Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna_Mała

Czy słyszał ktos cos dobrego na temat tego ośrodka ?

Polecane posty

Gość Katarzyna_Mała

Witam, Chciała bym wysłać moją mamę na rehabilitacje do prywatnego ośrodka, choruje ona na reumatoidalne zapalenie stawów. Jesteśmy z województwa łódzkiego i tutaj szukałyśmy takiego miejsca, po przejrzeniu internetu mamie wpadł w oko ośrodek Nowy Dwór w Nowym Kawęczynie. Na ich stronie internetowej wszystko prezentuje się bardzo fajnie i profesjonalnie, finansowo tez by nam to odpowiadało. Moje pytanie, czy ktoś coś słyszał na temat tego ośrodka, jak do tej pory znalazłam kilka pozytywnych opinii na forach ale chciała bym się jeszcze upewnić?

Byłam w tym ośrodku i powiem szczerze że z czystym sercem mogę polecić. Naprawdę bardzo dobra obsługa i wysokiej klasy sprzęt. Sama mam reumatoidalne zapalenie stawów i brałam różne zabiegi ciepło-zimno, jonizacja itp. Jeżdżę tam już od jakiegoś czasu.

Gość Daniela81
Hej, tak się składa, że mój tata również często odwiedza klinie w Nowym Kawęczynie i bardzo ją sobie chwiali. Mówi, że personel jest bardzo profesjonalny, zaplecze techniczne bardzo rozbudowany a co za tym idzie jest spory wybór zabiegów. Podsumowując to dobra klinika

Gość el_Danielo
Leczyłem sobie staw skokowy w klinice Nowy Dwór i mogę polecić to miejsce, zaplecze techniczne ośrodka jest bardzo profesjonalne, personel zna się na rzeczy, do tego miły i kulturalny. Spora liczba zabiegów do wyboru, dla każdego jest dobierany odpowiedni zestaw. Nie miałem na co narzekać ogólnie rzecz biorąc :)