Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jednak spróbuję

Podajcie mi jeden argument dlaczego miał bym nie isć do prostytuki?

Polecane posty

Gość hhhhfccf
dlaczego nam źle życzysz? - ja nikomu źle nie życzę.Ale autor sam dał przyzwolenie na wszelką krytykę prostytucji bo sam "rozkazał" by podawać argumenty przeciw :P oddzielanie seksu od uczuć też lepiej żeby było z głową..no i biada mi,jeśli każdy ma taką biologię.Niepotrzebnie jest tyle różnic,to wszystko tylko komplikuje.Ale chyba to nie nasza wina że tak jest,tylko tego co nas stworzył

hhhhfccf Wiesz dobrze, że prawiczki po 30 to specyficzne typy, i wiesz też, że zbytnio im to prawictwo nie służy. Kobieta powinna robić to co uważa za słuszne, bzykać się nawet po 11 latach znajomości jeśli ma na to ochotę, ale jednocześnie nie dziwić się, jak kolejny sfrustrowany facet wybierze roksę. Co do mojej osoby - możesz napisać, jaki wcześniej miałaś nick?

Gość hhhhfccf
jaki miałam nick> zapewne jakiś hxfgsiggieidedehdehh :D niekoniecznie chce być zapamiętywana :D facet też powinien uszanować jak kobieta jeszcze nie jest gotowa..nie mówmy o skrajnościach,11 lat,do ślubu itp. myslę że kilka misięcy to sporo by sie do kogoś zbliżyć,kobiecie powinno wystarczyć a i facet przez ten czas może wytrzymać :) autor jest tak zdesperowany po roku albo więcej..i to bez żadnych pieszczot które by choć troche zastąpiły seks

Gość hhhhfccf
a nie wiem ile miesięcy bo to przecież nie da sie tak sucho ustalić..bywa różnie,może być też przecież tak że nagle pojawi sie miłość między wieloletnimi przyjaciółmi,wtedy ze względu na zażyłość relacji seks może być od razu ale też wiadomo że od przyjaciela nie oczekiwało sie wcześniej żeby na cokolwiek czekał..

hhhhfccf Wpisałem w google,nic nie wyskakuje:) No szkoda, że Ty wiesz z kim rozmawiasz a ja nie. Uważam że dosłownie, jeśli ma ochotę powinna czekać i kilkanaście lat, tylko, tak jak mówię, się nie dziwić. Facetowi przez taki czas jest b trudno wytrzymać, no ale jak powiedziałem - kobiety nie są uczone empatii więc i tak nie zrozumieją. Rok bez seksu i pieszczot to masakra. Ale autor tematu pewnie i tak da sobie siana.

Gość hhhhfccf
No szkoda, że Ty wiesz z kim rozmawiasz a ja nie. - jak Ci b.zależy to poszukam tamtego tematu,nie pamiętam tytułu ale też było coś o prostytutkach chyba zanim poszedłeś,narzekałeś że jesteś za niski,że przez to gorszy Uważam że dosłownie, jeśli ma ochotę powinna czekać i kilkanaście lat, tylko, tak jak mówię, się nie dziwić. - jak kobieta czekalaby tyle lat to chyba musialaby miec jakies zaburzenia,aseksualna jakaś Facetowi przez taki czas jest b trudno wytrzymać, no ale jak powiedziałem - kobiety nie są uczone empatii więc i tak nie zrozumieją. - a faceci to może są uczeni,ha..chyba jeszcze mniej bo wymaga sie od nich bycia twardym. Rok bez seksu i pieszczot to masakra. - zgadzam się.Może nawet to kobiety mają gorzej..bo facetowi wystarczy seks z byle kim,kobieta tęskni za seksem jak go nie ma ale nie za takim z byle kim więc musi dłużej czekać. No dobrze,sprostuje - nie kobieta ale ja. Bo znowu wyjdzie że coś uogólniam Ale autor tematu pewnie i tak da sobie siana. - a ja myślę że właśnie nie da sobie siana.Oleje nasze gadanie,szczególnie moje i pójdzie.

