Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem złaaaaaaa

Poszłam na staz zeby czegos sie nauczyc i co?

Polecane posty

i gowno :o babka nie pozwala mi nic robic, tylko stac i przygladac sie, jezdze tam na 2-3 godziny i pozniej mowi zebym jechala do domu i co z tego ze mi placa jak ja chcialam sie nauczyc czegos bo ucze sie w tym kierunku i zalezalo mi na tym, zeby zdobyc doswiadczenie a nie siedziec jak glupia bo wlascicielka nie dopuszcza mnie do klienta :( A nie jest tak, że niczego nie potrafię bo mam juz doświadczenie z praktyk a ta nawet nieraz kazuje mi wyjsc gdzies do sklepu albo sie przejsc bo ma np klientke znajoma i nie chce zebym tam stała :( Nie da sie zmienic na stażu pracodawcy?

Gość znajdź jakąkolwiek pracę
nawet na umowę-zlecenie lub umowę o dzieło, może być nawet dorywcza. Idziesz do urzędu pracy i pokazujesz, że znalazłaś pracę i cię wypisują bez żadnych konsekwencji, tyle ;)

Gość co to za słowooo
kazuje

Tobie placa, mi nie a siedze w klinice 8-10 godzin 6 dni w tyogdniu, ale przynajmniej robie wszystko

ale ja chcialam staż w tym kierunku, w którym się uczę i zależy mi na tym :( Mam możliwość pracy ale zależało mi właśnie na tym stażu a teraz okazuje się, że nie zdobędę doświadczenia bo jak niby? przyglądajac się? :( Każe* lepiej? nie zastanawiałam się nad tym, co piszę

maravilha jesteś na praktyce? Ja załatwiałam sobie staż bo zawsze jakiś grosz wpadnie i zależało mi na tym bo mi się nie przelewa a za dojazdy muszę też zapłacić niemało i cieszyłam się jak się udało ale inaczej sobie to wyobrażałam. Wolałabym normalnie odbywać staż po 8 a nawet 10 godzin dziennie ale coś robić niż siedzieć i się przyglądać. Niczego się tam nie nauczę jak będę siedziała i nic nie robiła a zależało mi na tym, żeby zdobyć doświadczenie bo bez tego, po skończeniu szkoły mogę sobie pomarzyć o pracy w zawodzie :(

tak, mam takie jakby praktyki - 200 godzin musze przepracowac w klinice weterynaryjnej pracuje od 10 do 13 i od 15 do 20 choc czesto siedze dluzej zaraz musze leciec :) ( u mnie godzina mniej )

No to widzisz, ja nie naucze się tam niczego :( i to mnie boli :( Powiedzieli mi nawet, że w przyszłym tygodniu mogę nawet nie przychodzić. Tak się cieszyłam z tego stażu, chwaliłam znajomym ze szkoły, że czegoś się nauczę a tu lipa :(