Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P O D S Z Y W

Baśni część druga, czyli GDZIE JEST RENTA OWIECZKI ?

Polecane posty

LadyONE nic nie napiszą, bo '' nie chcą być sławni jak ja '' . :o No przecież ja to wszystko piszę dla popularności. :classic_cool: Co za ograniczone myślenie, OMG.

Gość fikj
Fakt Jolka wczoraj przesadziła ale ty wcale nie jesteś lepsza, też lubisz krytykować

Po 1 nie wściekam się. Nie rusza mnie tutejsze chamstwo, przez kabel każdy jest cwaniaczkiem. :P I pisałam już 198477578994875 razy, że jak komuś się nie podoba to ok, ale chamstwa pod swoim adresem '' nie zniesę '' .

Gość fikj
No tak każdy ograniczony , tylko ty jedna mądra ...nuda .

O nieee, ja akurat lubię pisać PRAWDĘ. Nie mam zamiaru nikomu się tutaj przypodobać, raczej rozśmieszyć, bo wśród tępych prowokacji i marnych podszywów rzadko można znaleźć coś do poczytania. No ale oczywiście dla was to jest moja chęć popularności, pragnę jej jak powietrza hahaha. :P

jak ktos cos madrego tu napisze to go zjada skrytykuja i zmieszaja z blotem ale jak sie zdjecie chuja pojawia albo cycki do oceny to jest ok lub pytanie czy zaszlam w ciaze w 4 prezerwatywach i tabletkach

Autografy? Daj spokój, ja jutra nie dożyję. 😭😭😭 Już pisałam, że ONA. :classic_cool: Aha, czyli wg ciebie tylko trochę przesadziła, tak? Ubliżając mnie, mojej rodzinie w bezczelny, prymitywny sposób? Słownictwem rodem z rynsztoka? Zabawne. :D

Fikj pokaz coś lepszego w opozycji a nie stoisz z boku i strzelasz z dupy.

andrzej z uk no widzisz, prowa i podszywy nikomu nie przeszkadzają, ale weź tu napisz coś dla innych to pojadą po Tobie jak po łysej kobyle, taka mentalność. :o

Bo sądząc po jakości tematów i odpowiedzi, większość ludzi tu prezentuje sobą poziom pierwszej klasy szkoły specjalnej o profilu rolniczym.

jak ktos chce powaznie prozmawiac to ma czarnego nicka jednego a nie zaklada 500000 pomaranczek zeby na kogos najezdzac i robic sobie jaja z innych

Gość fikj
No przecież napisałam ,że przesadziła z tym bluzganiem i chyba dostała bana , bo nigdzie jej dzisiaj nie widzę / należało się jej / ale ty pomimo niewątpliwego talentu pisarskiego jesteś zarozumiała i już .

I mam tu na myśli rolnictwo przed wprowadzeniem kombajnów i maszyn. Takie zapier...anie z kosą po asfalcie.

nie znalazlem tu tematu zeby ktos sie o cos zapytal a inny mu odpowiedzial rzeczowo albo pomogl. ja wchodze na kafe bo w internecie naprawde nic nie ma teraz do wyzygania euro wszedzie na kazdym portalu informacyjnym , gdzie indziej same reklamy- tu przynajmniej poczytac mozna i pogadac z kims

No ale słuchajcie każdy narzeka, że kafeteria się zmieniła, że tematy do bani, że głupie prowa itd...To jak widać również nie każdemu podchodzi i spox, ale niektórzy naprawdę przeginają. :o Zresztą wczoraj okazało się, że z różnych nicków jeździła po mnie jedna i ta sama osoba, ale że jej się tak chciało... No masakra jednym słowem, ale wyszło szydło z wora. :P

A Tobie, fikj, radzę znaleźć u siebie powody do zarozumiałości - jeśli ich nie ma, to podtuninguj się i wróć.

No tak, najlepiej pojechać '' prostakiem '' i zwiać, ot i cała kafeteria. :classic_cool: Wg ciebie jestem kretynką pragnącą popularności, więc to moje zarozumialstwo jakoś przeboleję. :)

andrzej z uk - a i tu nie lepiej. Same bluzgi, wyzwiska, zero czegokolwiek ludzkiego. :o Na szczęście nie wszyscy tacy są, ale większość tak. Bo anonimowi, no to cwaniakują na potęgę.

andrzej z uk - a i tu nie lepiej. Same bluzgi, wyzwiska, zero czegokolwiek ludzkiego. :o Na szczęście nie wszyscy tacy są, ale większość tak. Bo anonimowi, no to cwaniakują na potęgę.

fikj- radzę Ci porozmawiać z prostakiem, którego masz najbliżej - wystarczy spojrzeć w lustro. Może jak z nim pogadasz, to troszkę Ci odpuści i pozwoli odbić od intelektualnego dna. Twój prostak jest samotny, zaopiekuj się nim.

Ale zanim zaczniesz te rozmowę, szczelnie zamknij okna - podobno głupota w takim stadium potrafi fruwać !

nie przejmuj sie ja odkryłem nowe prawo fizyczne ktore na kafe sie doskonale sprawdza "im wiecej podstron ma temat tym wiecej jadu w nim"