Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P O D S Z Y W

Baśni część druga, czyli GDZIE JEST RENTA OWIECZKI ?

Polecane posty

Gość fsfsf
Jeżeli nadal tak na innych tipikach będziesz innym ubliżać to ta miłość dla twojej osoby już długo nie potrwa , mimo twojej niewątpliwie śmiesznej twórczości . Będą ci spamować tematy , zobaczysz :D

Gość ona wpada jak burza
nie muszę dawać , bo wszyscy widzą co wyprawiasz , a co mam się bawić we wklejanki ? bo ty chcesz ?!

fsfsf nie będzie pouczał mnie ktoś kto zwraca się do mnie : Podszyw o polityce nie rozmawiaj , to nie na twój mózg /wielkości orzeszka / :D Także...

Gość 3012930213
masz talent, pisz dalej... Może telenowela.... Owiczka trafia w końcu do szpitala i siedzi tam z Noxelią....

Gość 3012930213
to niech ktoś da linka? bo coś mi umknęło... :(

Gość Pan Zdzich
sranie w banie! jestem fanem indianki i fod od niej!!!!

Gość bufka lubi plakac
brawo!

Gość fikj
Podszyw to zarozumiała kretynka , ona tylko lubi jak się jej kadzi ,Popiszecie z nią na innych tematach to się przekonacie jaka jest pusta i krytyczna w stosunku do innych .Sama natomiast nie znosi krytyki .

Gość lena ##
Znalazła sobie słabszego i się wyżywa:-0 WSTYD!!!!!!

Idiotko, ty nie zasługujesz nawet żeby na ciebie splunąć, więc nie dziw się, że mam cię w dupie. :P Widocznie tylko z tobą jest coś nie tak.

Gość czasami sie podnosi
swietne pisz dalej czekam na kolejne baśnie:)

Gość no to brawo za
spostrzegawczośc ! PODSZYW niestety ma swojego P0DSZYWA( zamiast ooo pisane jest zero matołki) i to ten podszyw podszywa bluzga i bałagani na innych topach A NIE SAM PODSZYW tyle w temacie ps. genialne:-D

Podszyw, inspirujesz mnie. Światło Twojej szydery uderza niektóre jeże po ich małych, naiwnych oczkach. Wpiszcie sobie w youtube : gdzie są pieniądze za las. Zajebista beka i odpowiedź gdzie Valetta poszła z rentą.

Gość Kilgore Trout,
SZACUN i tyle :D

Gość Kilgore Trout,
a umiesz odróżnić szyderstwo od satyry Ferdynandzie?

Ferdi, masz cienkiego siurka? No to bardzo mi przykro. :( Och, w takim razie szydzę z połowy kafe w swoich baśniach, ale żeby je zrozumieć trzeba być choć ciut inteligentnym i mieć odrobinę dystansu do siebie. :P Kilgore Trout, dziękuję. :) LadyONE hahaha, no uderza chyba aż za bardzo, czasami mam wrażenie, że zabiją mnie przez monitor. 😭 Dzięki za miłe słowa, zaraz se wpiszę tego jutiubowca. :) no to brawo za - również dziękuję. :)

Gość fikj
tak się składa , że odróżniam podszywa , a Jolkę / podszyw podszywa/ bardzo lubię :D

Bo jesteście siebie warte. :P Trzeba nie mieć mózgu, żeby podszywać się w taki chamski, debilny sposób. I to wszystko z zazdrości...ech.... Bo ktoś mnie tam pochwalił. :) Napiszcie coś swojego, wtedy ocenimy WAS. :P

Gość fikj
Podszyw - Jolka to facet ,i potrafi się fajnie bawić , w przeciwieństwie do ciebie , zarozumiałku .

No to zróbmy konkurs na bajki. Dowalacie Podszywowi, więc pokazcie klasę. Tematyka dowolna o kafe. Zaraz się wykruszą cwaniaczki.

Gość fikj
o czym ty mówisz ? jakiej zazdrości ? minie też rozbawiły twoje wypociny , ale dlaczego jak ktoś cię krytykuje to się wściekasz , a obrażanie innych przychodzi ci tak łatwo ?

Ach, no tak, jeżeli fajnym bawieniem nazywasz podszyw w stylu : '' grzebię mojej matce w cipie wynajdując grzyby '' , to zapraszam do pokoju bez klamek! Zero wyczucia, zero przyzwoitości. Tyle w temacie.