Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P O D S Z Y W

Baśni część druga, czyli GDZIE JEST RENTA OWIECZKI ?

Polecane posty

ja ciebie też, nie, żebym była lesbijką, ale tak ogólnie cię kocham❤️👄

Gość bezzzzdomnaibezrobotnaNIESTETY
Witajcie moi fani, przeczytalam troszeczke tego watku. ZDZIWILAM SIE,ze mam taki fan klub bez kredytu z liscia klonowego ...owcy sie dowiem. Nie z drzewa. Ja mam kredyt z drzewa i tyle. I wiecie dzis jest POZNO i ide. Ide sie wyspac ale odpisze wam zaraz rano. Widze tu andrzeja z uk nawet. I widze tez rozne rzeczy jakie sie wypisuje. Np. ze dobieralam sie do mastera 111. No wiecie co... to juz jest przesada. No ale dobra nie... niech bedzie i tyle. Do mastera 111 - bo co o nim sadze. Jak juz to helen fielding i tyle. Ale niech bedzie ze ja. Nie ulegl mi??? ityle. Nie ulegl. To wszystko na razie. Jakie zainteresowanie tu mam , popularnosc , wszystko a co dalej? Ale jutro??? rano wszystko przeczytam i sie wypowiem nt calego watku i poszczegolnych osob. Pozdrawiam. WO IST MEINE RENTE???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Alez sobie pogaduszki tu macie a ja tylko napisze bo Z DETALAMI BASN rowniez przeczytam jutro - no dzis. Ale tylko zakoncze DZIS??? NIE DZIS??? po slonsku, ze jedyne KJU prawdziwe w Anglii to jest Shiefield a reszta to sa KJU ULOMY. ULOMANE KJU. Albo ULOMy albo ULOMKIi tyle. Bo Kju leci pala psychiatryczna a reszta nie. Reszta to jest POCIULANSTWO - no niestety musze to napisac bo taka prawda jest. I andrzej z uk ma partnera i tyle. To wszystko co jeszcze? Na razie tyle wy KJU ULOMY mozna tak napisac. Bo co mysle o KJU i wszystkich KJU oprocz Shiefield - KJU ULOMY i tyle :( Pozdrawiam, houslossundarbeitloss.

Pryszczyc - do kogo to tak brzydko napisales? I ... nie ma kredytu z liscia klonowego. Jak jest KJU to sie ULOMOL lisc i nie ma takiego kredytu i som tylko kredycikii i tyle. To do 5 tys. tez na imiona na Grzegorza, Szymona, Helen , Barbara na przyklad i HILDA. 5 kredycikow moga wziac na matma ale kredyt mom i tyle. Nie szanujecie Ani i liscia klonowego to se robcie co chce. Jo szanuja - to sa moje wartosci. Moje JEDYNIE??? wartosci ityle. I mom i kredyty - dwa i 5kredickow. Kredyty na ADAMA I EWE i rodowod na ULOMANY LISC KLONOWY - brak kju - brak paly psychiatrycznej, ze najwazniejszy jest lekarz psychiatra, ktorym moge byc. I tyle. Bo ja bylam walnieta ze chcialam zostac psychiatra. Tak wysoko. No wiecie - skomplikowane. A ten mengele to co - byl po studiach czy nie. Bona - wielka pani w labie. Co ja mialam robic? Za to brat nie przejmowal sie niczym sie dowiem. Dostal jako dziecko system rentowo emerytalny zeby mnie wykonczyc. Ja nie chcialam, ale to chwile a dalej? W szkole?Nie wiem czy to tak sie robi? I tyle :( GDIEJEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Podszywie prosimy o kolejny
popis twojej kafeteryjnej twórczości no już szybciutko , nie ociągaj się ......

Zaiste swietnie Ci wychodzi pisanie,bozia talentu nie poskapila jak widac.takie cus trza rozwijac azali