Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jednak spróbuję

Podajcie mi jeden argument dlaczego miał bym nie isć do prostytuki?

Polecane posty

Frodo ja nie jestem prawiczkiem ..ja miałem dziewczyne wszystko ładnie pieknie ,,chmurki , jednorozce ..ale sie rozstalismy i od tej pory mija rok i nic .....a przed była to jakoś się umawiały ze mną powiedzmy ,że co druga sie zgadzala na tą 1 randkę przynajmniej. A teraz raptem cisza ...ja nie wiem moze coś mi wyrosło na czole ,a ja tego nie widzę ..moze była rzuciła na mnie jakąś klątwe ..no nie wiem naprawdę nie wiem...

chyba jednak Mąrdze prawisz, dlatego sorry dziewczyny, ale uważam, że dyskusja z kobietami na ten temat nie ma sensu. Syty głodnego nie zrozumie. A Tobie autorze polecam nie myśleć nad tym zbytnio - miej przy sobie kasę, nr telefonu i jak przy jakiejś okazji Ci się bardzo zachce kobiety to zadzwoń. Myślenie "może kiedyś pójdę, cośtam zrobię" jest bezcelowe.

Gość hhhhfccf
kurde ja tez czuje cisnienie chociaz babskie wiadomo i musze sie masturbowac często,mysle o seksie baardzo często a jednak nie wyobrazam sobie z byle kim i byle gdzie i jeszcze za to placic..wole masturbacje i wole czekać na coś porządnego wiem ze nie byloby fajnie z byle kim,bo w seksie z drugą osobą nie chodzi tylko o ciśnienie o widzisz moze ci sie nie spodobac taki seks..wlasciwie pseudoseks.TO tez masturbacja tylko ze czyimś ciałem...kosztem tej kobiety bo kasa nie zrekompensuje jej tego ze przegrała życie tak naprawdę.I chyba nie poczujesz satysfakcji skoro jej nie poderwiesz...jeszcze wsiąkniesz i zostaniesz dziwkarzem do końca zycia bo przestaniesz sie starać o jakiekolwiek kobiety...zejdziesz na psy jak tam pójdziesz już to wiem.W sumie szkoda

Gość hhhhfccf
ja też jestem głodna jeśli o to chodzi,ale nie tak żeby jeść ze śmietnika :(

chyba jednak - aha, no to masz inną sytuację niż ja. Tak czy siak potrzeby chyba są takie same, a jak nie masz problemu, jednak, poderwać kobitkę to w ogóle nie wiem o co chodzi. Ja bym się nie zastanawiał na Twoim miejscu.

Gość candycrush
,,Jak w realu nie będzie kłapał dziobem, że był na panienkach to nie ma szans,żeby to wyciekło.'' Ha ha,czasem zupełnym przypadkiem takie rzeczy wychodzą, że hej :D

Gość hhhhfccf
Postaraj się trochę zrozumieć faceta, my nie mamy tak łatwo jak Wy, że jak chcecie seksu/randki/związku to macie praktycznie na wyciągnięcie ręki ja też nie mam łątwo bo mnie nie kręci seks z byle kim do cholery!! i nie chce bylejakiego związku. Z byle kim byleby już było...chce związku,chce seksu ale z tym wszystkim ma sie wiązać miłość :(

Gość Madzia;]
Ale mi wlales o jaaa, masakra. Hah;D No wiadomo że mi jakoś dziewczynie też by się dziwnie i pewnie z niesmakiem patrzyło na faceta który na dziwkach był, no ale w sumie jak by dymał taka co daje na prawo i lewo to od dziwki różni się tylko tym że tej się stawia kolację a tamtej daje kasę do ręki;D przez neta jakiejś poszukaj może też są tu takie co mają braki, a na imprezę idź ze znajomymi kumpelami i przy jakiejś dupie która bajerowales niech zaczną gadać jaki w łóżku dobry jesteś, poleci od razu:D

hhhhfccf no wiec sama siebie teraz oszukujesz po cześci Ty potrzebujesz do seksu uczucia ,a ja nie Dla mnie uczucie buduję się z innego zestawu klocków niż seks ,a dobry seks tylko w tym pomaga ..

