Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 ale mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmisia Napisano Czerwiec 27, 2012 tusk jest najlepszy bo jest tak samo ryży jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo masz wazniejsze Napisano Czerwiec 27, 2012 problemy jak szukanie pewnego topikełłe :D gdzie się podszywasz i piszesz pod pomarańczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KRÓLOWA KAFE ... Napisano Czerwiec 27, 2012 Hmm. Dlaczego udajesz cwaniaka, Mihau, skoro jesteś skończonym debilem, o czym świadczy np. do, że pokazałeś tutaj swoje zdjęcie, brzydalu, hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 już wysłałem kogo trzeba z kwasem i ciekłym azotem do serwerowni kafe w celu upierdolenia permanentnego odpowiedniego dysku także próżny waz trud:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes bladnem Napisano Czerwiec 27, 2012 i sie zgrywasz. tusk jest do bani. a ty jestes rudym pryszczatym brudasem w dlugich wlosach i zmechanym swetrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 " 12:10 [zgłoś do usunięcia] KRÓLOWA KAFE ... Hmm. Dlaczego udajesz cwaniaka, Mihau, skoro jesteś skończonym debilem, o czym świadczy np. do, że pokazałeś tutaj swoje zdjęcie, brzydalu, hm?" nie udaję cwaniaka.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZIMAK :D :D Napisano Czerwiec 27, 2012 Odpowiedz na pytanie, Królowej, głąbie! Mihau! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KRÓLOWA KAFE ... Napisano Czerwiec 27, 2012 Udajesz, o czym świadczy np. to "" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość właściwie to nic mu już Napisano Czerwiec 27, 2012 nie pozostało innego jak tylko pokazać się w pełnej odsłonie tzn ma golasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KRÓLOWA KAFE ... Napisano Czerwiec 27, 2012 Pisał, że ma rude włosy łonowe i pod pachami. Ale idiotą trzeba być, żeby coś takiego pisać, pokazawszy uprzednio swoje zdjęcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmisia Napisano Czerwiec 27, 2012 michau jesteś tępy i nie znasz sie na gospodarce nie znasz sie na poltyce malo tego ty nie rozumiesz gospodarki i mylisz pojęcia w dodatku nie znasz się na socjologii nie umiesz liczyć jesteś ignorantem a dyskutujesz o sprawach których nie pojmujesz załosny bęcwale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SamurajKafeterii Napisano Czerwiec 27, 2012 jakiś czas temu założyłeś temat jak to Euro 2012 się Polsce opłaca :D haha taki ekspert. W tej chwili już wspoczyły artykuły, gdzie pisze się wprost, że jesteśmy do tyłu i nie tylko nie zarobiliśmy, kibiców przyjechało dwukrotnie mniej niż minister Mucha i spółka obiecywali i mamy tylko długi do spłacenia... :D taki z ciebie ekspert jak z psiej dupy trąbka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autor to podstarzaly Napisano Czerwiec 27, 2012 kinder metal, pryszczaty, kudlaty, w sweterku i z broda. brzydki rudy brudas co posuwa laski noszace plecak typ kostka i popekane glany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wma Napisano Czerwiec 27, 2012 jedyna laska jaka w zyciu posunął to jego reka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autor to podstarzaly Napisano Czerwiec 27, 2012 nie no, jakies brudne panny z woodstocku mogly go chciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pispispispis Napisano Czerwiec 27, 2012 Czy Mihauowi wylatują czasem naklejki od bananów z...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmisia Napisano Czerwiec 27, 2012 euro się opłacało ? :D serio? od to udowadnia na kafe ? sama tv publiczna powiedziała że są stratni 60 milionów zł nie do odzyskania hotele nie zarobiły żadnych wariacji kibiców mało stadiony trzeba będzie utrzymywać mnóstwo firm zbankrutowało przy budowie euro rzad żeby się ratować sprzedał firmy skarbu państwa wziął pozyczkę bo nie było z czego rent i emerytur wypłacać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wma Napisano Czerwiec 27, 2012 watpie,mihau na łódstocku bywał juz po koncertach zeby nie straszyć młodzieży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 samuraj wymień trzy tzw straty z okazji euro2012... gdyby polska miała rozwnięta infrastrukturę jak np niemcy, włochy to by u nas był zysk. a że trzeba bylo budować stadiony, dworce remontowac, drogi budowac,mosty... lotniska powiększac itd itp to wiadomo że na kalkulatorze wyszło na minus:D ale ja tych inwestycji nie brałem pod uwagę bo one są konieczne. a gdyby nie euro by tych inwestycji