kafe. Ale znajac zycie,pewnie robicie tam tylko remont w zamian za te 2 pokoje.

Gość jdjfjc
Hahaha. Oburzone dziolchy. Bo co? Bo mam inne zdanie? Bo nie psiocze jaka to tesciowa zla,noewychowana?