Gość candycrush
frodo the niziołek - nie takie sytuacje widziałam, jak wychodziły :D i to na prawdę przypadkiem, a o wszystkim wiedzieli tylko Ci, ktorzy brali w tym udzial, czyli facet i jego jednorazowa kochanka ;) Ale może faktycznie uda mu się ukryć taką wizytę, pod warunkiem, że nie pochwali się ,,tylko koledze''. Albo, że nie wygada się po pijaku :D

Gość hhhhfccf
nie oszukuje sie bo niby czemu? rozumiem ze ktos nie potrzebuje uczuc do seksu,jakies przygody,uklady i tak dalej..nie rozumiem jednak prostytucji.Bo tu nie ma raczej nawet obustronnego pożądania i chemii,tu jest tylko ta desperacja obydwu stron..jedna na kase drugi na bylejaki seks Dla mnie uczucie buduję się z innego zestawu klocków niż seks - no ale mi nie chodzi tylko o seks,o te wszystkie inne czynniki też :P

Gość do gazu ich
IDZ ZABAW SIE,A PISMAKI NIECH NADAL KLIKAJA NAD ETYKA

Gość candycrush
frodo- a jednorazowa kochanka za pieniażki to nie ta sama liga, co prostytutka? ;) tyle, że dziewczyna nie z burdelu i nie z szosy, a po prostu sobie ,,dorabia''

hhhhfccf..pięknie piszesz naprawde a napewno miałas kilku partnerów seksualnych , więc nie opowiadaj o miłosci i innych pierdołach

"przez neta jakiejś poszukaj może też są tu takie co mają braki, a na imprezę idź ze znajomymi kumpelami i przy jakiejś dupie która bajerowales niech zaczną gadać jaki w łóżku dobry jesteś, poleci od raz" oj Madziu ...jak bym miał kupele co opowiadają jaki ze mnie ogier w łóżku przy innych kumpelach to bym tu teraz nie pisał chyba nie ';]?

Gość hhhhfccf
zabaw się..tak to sie teraz nazywa...:O

Gość Madzia;]
Kuzwa, ale one to miałyby powiedzieć żeby jakąś na ciebie poleciała a nie tej;D po za tym, w zasadzie chyba wolałabym mieć faceta który był raz na dziwkach niż takiego co dymał po imprezach i pubach co popadnie i to wiele razy. Nie musiałabym ich spotykać przynajmniej wszystkich. Zawsze jakiś plus no nie? Jak kurde nie masz naprawdę co wyrwać to idź już na te dziwki i tyle, później jakąś kąpiel w acze i będziesz jak nowo narodzony;D Basta!

Gość już tak tego nie
przeżywajcie,i tak każdy na coś kiedyś umrze

hehh twoje poczucie humoru mnie rozbraja ,ale przynajmniej jakaś normalna odpowiedź ..:D Dzięki za błogosławieństwo ..przed i po dokładnie się wymyje

Gość już tak tego nie
nie jest zbyt rozsądne tam chodzić,jeżeli ma się szansę na naprawdę super związek,ale żeby żyć w jakiejś cnocie coraz dłuższe życie

Gość a od kiedy to niby
u koorwy znajduje się bliskość i czułość :D To zwykła gimnastyka jest i masturbowanie się jej waginą, odbytem czy ustami. Taka oto jest ta płatna "miłość". To ja walenie w dziuplę.

Gość a od kiedy to niby
u koorwy znajduje się bliskość i czułość :D To zwykła gimnastyka jest i masturbowanie się jej waginą, odbytem czy ustami. Taka oto jest ta płatna "miłość". To jak walenie w dziuplę.

Gość candycrush
dokładnie nie wiem ilu ich tam miala bo w jej zyciorysie nie siedzę, ale byla to panna z portalu, ,,dyskretna'', mozna bylo się umowic do niej do mieszkanka czyli że tak powiem, wlasny, prywatny burdelik. najpierw z nia podobno pisał i przesyłali sobie zdjęcia około 2 lata po ,,zajsciu'' bylam z chłopakiem, koleżką i jego dziewczyną (partnerką od 4 lat) nad morzem i wyboraz sobie, że ją spotkał, ona go jakims cudem rozpoznała i rzucila tylko czesc, a ze jego dziewczyna to typowa zazdrosnica, zaczęła wypytywac skąd ją znasz, odpowiedział tylko aaa poznałem 2 lata temu w miedzyzdrojach. Dziewczyna przetrzepała portale społecznosciowe, grzebała, googlowała az wygrzebała spod ziemi jej profil na portalu erotycznym gdzie oferuje usługi. Ja ją podziwiam, ze jej się tak chciało szukac :D więcej szczegółów Ci nie napiszę bo tylko tyle wiem

"chyba wolałabym mieć faceta który był raz na dzi**ach niż takiego co dymał po imprezach i pubach co popadnie i to wiele razy" Niesamowite, zwykle na kafe można przeczytać, że lepszy taki co miał zylion imprezowych panienek, niż ten co raz był na dziwkach. Bo jak był raz to i tak "dymał pół miasta":D

Madzia ..gdybym miał jak knuć takie niecne intrygi to by mnie tu nie było :)..