nie było i one polsce zostaja , uefa ich nie zabiera ze sobą :D ponadto jakby pis podczas podpisywania umowy nie zwolnił UEFY z podatków to byłoby kasy więcej po stronie zysków...ale trudno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 nigdy nie byłem na woodstoku ani nie posuwałem panny z plecakiem typu kostka na plecach...:D a jakby akurat była ładna i seksowna to kazałbym i tak jej wczesniej plecak zdjąć poczytajcie sobie gdzie imprezy typu euro przynosiły zyski a gdzie straty. i pomyslcie że gdyby nie euro2012 to np polączneie kolejowe lotniska i dworca centralnego w wawie nie byloby przez kolejne 30 lat... ale co ja wam będę tlumaczył:D a co do rpywatnych? jedni zarobili inni potracili:D częśc przez wlasna głupotę i chciwość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmisia Napisano Czerwiec 27, 2012 infastruktura jest zgadza się mi też się podobaja autostrady i adtadiony ale to nie znaczy że jest zysk :D straty są , fakt jest faktem nie zarobiliśmy na tym i taki jest ekonomiczny fakt bez emocjonalnych uniesień że teraz jest pięknie pojmujesz ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autor to podstarzaly Napisano Czerwiec 27, 2012 nikt nie slucha kinder metali takich jak ty. skini i kibole ci wpierdola studenciku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KafeMoni09 Napisano Czerwiec 27, 2012 z podatków UEFA zwolnił PO te dokumenty zostały podpisane w 2010 roku, nie za PiS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manio ciekawski=) Napisano Czerwiec 27, 2012 W historii Rosji? Pewnie tak. Przestań pieprzyć głupoty, bo włażenie do dupy Rosjanom, doprowadzi nas do przyspawania na stałe do Rosji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autor to podstarzaly Napisano Czerwiec 27, 2012 a jakie ty mogles miec panny? nie wierze ze lecialy na ciebie studentki w mini i szpilkach ze slicznymi buziami. dla mnie przez sama kostke laska by byla oblesna i bym uciekal gdzie pieprz rosnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KafeMoni09 Napisano Czerwiec 27, 2012 dobrze by było jakby infrastruktura budowana była za normalne stawki, niestety wszystko nas kosztowało zbyt wiele, bo autostrady mamy najdroższe na świecie, nigdzie tyle nie kosztowały co u nas, więc to mówi samo za siebie. Mogliśmy na wszystko wydać dziesięciokrotnie mniej, ale mamy złodziei u władzy, którym przy okazji wpadło na konto tyle, że starczy na kilka pokoleń tych pasożytów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 " 12:29 [zgłoś do usunięcia] KafeMoni09 z podatków UEFA zwolnił PO te dokumenty zostały podpisane w 2010 roku, nie za PiS\\ kurwa jak mozna tak kłamać:D zwolniła uefe z podatku pani miniter zyta gilowska w rzadzie pis 2006 roku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 ' 12:31 [zgłoś do usunięcia] autor to podstarzaly a jakie ty mogles miec panny? nie wierze ze lecialy na ciebie studentki w mini i szpilkach ze slicznymi buziami. dla mnie przez sama kostke laska by byla oblesna i bym uciekal gdzie pieprz rosnie" nigdy nie nosiłem kostki, nigdy nie mialem dziewczyny noszącej kostkę ani ubierającej się w typie metalówy bo rozumiem że to sugerujesz:D w twoim czarno-białym ograniczonym świecie fantazji i urojeń ludzie sluchający metalu t brudasy ubrani w glany , dlugi plaszcz przy 30stpniowym upale, sluchający hh to mają spodnie z pasem u kolan itd itp? ngdy nie byłem w żadnej subkulturze ani nie miałem kobiety z żadnej konkretnej subkultury , mówie o imidzu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatni moheranin Napisano Czerwiec 27, 2012 Miało być pięknie. To, co niegdyś było państwowe, czyli jak mawiano niczyje, miało przejść w ręce tych, którzy ten majątek wypracowali. Mydlił oczy Prezydent Wałęsa, obiecując każdemu 100 milionów starych złotych. Nikt nigdy nie dokonał wyceny polskiego majątku narodowego, nie określił, co ma być prywatyzowane, co nie, nie stworzył żadnego planu prywatyzacji. Przez całe lata nikt nie liczył, co zostało sprzedane i za ile. Mam dwa wyjścia: uznać, że Polską rządziła banda idiotów i nieudaczników, albo cwanych pozbawionych wszelkich skrupułów złodziei i cwaniaków. Idiotami nie śmiałbym nazwać panów Balcerowiczów i Bileckich - uznanych za autorytety przez międzynarodowe instytucje. Czoła chyliłbym przed sprytem i wyrachowaniem pana Pawlaka i jego kompanii. Dlatego mówię z całą odpowiedzialnością: nie z głupoty sprzedaliście Polskę panowie, ale z wyrachowania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach