Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

w którym tyg ciazy warto sobie spakowac torbe do szpitala?

Polecane posty

Gość mamapooodluszka

?

Gość mamapooodluszka
??

Gość fejoplaa
też ostatnio o tym myślałam :). ale tak sobie myślę ok. 30 tc...ja jestem teraz w 27 tc. a ty? poczekam jeszcze do tego 30 tc i chyba to zrobię...

Gość mamapooodluszka
ja koncze 33 tc i caly czas boje sie pakowac , bo to by oznaczalo, ze moge juz urodzic, a ze sie b boje porodu - gdyz to pierwsze dziecko , to tak zwlekam i zwlekam :)

Gość fejoplaa
moje tez pierwsze, ale nie ma co sie bac, jakos to bedzie, tyle kobiet rodzi :)

Gość mamiwa
kochana ja jestem w 37 i jeszcze tego nie zrobiłam ;) mam wszystko uszykowane w szufladzie (prawie wszystko) ale jakos jeszcze sie nie moge za to zabrać co bedzie to bedzie narazie dzidzi sie nie śpieszy to mi też nie ;)

Gość Mama Puszka Bejbuszka
Ja jestem w 30 tc ale jeszcze nawet przez myśl mi nie przeszło żeby się pakować, zresztą nie mam wszystkiego jeszcze :)

34tydzień...nie pakuje,boje się,że jak to zrobie to się zacznie;) Jak trafie do szpitala maż mi wszystko przywiezie jak ostatnim razem...

Gość chyba zwariuje z niewyspania
ja mialam wszystko przygotowane i spakowane jakos mniej wiecej od 7 miesiaca :D balam sie, ze zaczne rodzic i bede sama w domu akurat i nikt mi nie pomoze sie spakowac :D moj facet czesto wyjezdza sluzbowo i modlilam sie zeby akcja sie zaczela jak akurat bedzie w domu :D tak tez bylo dzieki Bogu :D

Gość Mejew89
34 tc i nie jestem spakowana.. nawet nie kupilam jeszcze niektorych rzeczy :)

Gość Kluska _serowa
W 37 spakowalam (no prawie) w 38 urodzilam. Ale wszystko troche wczesniej kupilam zeby bylo jakby cos :)

ja się tak bujałam właśnie - kupione miałam co trzeba, ale nie mogłam dojść do pakowania, no i trzeba było nagle szybko się spakować i do tego w stresie - tylko aparatu zapomniałam:( jak jest wszystko przyszykowane to raczej się jeszcze zdąży, nawet jak już się poród zacznie...

Gość mamamama27
ja zwlekałam - poszłam na wizytę w 36tc a tam się okazało że rozwarcie i pakowanie biegiem i na patologie (a była w innym mieście ponad 50 km) naszczęście dotrwałam jeszcze tydzień ale mąż ukladał łóżeczko niewiedział co do czego i jakie ubranka - chaos był

Wg mnie warto po 35 tygodniu. Ja miałam spakowane i tak chaos był:D Zaczęłam rodzić u rodziców a torba w u nas. Potem mąż i tak nic nie mógł w niej znaleźć bo było moim sposobem spakowane.