hhhhfccf No tak, mogłem się domyślić po sposobie pisania i omijania głównego wątku;) Oczywiście, pamiętam Cię:) Tak faceci na pewno są bardziej uczeni, bo my rozumiemy Wasz punkt widzenia, Wy nasz kompletnie olewacie. A autor nie pójdzie. Ci co chodzą mogą pisać jak są już "po" ale przed nigdy tego nie konsultują. Tu jest wielu takich co miało pójść i nic. Ci co piszą z własnego doświadczenia, zwykle zakladają tematy pt "byłem dziś na dziwkach" i opisują co im się przydarzyło. Także spokojna Twoja rozczochrana, wyjdź na miasto a spotkasz autora robiącego do Ciebie maślane oczka, liczącego, że coś się przydarzy:)

Gość hhhhfccf
No tak, mogłem się domyślić po sposobie pisania i omijania głównego wątku Oczywiście, pamiętam Cię - serio? myslałam że tylko ja zapamiętuje kto co gdzie i kiedy pisał czy mówił :D w końcu to baby mają pamięć do bzdurnych szczegółów Tak faceci na pewno są bardziej uczeni, bo my rozumiemy Wasz punkt widzenia, Wy nasz kompletnie olewacie. - ja nie olewam,ja cały czas próbuje go zrozumieć..między innymi dlatego interesują mnie takie tematy..poza tym mnie sie wydaje że i faceci często olewają "nasz" punkt widzenia...co widać też i na tym forum. A autor nie pójdzie. Ci co chodzą mogą pisać jak są już "po" ale przed nigdy tego nie konsultują. Tu jest wielu takich co miało pójść i nic. Ci co piszą z własnego doświadczenia, zwykle zakladają tematy pt "byłem dziś na dzi**ach" i opisują co im się przydarzyło. - nie będe z tym dyskutować bo zapewne wiesz o tym lepiej niż ja..chociaż intuicyjnie czuje że autor pójdzie..tu chciał sie upewnić że większość jest za..i raczej mu to wyszło. Także spokojna Twoja rozczochrana, wyjdź na miasto a spotkasz autora robiącego do Ciebie maślane oczka, liczącego, że coś się przydarzy - gdybym teraz wyszła na miasto to mogłabym liczyć że mnie który zgwałci :O wole chyba pójśc do łóżka (sama niestety ;) ).

hhhhfccf Tak go próbujesz zrozumieć, że piszesz "aaaaa ja wytrzymuję x czasu bez seksu, to niech każdy wytrzymuje, w końcu to nic takiego, niech się męczy, ale na dziwki nie idzie". A rozmowę pamiętam, tylko ona trochę się zdezaktualizowała, wtedy naprawdę byłem przekonany, że laski z roksy to jedyne, do których mi się kiedykolwiek uda fizycznie zbliżyć. Ja też niestety sam w łóżku, a tak bym się do kogoś poprzytulał:(

Gość hhhhfccf
Tak go próbujesz zrozumieć, że piszesz "aaaaa ja wytrzymuję x czasu bez seksu, to niech każdy wytrzymuje, w końcu to nic takiego, niech się męczy, ale na dzi**i nie idzie". - no wybacz ale własnie widać jak mnie rozumiesz..przeinaczyłeś moje słowa,tak to nie napisałam. Nie każę każdemu wytrzymywać,sama ledwo wytrzymuję,nie chce żeby się męczył ale wątpie że go to uszczęśliwi i że to dobry sposób na życie.No i napisałam dlaczego ja jestem przeciw prostytucji,że odradzam ale że jak chce to niech idzie bo to jego życie a nie moje.Nie wtrącam sie w jego życie tylko w ten temat a to róznica. Ja też niestety sam w łóżku, a tak bym się do kogoś poprzytulał - a ja bym sie pokochała :D:D no i widzisz jak to jest z tymi stereotypami..facet który chce sie poprzytulać nocą...a no tak,w koncu seks miałeś u dziwek ale pewnie mało było w tym czułości więc brakuje ci teraz jej

hhhhfccf Dziewczyno, słowo klucz to EMPATIA. Facet traci zazwyczaj więcej energii na seks, jest druga w nocy, ja już bym po prostu nie dał rady:P Chociaż może, jakby się mną dobrze zajęła...a poprzytulać to bym się chętnie poprzytulał. Sposób na życie, może nie jest dobry, ale czasem się wybiera między mniejszym złem.

