Gość Voulez Vus Napisano Lipiec 26, 2012 "Tym razem to znowu ja ban x2"ma poprostu umysłowy poziom "dzidziusia"jak to równie finezyjnie co trafnie swego czasu określił jeden z uczestników dyskusji w ktorej to tym razem to znowu ja ban x 2 miał przyjemność robić z siebie głupszego niż jest. Ten typ tak ma i nic już się na to nie poradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Lipiec 26, 2012 i pomyslcie że gdyby nie euro2012 to np polączneie kolejowe lotniska i dworca centralnego w wawie nie byloby przez kolejne 30 lat... } I już jest to powód dla ponad 30 mln Polaków do radości. Po prostu takie połączenie dla ponad 30 mln Polaków mieszkających w Polsce jest wprost niezbędne. Bez tego połączenia ponad 30 mln polaków nadal byłby tam gdzie przed było przed euro. No bez połączenia kolejowego dworca centralnego z lotniskiem, toż to były dla nas wszystkich naprawdę ciężkie czasy. Dobrze że odbyło się euro. Stadion narodowy za 5 mld złotych(najdroższy chyba na świecie)walnie przyczyni się do poprawy życia pana Józka Nowaka z Wąchocka. Argumentacja po prostu powala. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myr ty widzę masz pretensję Napisano Lipiec 26, 2012 do ludzi gdy się z czegoś cieszą i są zadowoleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciekawe jak gługiego ma Myrek Napisano Lipiec 26, 2012 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciekawe jak gługiego ma Myrek Napisano Lipiec 26, 2012 *długiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .-.-. Napisano Lipiec 26, 2012 zbanowany ciul kolejny raz się wygłupił:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papadontpricz Napisano Lipiec 26, 2012 co to kogo kurwa obchodzi ,kazdy zyje jak chce i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość następny gimbus Napisano Lipiec 26, 2012 Rostowski przyznał się że podkręcał budżet i robił zbyt optymistyczne założenia i że rząd nie zrealizuje założonych wpływów z podatków. Przecież wszyscy poważni ludzie mówili o tych przekrętach mówili już dawno temu. No ale ciemny lud jak zawsze kupuje kłamstwa Tuska. Ciekawe co powiedzą na 25% VAT w 2013. I spoko koko euro ma też tu duża rolę i wypierdalanie kupy kasy na show co miał przedłużyć penisy zakompleksionym polaczkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 26, 2012 czemu skasowali mi topik o skin?:O co za chujki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach