Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana joasia

do LISABET

Polecane posty

Gość euroland
Lisabet S. mam jeszcze pytanie,czy twój mąż wie że tak często udzielasz się na uczuciowym i erotycznym?Najbardziej rozbawił mnie temat o robieniu loda facetowi-MISTRZYNI jak ktoś cię tam nazwał!

Gość do LISABET piszę
Aspergera to pewnie ma ona sama i jeszcze parę innych chorób

Gość jak ona w wieku 21 lat
jest taka mistrzyni na erotycznym, to co sie dziwić, że tak wcześnie zaciążyła. Zdobywała doświedczenie i gumka pekła

Jeszcze Ci napisze LIsabet że zamiast wyzywać dzieci innych od gówniarzy spójrz w lustro bo sama jesteś niewychowaną gówniarą.

Dziwne jest to dziewczę i tyle. Lubi przechwałki a jak ktoś w to wierzy to jego problem;-) Dla mnie to egocentryczna małolata lecząca na kafe swoje kompleksy.

Gość SAP system
Tylko nikt na kafe nie pisze prawdy :) pomyślcie o tym :D każda ściemnia chociaż troche.

Gość Moniczka 495959
ona ciągle podkresla, że jej mąz to prawnik, ale prawnik bez aplikacji nie zarabia kokosów. Z tymi milionami też zmyśla. Trudno, żeby się przyznała, żezamoczył w niej byle żul. Na Kafe jest panią, a w realu nieszczęsliwą dziewczynką

No dalej :D widzę że już jest wam troche lepiej :D jeszcze troche i będziecie mogły odstawić antydepresanty :p

Gość jewyyy
Lisabet stajesz się drugą Jennifer. Tylko ona z tego wyrosła. Jak się z tym czujesz?

Gość sztruksowe spodnie
a jak się czują kolczyki z białego złota z diamencikami za 800zł,które kupiliście na komunię?a co z księdzem co dostaje 200zł na kolędę?żal.pl

A Twoim zdaniem powinnam była przez delikatność nie wspominać o tych kolczykach, albo nie wypowiadać sie w temacie ile dajemy księdzu na kolędzie żeby nie drażnić kafeterianek, czy tez powinnam podać jakąś średnia cenę, żeby tylko nikomu nie podpaść ? :p

Gość sztruksowe spodnie
Lisabet S. Nie rozumiem po co ludzie decyduja sie na dzieci, na które ich albo nie stać, albo im nie zależy po co mieć dzieci tylko żeby je mieć skoro nie ma sie kto nimi zajać masakra jak dla mnie i skrajna nieodpowiedzialność. Zreszta gdyby autorkę było stać na te dzieci wynajęłaby nianię i nie musiała sie martwić o nic tak więc zakładam ze jest nieodpowiedzialną idiotką, która sie rozmnożyła z nieodpowiedzialnym facetem ii teraz ma problem fajna rada dla matki z 4 dzieci

Gość sztruksowe spodnie
nie tylko zastanawia mnie fakt po co się chwalisz tym wszystkim?chcesz uchodzić za bogaczkę,którą nie jesteś?o tobie w internecie jest tyle do poczytania,że aż dziw bierze że gubisz się tylko w nie których kwestiach

Nic nie mam do LISABET ,bo nic mnie Ona nie obchodzi, chociaż czytając wypowiedzi tej pani mam wrażenie że znam ten styl pisania i już był tutaj ktoś taki co w identyczny sposób się wypowiadał.

Ale dlaczego jeśli mówię że mam cos tam za ileś kasy to od razu jest ze sie chwalę???? tylko dlatego że suma jest wyższa? Bez sensu :o

Gość sztruksowe spodnie
kiedy czytam o tobie jakie to prywatne szkoły nie pokończyłaś,jaka to byłaś uzdolniona jako dziecko i twoja siostra też!a chwalenie się na forum z jaką szybkością twój FACET jak to napisałaś a nie MĄŻ zakłada kondoma jest żenujące

Gość sztruksowe spodnie
wyśmiewasz ludzi którzy nie mają pieniędzy,wyzywasz od biedaków bo ktoś na komunię chce dać mniej niż 300zł bo go na więcej nie stać.Wyśmiewasz dziewczyny na ślub i wesela za sukienki,zaproszenia,za zabawy na weselu.Wysmiewasz na ogólnym praktycznie każdego studenta zadającego tam pytanie np.o socjologii-pamiętasz?nie wstyd ci?

