Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowy_26

brzydzę się mojej przyszłej żony

Polecane posty

Gość karmelowy_26

przyjaźniłem się z pewną kobietą. gdy ona rozstała się ze swoim partnerem, dowiedziała się ze jest w ciazy. wtedy między mną a nią zaiskrzyło, jak to się mówi. postanowiliśmy spróbować się związać, zaakceptowałem dziecko i całą jej przeszłość. było cudownie, mieszkaliśmy pare miesięcy razem, zarabialismy sporo, slub takze planowalismy, i doszlismy do wniosku ze nie ma co czekac. aż nadzszedł dzień porodu! dziecko urodziło się nienaturalnie jasne. tzn nie czarne, ale też nie w kolorze naszym, białym. takie bardzo bardzo opalone. czy jest mozliwosc ze moglo sie urodzic takie ciemne dziecko z matki i ojca bardzo bladego ? znajomi mi podsunęli na mysl ze mogla sie w anglii z kims przespac bo zaraz po przyjezdzie z tamtad rozstala sie ze swoim i teraz przychodzi mi do glowy tysiace mysli!!!! JAKBY TO BYLO W 100 % DZIECKO TEGO JEJ WCZESNIEJSZEGO FAGASA, TO PRZECIEZ POSĄDZILABY GO O ALIMENTY, A ONA Z NIM MA 0 KONTAKTU!!!! CZY Z BLADEGO OJCA I BLADEJ MATKI MOGLO NARODZIC SIE BARDZO BARDZO BARDZO OPALONE DZIECKO /?????

Gość nawaho
tak,pod warunkiem ,ze oskarzona rodziła na plazy

Gość yyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhh
a może w solarium?

Gość karmelowy_26
poważnie pytam, dziecko ma ciemną karnację a on i ona są bardzo bladzi więc mam wątpliwości że mi nie mówiła całej prawdy

Gość krywa
no jak moze byc nienaturalnie jasne skoro jest bardzo bardzo opalone?

Gość czy jestes prawiczkiem
"dziecko urodziło się nienaturalnie jasne. tzn nie czarne, ale też nie w kolorze naszym, białym. takie bardzo bardzo opalone." nie wiedzialam ze bardzo opalony to nienaturalnie jasny :O

Gość fsgfshsfhsgsd
bardzo bardzo bardzo ciekawe

Gość ześmiecham się z posiku
a ktoś z jej/jego rodziny jest w takim "kolorze"? bo to mogło genetycznie. a może wyjaśnieje :D

Gość dziecko mogło odziedziczyź to
po przodkach z poprzednich pokoleń... nie uczyłeś się biologii?

Gość karmelowy_26
nie znam jego rodziny, ale to jest dziwne

moze jej przodkowie byli parobkami z najnizszej klasy spolecznej, i dlatego dziecko ma ciemna karnacje?

Gość ytrut
jesli miała w rodzinie kogos takiego a raczej jeszcze ciemniejszego niz wasze dziecko to tak. ale to b małe prawdopodobienstwo. na 99 procent miała jakiegos murzyna albo pakistana w anglii. juz teraz Cie okłamuje to co bedzie potem..?

Gość karmelowy_26
uczyłem się i radze Tobie powtórzyc biologię, bo geny mogą przejsc ewentualne od dziadkow, a nie z calego drzewa genealogicznego !!!!

Gość karmelowy_26
nawet nie wiem jak mam z nia porozmawiac na ten temat

Gość ytrut
a nie było widac w niej zmieszania/zdenerwowania gdy pierwszy raz zobaczyłes dziecko?

zagaj do niej " o kurwa! bachor jakbys sie z ciapatym puscila!"

dobra bez żartów. "Opalone" było jak je widziałeś ile dni po porodzie? Często geny przechodzą z dziadków może jej lub jego jedno z dziadków miało ciemną karnację. Od razu po porodzie dziecko nie jest białe w sensie blade. Poza tym dziecko dwojga murzynów może być białe tuż po porodzie, a pigmentu nabrać w pierwszych tygodniach życia. Genetyka mój drogi genetyka.

Gość karmelowy_26
A JAKBY SPALA Z MURZYNEM, TO DZIECKO TEGO CZARNOSKÓREGO MUSIAŁOBY NA 100 % URODZIĆ SIĘ CIEMNE? CZY EWENTUALNIE TAKIE BIAŁE Z CIEMNĄ KARNACJĄ?

dziecko z czarnym mogloby sie urodzic biale, ale to sie rzadko zdarza

Gość e tam od razu pakistana
może i tak ale z góry nie ma co osądzać. przejrzyj na oczy, pogadaj szczerze bo inaczej w chuja bedzie leciala cale zycie. Ja tylko dodam ze matka blada niczym trup a ojciec lekko sniada karnacja za to ja mam ciemną, ciemniejsza od przecietnej sniadej. Mysle ze gdzies po przodkach, bo w 100% jestem jego.

patrz wyżej

Gość karmelowy_26
Nikola ma juz miesiąc, jest sliczna ale ta karnacja mi nie daje spokoju. jeszcze te alimenty mnie niepokoją, jak pytałem czemu nie zgłosi sprawy do sądu odpowiada, ze ma pieniadze i nie chce z nim miec nic doczynienia.

Gość wyluzuj troszeczkę proszę
Ja jak rodziłam przeżyłam totalny szok, jeszcze dziecka nie widziałam a położne się darły dosłownie " BOŻE JAKIE CZARNE!!!!" . Myślałam, że rodzę murzyna dosłownie, chociaż nigdy nie byłam z nikim niż mój mąż. Ja blondynka, mój mąż blondyn, a dziecko urodziło mi się z włoskami tak czarnymi, że zgroza. Dziś jest śliczną blondyneczką:D

Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać
prowo

Gość stgse
może znajdziesz gdzies jego włos jeszcze? bedziesz mogł sprawdzic ale to sporo kosztuje

Gość karmelowy_26
czy tu wszystko to od razu prowokaja ??????????? nie bawi mnie to, szczegolnie jak mam naprawde problem bo nie chce jej pochopnie osądzic a slub zbliza sie wielkimi krokami, i nie chce byc okalmywany potem do konca zycia

Gość z gilem
ktoś tu pytał o jej reakcję jak zobaczyła pierwszy raz dziecko. rozwiń temat jak możesz

Gość e tam od razu pakistana
no to mówie - jesli masz jakies watpliwosci to lepiej slubu nie bierz. Powiedz szczerze co Ci leży na sercu. Jeżeli nie ma nic na sumieniu to nawet sie nie obrazi a zrobi testy zeby udowodnic. Nie badz frajerem zeby czyjes dziecko wychowywac

Nikola... i juz wiemy ze mamy do czynienia z patologia :O🖐️