Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepszy mgr czy nie?

Lepszy facet z podstawowym i prawem jazdy czy magister bez prawa jazdy?

Polecane posty

Gość facet po podstawowce
moze byc spawaczem i slusarzem i dobrze zarabiac

Gość do pierwszy gol
a czemu ma od razu mieszkac bez rodzicow? jaki jest sens mieszkania samemu jak sie zarabia 2000 zł? za to czlowiek sam sie nie utrzyma

Gość pierwszy gol - chyba ci sie
bardzo nie udali rodzice, skoro mieszkanie z nimi wydaje ci sie najwieksza hanba i nieszczesciem:)

Gość lolazgred
co wy macie z tym prawkiem- jakby to było nie wiem jakie osiągnięcie. mój facet nie ma samochodu(prawko ma), bo nie jest mu potrzebny, jeździ komunikacją miejską i taksówkami, zajmuje kierownicze stanowisko. prawko jest niezbędne jak się robi karierę jako dostawca pizzy albo komiwojażer. też mam prawko, ale mieszkam w dużym mieście i dla mnie samochód był tylko ciężarem- generował koszty, a i tak wygodniej, szybciej, bez korków i stresów się mi podróżowało komunikacją miejską. a podstawowe wykształcenie, to w większości wypadków świadczy jednak o ograniczeniu intelektualnym..

Gość facet moze byc po szkole
Specjalnej wazne zeby byl pracowity

Gość mentaI cut
więcej ludzi leci na studia niż robić prawo jazdy, a gdzie więcej ludzi tam niższy poziom. czyli opcja nr 1

Gość Dający opinie
Błagam. Przecież do uzyskania wyższego wykształcenia potrzebny jest czas i umiejętności, jakaś inteligencja i determinacja. Nie oszukujmy się. Do zrobienia prawka czasu nie potrzeba, i w końcu każdy je uzyskuje. Lepiej mieć kogoś z czymś, co inny niekoniecznie może mieć bądź zdobyć (wyższe wykształcenie), niż z czymś, co każdy może bez problemu zrobić (prawo jazdy). Tyle.

Gość Dający opinie
I jeszcze. No błagam. Przynajmniej zawodowe powinno się mieć. Nie mówiąc już o średnim.

Gość do mentaI cut
Prawo jazdy wymaga mniej pracy niz wyzsze wyksztalcenie.

Gość do mentaI cut
A prawko robi prawie kazdy

Gość mentaI cut
poziom studiów może opadać z pokolenia na pokolenie, czego nie można powiedzieć o nauce jazdy

Gość do mentaI cut
ale cwiercinteligent nie zda matury i nie skonczy uczelni a prawko moze zrobic. poza tym naukajazdy to tylko kurs

Gość mentaI cut
im większy strach tym większa dokładność. co jest straszniejsze, jakieś abstrakcyjne pierdoły na studiach czy fizyczne zagrożenie podczas jazdy samochodem? ćwierćinteligent zda u ćwierćinteligentów. :D

Gość unicorn_
nie wiem czy ktoś sobie jaja robi zakładając taki topik, czy naprawdę ktoś jest tak głupi, żeby uważać prawo jazdy za równe (lub nawet wyższe!) matura+dyplom mgr... to już naprawdę trzeba być imbecylem żeby takie pytanie zadać... jeśli to naprawdę nie kiepski joke, to współczuję nierozgarnięcia autorowi/autorce

Gość do mentaI cut
ale zeby miec prawo jazdy nie trzeba byc nawet cwiercinteligentem

Gość zawodowe akurat czesto
znaczy wiecej niz studia

Gość a prawko jest dzisiaj
wazniejsze niz studia. slusarz czy spawacz moga miec i podstawowe i lepiej zarobia niz magister z urzedu. ten z podstawowym bedzie mial dobre auto, ten magister bedzie jezdzil autobusem :D

Gość jsxjrakw
co za patologia...

Gość patologia to magister
nieudacznik bez prawa jazdy

lolazgred@ Nie sądzę, że podstawowe to ograniczenie intel. Bo są osoby, które już mając 15 czy tam 18 lat wiedzą co chcą robić w życiu i idą w tym kierunku i nie potrzebne im są studia magisterskie czy nawet matura. także nie uogólniaj

Gość jak ktos jest kierowca
zawodowym ale jezdzi osobowka to ciezko to nazwac zaradnoscia

Gość ,,,,,,,
Wiecie co - tacy jesteście wspaniali, cudowni i w ogóle - NAJ, a sami nie potraficie skonstruować zdania tak, aby było napisane poprawnie. Wasze wypowiedzi, to bełkot, którego nie da się czytać, więc może najpierw wróćcie się do szkoły, na zajęcia z Języka Polskiego, a później zacznijcie oceniać, który typ mężczyzny jest lepszy , ok?

A ktoś mówił o osobówce ? jest kierowcą tira, lubi to co robi i od zawsze to go interesowało i nie matury, czy magistra , żeby być ułożonym i mądrym człowiekiem :)

Gość kobiety maja problem
z konstrukcja zdan

Gość ,,,,,,,
Nie tylko kobiety - mój post tyczył się obu płci i nie tylko tego tematu, ale i większości, jeśli nie wszystkich :) Dlatego zastanawia mnie, jak można się wypowiadać, że Pan Iksiński jest głupi, bo skończył tylko podstawówkę, a samemu nie potrafi się złożyć poprawnie zdania w języku ojczystym. Jest to czysta hipokryzja :)