Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???????

Jak myślicie co jest po śmierci ?

Polecane posty

Gość cospodobnego
LICENCJA:) Jesteś kobietą nie ? nie musisz pisać to widać :D

Gość cospodobnego
Podszyw...

Gość fagagwtf2627
to będziesz piła spermę jak mleko Ale odkrycie przecież dzisiaj tak robie każda kobieta one sa takie łatwe że szok ale to super sprawa dla facetów :D czyli dla mnie :D

Gość Podszyw :) hhehehehehe
Co ja nie :D

Gość cospodobnego
lubie sobie wkładać moje plaluszki w usteczka :D

Gość cospodobnegoPrawdziwa
ale będzie zdziwienie jak już do tego piekła traficie i się okaże że ani trochę nie jest takie jak sobie myśleliście...

każdy z nas umrze . każdy . ja wiem ,ze trudno się myśli o tym mając naście lat , a na dodatek jak juz się myśli to raczej w perspektywie później , bardzo później starości , le jak pokazuje życie to nie zawsze tak jest. Czasami umieramy młodo , bardzo młodo , za młodo . Kiedy zupełnie o tym nie myślimy . Dlatego tak ważna jest nasza " polisa na życie wieczne "

Gość taramramram
licencja dewotka zdewocialy moher :D dawno, a moze i nigdy nikt porzadnie ja nie zbolcowal :D licencja a bible tez juz calusienka przestudiowalas,? do koscilka kiedy sie wybierasz?

Wielu z nas nie przeżyje nawet tych wakacji - czy nie warto pomyśleć o życiu wiecznym teraz , kiedy jest jeszcze czas ? Czy nie warto zdecydować gdzie - w razie nieszczęścia - chcę spędzić życie wieczne ?

Gość taramramram
przebolcowal* bardziej pasuje :) ale dzisiaj kiepski dzien :S nie lubie polskiego slonca 😭

Gość taramramram
Czy nie warto zdecydować gdzie - w razie nieszczęścia - chcę spędzić życie wieczne ? nie wierze w zycie wieczne (nie chce wierzyc) marze o reinkarnacji albo wiecznym snie :)

Gość wamdammm
Czlowiek przez wieki zyl w nieznanej mu rzeczywistosci zagrozony codziennie smiertelnymi choroboma ,smiercia ,nie mogacy poradzic sobie z tym wszystkim musiał sobie wymyslic bogow ,zeby poprzez modlitwe ,składanie ofiar miec iluzje wplywania na swoje zycie.W naszych genach cos takiego jeszcze pozostalo.A tak naprawde nic nie ma po naszej smierci.koniec .kropka.

Gość taramramram
Czlowiek przez wieki zyl w nieznanej mu rzeczywistosci zagrozony codziennie smiertelnymi choroboma ,smiercia ,nie mogacy poradzic sobie z tym wszystkim musiał sobie wymyslic bogow ,zeby poprzez modlitwe ,składanie ofiar miec iluzje wplywania na swoje zycie.W naszych genach cos takiego jeszcze pozostalo.A tak naprawde nic nie ma po naszej smierci.koniec .kropka. AMEN

Gość Podszyw :) hhehehehehe
Ja nie pójdę do piekła :) bo jestem dobry i to nie ja się pod ciebie podszywałem ty masz po prostu rozdwopjenie jaźni :D

możesz wierzyć w co chcesz - kwestia tylko czy twoja wiara jest prawdziwa i dokąd cie zaprowadzi .

Gość taramramram
jezeli pieklo istneije tez sie tam nie wybieram ! ale znajac zycie pewnie tam trafie (jezeli isntieje) 😭 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Gość taramramram
sry :D

Gość Długi
Czlowiek przez wieki zyl w nieznanej mu rzeczywistosci zagrozony codziennie smiertelnymi choroboma ,smiercia ,nie mogacy poradzic sobie z tym wszystkim musiał sobie wymyslic bogow ,zeby poprzez modlitwe ,składanie ofiar miec iluzje wplywania na swoje zycie.W naszych genach cos takiego jeszcze pozostalo.A tak naprawde nic nie ma po naszej smierci.koniec .kropka. Zgadzam się :) no i ludzie juz jak są dziećmi to im się wpjaja "dobro" i "zło" więc jesteśmy juz tak jakby wypaczeni od dzieciństwa :D

Licencja nie szkoda Ci czasu na pisanie z Nimi? Przecież to dzieciaki, które nawet nie potrafią rozmawiać na poziomie, tylko sypią przekleństwami i rzucają hasełka, które wydają im się zabawne i takie "trendy"...

Gość taramramram
bede teraz wstawiac wszystkie emotki jakie znam :( :) ;) :D 😭 :classic_cool: :p 😠 wiecej nie znam :D

Gość hohohohohooh3515
taramramram Dobra nie pierdziel ty głupia kobieto :D

Gość hohohohohooh3515
😡

Sądzisz ,ze jeśli zamkniesz oczy - stajesz sie niewidzialny ,bo ty sam niczego nie widzisz ?:) Sądzisz ,zę zaprzeczając istnieniu Prawdziwego , Jedynego Boga , wyznając swoją niewiarę nie podlegasz Jego prawom ?:) To właśnie Bóg takim cie stworzył - wolnym . możesz z tym zrobić co zechcesz . Możesz wybrać wiarę i życie , możesz wybrać kłamstwo i wieczne umieranie . Twój wybór - twoje konsekwencje :)

Gość taramramram
a co ma licencja robic, jak biblia juz zna na pamiec wiec nie ma sensy czytac xxx razu :p w realu to ma kumpli z kolka rozancowgo ale oni teraz w Turn de czestochowa :classic_cool: a i od czasu do czasu w jej wiosce na remizie jozek z wladkiem na magnetofonie z kasety zapuszcza "jestes szalona" dla licencji :D :classic_cool:

Gość hohohohohooh3515
taramramram [wsciekły} ha ale tego nie umiesz

Gość hohohohohooh3515
😡

Nie szkoda m i czasu , bo kiedyś byłam podobna do nich :) Wiem co to pustka i brak miłości , wiem co to miotanie sie w poszukiwaniu stałej wartości . Ale mnie Bóg pozwolił sie znaleźć ,bo ktoś ze mną o Nim rozmawiał , mówił o tym jaki On jest naprawdę , zaczął czytać za mną Biblię i modlić się swoimi słowami :) Dlatego i ja wierzę ,ze jeśli choć jedna osoba przez cały ten czas kiedy tu piszę pomyśli o Bogu inaczej niż do tej pory - Bogu niech będą dzięki :) - wygrałam :)

Gość taramramram
😡 synek z czym do ojca? :D 🖐️

w realu już nie bylibyście takie chojraki, na 100 % :D oj dzieci, zajrzy Wam kiedyś śmierć w oczy to polecicie się modlić w te pędy