Gość hhhhfccf
nie jestem przekonana że to mniejsze zło..chyba lepiej gdyby w ogóle nie było prostytucji,a gdyby nie było chętnych na to facetów to i kobiet :P empatia...facet który potrafi rżnąć dziwkę i myśli przy tym tylko o sobie,nie obchodzi go że jej ten seks nie kręci,raczej tem empatii ma mało.Może Ty taki nie jesteś,ale nie brakuje tych którzy jeszcze dziwkami gardzą chociaż w takim razie powinni też gardzić sobą..traktują te kobiety jak przedmiot,zdradzają swoje żony z dziwkami ( ci to na pewno mają tyyle empatii,że hej!)

Gość hhhhfccf
no w końcu jestem kobietą więc to raczej normalne.Ty patrzysz z perspektywy faceta :P mechanik to co innego.Seks nie powinien być pracą.. jak to co z tego że ją nie kręci...ja bym nie mogła uprawiać seksu z kimś,kogo nie kręce.Kto by go uprawiał nie dlatego,że mnie pragnie ale dlatego że dostanie kasę. To naprawde jest dziwne,cały czas miałabym świadomość że ta druga osoba prawdopodobnie sie mnie brzydzi,że gdyby nie kasa to nic by nie było. Poza tym dziwki nie musi kręcić nawet kasa.Może po prostu to biedna niewykształcona matka która musi w ten sposób zarobić na chleb dla rodziny a nie na przyjemności

To, że Ty byś czegośtam nie mogła, to nie znaczy, że inni muszą mieć tak samo. Większość kręci kasa, no za Chiny Ludowe mi nie wmówisz, że dziewiętnastka z idealnym ciałkiem jest matką. Tak myślę, że dziewczyny które były matkami odwiedziłem może ze dwie, przy czym jedna miała faceta. A laska może się brzydzi, ale tak ci zagra, że zaraz o tym zapominasz:)

Gość hhhhfccf
no wlasnie mnie to zastanawia jak mozna o tym zapomniec..moze dlatego ze ja nie umiem sie oszukiwac dziewiętnastka moze nie jest matką ale skoro juz w tym wieku zostaje prostytutką/szuka sponsora to chyba musi pochodzić z jakiejś patologii :( no i przy okazji takiej pracy może zajść w ciąże..ale co to tam dla niej,skrobanka i dalej jazda,nie?

U prostytutek używa się gumek, a jak jeszcze laska jest na pigułkach to jej ciąża nie grozi. Zapominasz o tym automatycznie, widocznie jesteś z tych co w czasie seksu myślą co jutro na obiad zrobić, ale faceci raczej tak podzielnej uwagi nie mają - sorry. Nie musi pochodzić z patologii, może po prostu chce szybko zarobić pieniądze, których by z różnych powodów nie zarobiła przez najbliższe lata.

Gość hhhhfccf
stuprocentową gwarancje że nie zajdzie sie w ciąże daje tylko brak uprawiania seksu lub bezpłodność ale na pewno nie gumki ;) no i są dziwki które za dopłatą godzą się na brak zabezpieczenia... ja nie jestem z tych co podczas seksu myślą o tym co jutro na obiad,co to ma do rzeczy? ale chce widzieć w oczach faceta że mnie pragnie,czuć to całą sobą..to już prędzej dziwka stara sie uciekać myślami od tego co sie właśnie dzieje..kobiety któe myślą co jutro na obiad raczej nie są zadowolone z seksu skoro zaprzątają je takie myśli.. no ale taka dziewczyna która pomyśli o takim zarobku raczej nie została dobrze wychowana albo otoczenie źle na nią wpłynęło..bo inaczej nie wyzbyłaby się godności osobistej dla szybkiej kasy.Nie poszłaby na łatwiznę

Czyli co? Najlepiej wszyscy popełnimy samobójstwo! Wtedy mamy 100% gwarancji uchronienia się od niechcianych ciąż, chorób, wypadków, pobić, gwałtów, no i najważniejsze - nikt i nic nas już nie zabije!!! Za dopłatą to Ci zrobi lodzika bez gumki, na seks bez gumy to się chyba jakież żulerki godzą. Prostytutka która chce w oczach widzieć, że facet ją pragnie raczej nie ma problemu, bo skoro do niej przyszedł, to pragnie. Odwracasz kota ogonem, bo raz piszesz, jakbyś starała się wejść w rolę klienta ( ja bym tak nie mogła wiedząc, że ona tylko za kasę ), a jak napisałem, że klienci sobie takimi bzdetami głowy nie zawracają, to Ty zaraz o tym, co myśli sobie dziwka. Ech ciężko się z Tobą rozmawia:)

Gość hhhhfccf
Czyli co? Najlepiej wszyscy popełnimy samobójstwo! Wtedy mamy 100% gwarancji uchronienia się od niechcianych ciąż, chorób, wypadków, pobić, gwałtów, no i najważniejsze - nie przesadzaj Prostytutka która chce w oczach widzieć, że facet ją pragnie raczej nie ma problemu, bo skoro do niej przyszedł, to pragnie. - no tak,ale mówie o odwrotnej sytuacji Odwracasz kota ogonem, bo raz piszesz, jakbyś starała się wejść w rolę klienta ( ja bym tak nie mogła wiedząc, że ona tylko za kasę ), a jak napisałem, że klienci sobie takimi bzdetami głowy nie zawracają - no tylko że to nie są bzdety...a jeśli dla faceta to są bzdety że kobieta go nie pragnie,że tylko on sie w nią spuści i będzie git to w ogóle nie ma empatii bo gdyby miał to by to nie były dla niego bzdety to Ty zaraz o tym, co myśli sobie dzi**a. Ech ciężko się z Tobą rozmawia - raczej z Tobą bo wyskakujesz o samobójstwach i niewiadomo o czym :P A autor tematu pewnie już jest na dziwkach :D

jeden z najlepszych argumentów to taki, że pójdziesz i wrócisz z HIVem ;) Mnie by obrzydziło, jakbym pomyślała, że robię coś z kimś kto miał milion kutasów w prawie każdej dziurze ;]

To nie są bzdety, tylko powtarzam setny raz, że jak dziwka chce, to zrobi tak, że przed seksem o tym zapominasz, a w trakcie to rzadko który facet w ogóle o tym myśli. Wyskoczyłem z samobójstwami bo dajesz durny przykład. Prezerwatywa + piguły chronią bardzo dobrze przed ciążą. W Stu procentach nie da się zabezpieczyć przed różnymi nieprzyjemnościami jaki niesie życie po prostu. Więc teksty, że to czy to nie daje 100% są kretyńskie jak dla mnie.

I ma czekać w chuj wie ile czasu? Niech lepiej sobie jakaś młodą studentkę z odlotów weźmie, albo umówi się na bzykanko z roksy. A te z hivem czy innymi choróbskami - takich to pełno wśród tirówek.

Gość hhhhfccf
noo nawet jak facet byl raz u dziwki to od razu jest tak,jakby spał jeszcze z jej wcześniejszymi klientami :D

Same wymagacie, żeby facet miał doświadczenie "w tych sprawach", ale nie dajecie okazji, żeby sobie je zdobył - że tak ujmę - uczciwie będąc z jakąś w związku. więc takiemu zostaje tylko płatny seks.