Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zuzu28

operacja nosa

Polecane posty

Witam, pisze do Was, gdyz same siegalam po doswiadczenia dziewczyn po operacji.jestem wlasnie 2 godziny po operacji nose; zmniejszenie koncowki(chrzastki) gornej i bocznej, spilowanie delikatnie gornej czesci kosci jak i pomniejszenie , zwezenie z obydwu stron (patrzac fronted) kosci,czyli totalna "przerobka".miala now jak ziemniak koncowke i byl szeroki u gory. Moje oczekiwania sa zmniejszyc najbardziej jak to jest mozliwe do nose Kim kardashian(nie przepadam za via ale ma proporcjonalny now i disc pociagla twarz. moj owal twarzy jest podobny wiec sam doctor zasugerowal mi. operacje mialam przeprowadzona w highgate hospital pod londynem a operowal mine Mr Gonschor(niemiecki hirurg-plastyk). Operacja bylaw disc kosztowna ale mialam take mozliwosci i jest to b. dobry lekarz a jest to jednak twarz, w Polsce z ciekawosci zadzwonilam do kliniki dr szczyta i czeka sie pol roku na tylko konsultacje( w mojej opinji jest to chore i mysle,ze robioe pod marketing, a cos na ten tempt wiem). Czuje sie dobrze mam twardy opatrunek na nosie i gaze po,gdyz trosze crew leci, Mialam juz w swojej przeszlosci operacje piers, tea w londynie i przegrode prostowana w Polsce. polecam prostowac przegrody przed badz w trakcie plastyki now, gdyz mode zawezic dziurke po zmniejszeniu nose. Widze,ze mam juz sine oczy, wystaja siniaki spod plastrow:-)jestem szczesliwa,ze mam to za soba, jaki efekt bedzie,tego nie wiem ale juz widac,ze nos jest wezszy i koncowka lekko wastaje malutka. zobaczymy...piszcie prosze,postaram sie odpowiedziec bo jest to b. wazna decyzja w zyciu i jest to twarz, ktora bedziecie codziennie ogladac wstajac z lozka. pozdrawiam i sciskam wszystkich...:-) ps.s przepraszam za bledy ale slowing mi zmienia ze wzgl na klawiature.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować