Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqera2432

Kobiety, dlaczego nie podrywacie facetów?

Polecane posty

No coż, z takim podejściem pewnie wiele kobiet próbujących z doświadczenia powiedzieć CI jak jest naprawdę, z błotem zmieszałeś:P Mój poprzedni nick nieważny. Zacietrzewiony byłeś wobec całego świata. Ja dokładnie też nie pamiętam wiem tylko, że próbowałeś mi wmówić, że uroiłam sobie własne doświadczenia.

Niee, tak lepiej. Kulturalna Wilczyca to też by nie było to. A wyszło wgle, że zmieniłam nick żeby się odciąć od historii :D Bardzo udanie ;)

Ojej Wilku to Ty, trzeba było tak od razu...No tak...ehkmm. Przepraszam Cię zatem za nazywanie Cię kłamczuchą. Nie wiem, czy dasz radę sobie to wyobrazić, ale jeszcze tydzień temu byłem przekonany, że po prostu niemożliwym jest, żebym w tej materii nie miał racji. Sorki

Gość bo nie ma kogo
sami niscy, albo bez kasy

Dawało to ciekawe połączenie zakompleksienia i zadufania w sobie jednocześnie:P Spoko, mam nadzieję, że masz nauczkę na przyszłość:P

Gość werwse
vsgfd Teraz to facetom nie opłaca się podrywać kobiety. Bo niby po co? seks? jest dziś tak tani, że każdego na niego stać. poza seksem to nie wiem co kobieta może dać mężczyźnie. Ja osobiście sam sobie radze ze wszystkim w domu więc do tego mi baby nie potrzeba. To prawda

Kultura - no tak...aż bym się pewnie wstydził za siebie, ale jestem zbyt zajęty powtarzaniem sobie, jaki muszę być zajebisty, że się z tak fajną babką umówiłem

Gość Ktoś kto wie
trochę jednak podrywają ;-) trzeba potrafić! http://chicamala.pl - ta ma coś w sobie i nie wstydzi się... coś o tym też popisała :-D

Kultura - Szczerze? Wiem, że to żałosne, ale trochę wzdycham do jej zdjęcia. Ale spoko, nie zakochałem się jakoś bardzo, nie dam nic po sobie poznać, bo i nie ma czego. TWARDOŚĆ!

Lepiej do jej zdjęcia niż do swojego :D Ale no fakt, na razie to początki, nie ma do czego się przyzwyczajać. Ale wszystko moze ładnie się układać, kto wie:)

Kultura - ja sie na za dużo nie nastawiam, nie wybiegam dalej niż ten weekend. W końcu z moim zerowym doświadczeniem... Ale fakt,że zrzuciłem piętno wzrostu - niesamowita ulga i to jest najwspanialsze.

Widzę piczuś wróciłaś na stałe :D🖐️ Eee, doświadczenie. Chyba umiesz rozmawiać z ludźmi a na razie nic więcej potrzebnego nie jest:P

oj Frodo poczytaj se teraz swoje topiki co Ty tam wypisywałeś za głupoty wg Twoich teorii ta dziewczyna jest jakaś wybrakowana skoro leci na niskiego, i robi to tylko dlatego, że nie może mieć wysokiego 🖐️ teraz z perspektywy se popacz jak to brzmi :D:D

piczka - ale nie jest wybrakowana, jest naprawdę fajniutka. No dobra, tyle razy się zarzekałem, że pójdę na kolanach do Częstochowy, że przyjdzie mi to uczynić.

Właśnie przez stawianie sobie samemu barier się ludzie blokują. Laska lubi Cię, nie jest krwiożerczą harpią która czeka tylko na Twoje zająknięcie :D Koleżanki jakoś masz więc nie wynajduj następnych powodów. Wyluzuj i tyle:P Trzym się piczuś 😘🖐️

piczka - tak wizualnie? To mógłbym przytyć tu, a schudnąć tam, ale to da się zrobić, bo już kiedyś dałem radę:) Wymówek w stylu " tego się nie da poprawić" już nie mam. O kurde! To znaczy, że będę musiał pracować nad sobą?:( Chyba znów mam deprechę:(

wizualnie to się da sporo rzeczy naprawić 🖐️ gorzej jeśli chodzi o ograniczenie umysłu, z tym może być cięzko :classic_cool: nie wymyśl sobie kompleksu zastępczego, bo znów będziemy się męczyć z Tobą :D no czym się Kulturo :classic_cool: