Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka owcy

WO IST MEINE RENTE ???? Czyli gdzie jest Owcy renta?

Polecane posty

Gość fanka owcy

zrobmy zrzute dla Owcy:)

Gość fanka owcy
kazdy przeleje jej na konto po zlotowce:) uzbiera sie jej niezla sumka, w koncu ma tu swoich fanow:)

To zróbcie naprawdę. Bo ona cierpi na schizofrenię, więc naprawdę zrób zbiórkę, a nie się naigrywasz.

Gość fanka owcy
nie zgrywam sie, moge jej odpalic nawet ze 100 zl:)

Gość ICH HABE DEINE RENTE
UND HAU AB

Gość fanka owcy
Ihre Rente leida nicht egzistiert. Alles.

Gość fanka owcy
Ihre Rente hat Bona gestollen.

Gość bezzzzdomnaibezrobotnaNIESTETY
Witojcie 🌼 Wpisuja sie tu w tyn watek -nie wrzatek abo i wrzontek. Wiela jo mom FANOW na tej kafe. Nie do wiary - taki program byl w telewizji nie do wiary. Zastanawiom sie ino czy przyjdzie Andrzej z uk.Ino tyle mnie jeszcze zastanowio i to wszystko. Trocha se musze przemyslec byle co zanim zaczna pisac dalej. Wszy i wylew sie dowiem albo wylanie. Alno znacki i poczta polsko.I moje szanse tam.Ale nie tylko.A nad czym zech dzisiej myslala? Ano powiem wom , ze nad swoimi szansami w sklepie w KJU. Jeden mi zawarli i za 2 miechy lotworzom. Tak pisze. No to moze znojda tam robota z mojego wylywu. Cymu nie? Abo ze znackow. Nie wiem co wiem jesce moga napisac. Ta wasza lowiecka to ona tak powinna godac - to co jo tu pisza. I wiecie padom wom, ze no tyle moga napisac i ze ze szkolom SLONSKOM zech sie pozegnala na zawsze, na immer. Bo powiem to tak rozumia dzisiej ze tyn Staszic to pol Gethego i to bez sysnsu, ale co bylo robic. Jesce dalej bych musiala jezdzic zeby sie powiesic przez zona dyrektora z Niemiec wiecie. I co jesce by tu napisac? Acha - te rodowody to dobrze ze juz koniec. To po polsku napisze bo tak - ja wiem ze to bylo takie cos ze ksieza przychodzili i ludzi obnizali. na lekcjach nic sie nie robilo tylko gralo. Tych ludzi w koncu zwalniali i wiecie albo im dziekowali albo sie obnizali i mieli sie obnizyc i sluchac co robia. A oni byli po studiach i mowili - co oni sa KATECHETAMI? I wiecie wyszlo to powolanie z wszy, na Slasku wylanie - ktos byl skads nic nie rozumial. Na poczatku prosili powiedzmy na 10 osob 1 osoba sie zgodzila no to reszte USWIADAMIALi. I to wylanie bylo wazne- czy miales wylanie, czy Ewa miala wylanie - i tak sluchajcie gadki sie konczyly. Tylko nie rozumiem czemu tak. Po prostu dziekujemy i tyle. Wiecie PARAFIA nie ta i tyle. Dlaczego to musialo tak wygladac? Ja dziekuje - robcie sobie co chcecie. I wiecie niejedna osoba - Zielone Swiatki i spada. A wiecie 7 lat zycia zmarnowac to dajcie. Roku nie komentuje. Sredniej tez - nawet nie klasy tylko szkoly. Mialam se isc do technikum albo w wieksze miasto walnac. Choc po co? Jak wam pisze - wszedzie klany zwarte, a pozniej jakies zombi wraca i wszyscy sie wieszaja. Zwlaszcza jak z Niemiec to kazdy od razu sie w Polsce powiesi i tyle. I wiecie kazdy mysli , ze bym wrocila do szkoly. No na kase - choc tyle ile - i ten rodowod i gry bo ta katechetka nizej to wiecie - no coz... ja sie sama tak nie wykonczylam i tyle. A co mi dala spowiedz? I daje. Ze po prostu mam swiadomosc tego kto i jak mnie wykonczyl i to wszystko. Bo teraz musialabym sie smiac a nie ma z czego i tyle. Z ludzkiej tragedii, ktora - ktorE pociagnely za soba dalsze tragedie i to jest smieszne jak andrzej z uk i w uk i tyle.No i to wszystko. Bo co niby wiecej? Pozdrawiam moj fanklub- jak mi zalatwicie stala prace to sie zgloscie. Ja na razie zainteresowania glowne to znaczki - no moze cos o znaczkach napisze i tyle. POCZTA POLSKA - takie zainteresowanie mam i tyle :(

Gość fanka owcy
czemu mowisz gwara???? jestem Twoja fanka :)

Gość poszukiwaczu zamień
ale na lecz, wtedy będzie się zgadzać liczbą sylab ;)

Gość fanka owcy
Owieczko zakochalas sie w Andrzeju z Uk? wiesz, ze on jest pedalem?

Witojcie roz jesce -nawet wiersz jest lo mojej ryncie.Niesamowite i tyle. Danke schon. Weiter - nie zakochala zech sie w andrzeju z uk. W ogole. Wcale. Chociaz... moze z czasem i tyle. Nie wiem czy jest pedalem. Nie napisol tego . Napisol jeno, ze mo partnera. Ale nie napisol nic wiecej. Jak mozecie go pomawiac? I tyle. To wszystko. Dlaczego tak mu zawiscicie stalej pracy? a jesli nie stalej pracy to przinajmniej mu pasuje i tyle. Tak jest na zachodzie. MUSI CI PASOWAC stala praca, inaczej jestes przegrany. Jestes LOOSER. In English teraz trocha pogodom i tyle. No co jeszcze moga wom napisac LO SLONSKU PO SLONSKU KASEK PO KASKU... i tyle. ???????????????????????

O witejcie moi fani andrzej z uk - poogladej se spokojnie tyn mecz. Nie przeszkadzom ci bo zech nie jest w tobie zakochano jeszcze.Ale jeszcze moment i moze sie okazac ze zech jest w tobie zakochano. Nie wiem. Nie wiem co sie okaze za moment. Moze akurat? A do poszukiwacza zaginionej renty- nie wiem w jakim jezyku do ciebie pisac.Nie wiem. Po slonsku ci pisza ale jesli zyczysz sobie po POLSKU to tez moge do ciebie napisac bo jednak renta moja jest na Slasku za moje dokonania tu, a w zasadzie za brak dokonan.Tyle. A wiersz pienkny zes napisalo.Piekny.Szkoda ze zes nie przedstawil sie bo wiesz to moze byc wiersz SZYMONA nawet. Albo grzegorza. Calkiem niezly pierdy.Na poziomie uniwersytetu slaskiego. Bo jak oceniam twoj poemat? No NIEZLE PIERDY i tyle.

Gość fanka owcy
Andrie ist ein pedal, Leider Owca, er ist PEDAl, das ist ein FAKT! Glab mir! Ich weis das.

Gość fanka owcy
Glaub mir* Ich habe ein Felehr gemach. Tut mir sehr leid. Aber, ich hoffe, dass Du mich gut verstanden.

Gość fanka owcy
Owca ich bin Dein FAN. Weist Du das? Du bist sehe sympatisch und lustich :) Ich mag Dich :) Wir konnten uns treffen. Was denkt Du daruber? Bist du damit einverstanden? Ich wohnne in Katowiece, vielleich das ist in der nahe deine Wohnung :)