Gość antyfanka lisabet
przeciez to jest kolejna prowokatorka, pajac jakich malo, lubi sobie posciemniac, powyzywac dla zabawy, w zyciu jest nikim, szara myszka, to sie musi wyzyc na kafeterii, w wirtualnym swiecie moze byc kazdym, hahaha, smieszna jest:D ps. albo kopiuje jagode369, albo jest nia sama, bo styl pisania identyczny

Gość sztruksowe spodnie
ktoś tutaj wczoraj wkleił coś takiego-ta dziewczyna ma dwa nicki 10:53 [zgłoś do usunięcia] Laura* Tak tylko mówię nie miałam na myśli że Ty cos zrobiłaś nie tak 11:00 [zgłoś do usunięcia] Lisabet S. Tzn ja tak mówię Tak to jest jak sie człowiek loguje co pięć minut Nadchodzę. Strzeż się

Gość aj dont nou
:D

Gość d.z.iunia
Można skończyć np. prawo międzynarodowe i pracować w korporacji - wtedy nie trzeba aplikacji. Moja koleżanka tak pracuje... Bolą Was te kolczyki za 800 zł? Ktoś napisał, że sama śledzę temat - owszem śledzę, bo jest tak idiotyczny, że się pośmiać można :).

Gość kreszowy dresiarz
ja jako facet napisze tak ty d.z.iunia i ta twoja śmieszna kumpela jesteście siebie warte,kto wie może ty i ona to te same osoby?cieszę się że nie mam tak głupiej baby w domu bo pewnie gdybym się dowiedział co wypisuje na jakimś tam forum wypieprzyłbym ją z domu za ośmieszanie siebie i mnie,tak w ogole ona tyle lat się już udziela na tym forum,że odpowiedzcie mi kiedy ona zajmuje się domem,dzieckiem o męzu nie wspomnę.Taką babę to tylko kopnąć w dupę za lenistwo

Gość kreszowy dresiarz
Lisabet S. No właśnie ChłodnySk**wysyn ja jestem zwyczajnie tępa szczęście boskie że jestem dobra z przedmiotów matematycznych i mam kasiastego męża a to odpowiedź na pytanie w jaki sposób nauczyliście się j.angielskiego

Gość d.z.iunia
Dresiarzu Po tym jak się wypowiedziałeś, obstawiam, że jesteś dresiarą :)!

witam ponownie... dziewczyny, nie rozumiem dlaczego niektóre z Was próbują oceniać innych po zawartości portfela. Jakie ma to znaczenie? Co ma wspólnego z tym jakim kto jest człowiekiem? Wychwalanie się i gnojenie innych to już w ogóle żenada. Inteligentny i kulturalny człowiek pozostaje takim zawsze i wszędzie - nie zachowuje się jak ham kiedy MYŚLI, że inni go nie zdemaskują (piszę tu o bohaterce topiku). LISABET - Twoje wypowiedzi są ze sobą niespójne, cała masa w nich nieścisłości i sprzeczności. Łatwo można się domyślić, że fantazjujesz... Prosty przykład: czy osoba opływająca w luksusach kupuje pościel na bazarku żeby ją drożej sprzedać na allegro? ;) Więcej przy tym zachodu niżby miało przynieść pożytku ;) Piszesz jaka byłaś zdolna i jak dobre szkoły skończyłaś a nie potrafisz ładnie i co gorsza sensownie sklecić zdania... Jak mamy wierzyć, że jesteś inteligentna i dobrze wykształcona skoro z Twoich wypowiedzi wypływa coś zupełnie odwrotnego... Powiem tak - uważam, że wiele w życiu zrobiłam i osiągnęłam (nie będę się rozpisywać co takiego, bo nie o to chodzi), jednak nigdy nie patrzę na nikogo z góry, nie uważam, by biedni ludzie, niepełnosprawni czy też mało inteligentni byli gorsi. Zawodowo zajmuję się osobami niepełnosprawnymi, mam dla nich wiele zrozumienia i szczerej sympatii. Powiem więcej - to są w 99% bardzo wartościowi ludzie, bo oni zdając sobie sprawę z własnych ułomności szanują życie i bliźnich. Ty, LISABET, ni masz szacunku do nikogo, jesteś niegrzeczna, uszczypliwa i złośliwa, nie wiesz co to empatia... i wiesz co, myślę, że to sposób na leczenie Twoich kompleksów. Jesteś patologicznym kłamcą a to poważne zaburzenie, które leczy psychiatra... Radzę nabrać ogłady i zastanowić się nad swoim postępowaniem. To tylko forum internetowe ale skoro tutaj jesteś taka to w życiu codziennym raczej nie inna...

Gość dekoltem
hahahahahaha