Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowy_26

brzydzę się mojej przyszłej żony

Polecane posty

Gość Pillot Pirx
a o żołtaczce niemowlecej słyszałeś? :D

Gość karmelowy_26
byla w szoku poporodowym na samym poczatku nie chciala ogladac dziecka, potrzebowala troche czasu, ale to chyba normalne tak przynajmniej mi tlumaczyla

Gość moja oja
moja siostra urodzila mulatke . Jadla cala ciaze w kilogramach marchewke :D po miesiacu zeszlo i dziecko bialas jak i reszta rodziny

Gość karmelowy_26
zaakceptowalem to ze ma z poprzedniego zwiazku dziecko, mi to nie przeszkadza! ale nie przyszlo mi nawet do glowy ze mogli jej tam obcokrajowcy w anglii splodzic, a mi wcisnela opowiesc ze to niunia jej bylego faceta zeby nie wyjsc na puszczalską, tyle wersji juz rozwazalem, juz zgupialem.

Gość z gilem
nie. to nie jest normalne :)

Gość yyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhh
a jakie ma włoski maleńka? To naprawdę może być marchewka - za dużo witaminy A. Jak pewnie sam wiesz nie ma mulatów i czarnych z włosami jaśniejszymi niż bardzo ciemne.

skoro to wszystko tak wygląda to na pewno dziecko jest jakiegoś angola czy innego obcokrajowca, co za różnica a moze jakis cygan?

Gość karmelowy_26
no to teraz kobiety pewnie wydarlibyscie wlosy przyszlemu mezowi jakby was zapytal czy to napewno dziecko z poprzedniego zwiazku czy po prostu z pierwszym lepszym sie przespala. A NIE DZIWNY JEST FAKT ZE NIE PODAJE O ALIMENTY????

Gość karmelowy_26
wlosy malej sa ciemne oczy ma w kolorze ciemnego brazu

Gość karmelowy_26
masz racje pewnie duzo by dala rozmowa z tym gosciem, i przeciez to dziwne ze on małej nie odwiedził przeciez mnie by ciekawilo jak wygląda moje dziecko!

Gość z gilem
śpiewaj jej na dobranoc "wszystkie dzieci nasze są ... " ? niech nie czuje się niekochana czy też odrzucona :)

Gość hrgdhgjhfsjfhds
raczej nie murzyn jak juz to po ciapatym... blech

Gość hrgdhgjhfsjfhds
raczej nie murzyn jak juz to po ciapatym... blech

Gość azevsdbtryghj
a masz fotke dziecka?tak bedzie prosciej ocenic

Gość karmelowy_26
dziecko jak najbardziej traaktuje jak swoje, to oczywiste. nie daje nic po sobie poznac, a mala jest taka slodka i sliczna ze nie da sie jej nie kochac . umowie sie z jej bylym jak cos to w sprawie dziecka, moze akurat sie dowiem czegos, nie bede bezposredni a sposobem zadam mu kilka pytan

Gość karmelowy_26
dzis juz nie zrobie ale jutro z rana wstawie zdjecie matki i zdjecie dziecka takze zapiszcie temat

Gość azevsdbtryghj
a jej były wie wogole o dziecku? tez bym od ojca dziecka nie chciala alimentow poniewaz gdy dziecko bedzie juz dorosle i bedzie pracowac a okaze sie ze ojciec zostal bez pracy dziecko bedzie musialo placic na ojca

Gość karmelowy_26
moze jestem kretynem ze mi w ogole takie cos do glowy przyszlo, naogladalem sie jakis patologicznych dlaczego ja , a teraz histeryzuje. ale przeciez z niczego mi sie to nie wzielo, jakbym byl glupi lezalbym teraz w szpitalu psychiatrycznym

ni e przesadzaj - po prostu zapytaj. A tak apropos - ja mam corke blondyneczke z niebieskimi oczami a moj maz jest czarny oczy piwne a ja mam wlosy brazowe i oczy ciemne... geny moj drogi... akurat ona jest podobna do babci, ale kto wie jak to sie tam miesza. popatrz na jej rodzine i czy jest ktos tam ciemniejszy i tyle pa ps faceci sa glupi - a ponoc wala proso z mostu i nie owijaja w bawelne a taki tutaj takie rzeczy pisze...

i nie wystawiaj jej zdjecia i dziecka na internecie, powalilo Cie? chcesz zeby kiedys odkryla ten temat i swoje zdjecie? szalony, naprawde.....

Gość karmelowy_26
ponoc wie, ja wtedy nie dopytywalem jaka byla dokladnie jego rakcja, po prostu wyznala mi ze z nim juz nie bedzie miala nic doczynienia, on bedzie udawal ze nic sie nie stalo, taka podjęli decyzje. mnie to cieszylo ze bede miec je obie dla siebie

Gość sjkdn
no ale chyba widzisz do kogo jest dziecko podobne do niej czy do niego?

Gość sjkdn
I ja bym obstawiała ze to może jest żółtaczka jak dziecko ma miesiąc to przedłużona ale bardzo dużo marchewki jadła lub piła sok z marchwi.

Gość sjkdn
albo miało być nie ale

Gość karmelowy_26
POSTAWCIE SIE MA MIEJSCU MOJEJ KOBIETY. JA DO WAS IDĘ, MÓWIĘ CO MI LEZY NA SERCU, JAK REAGUJECIE??? podajcie reakcje w dwoch przypadkach, jesli to ja bym mial racje, i jesli bym sie mylił... muszę byc na wszystko przygotowany

Gość karmelowy_26
dziecko ma miesiac wiec za wiele nie widac ! ale oczu napewno nie ma po mamusi, mam nadzieje ze po ojcu

Gość sjkdn
Możesz zażartować do twojej przyszłej żony i powiedzieć ciekawe za kim Nikola ma taką ciemną karnację dodając że jej zazdrościsz i zobacz reakcję narzeczonej.