Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowy_26

brzydzę się mojej przyszłej żony

Polecane posty

Gość przecana -50%
a ja miałam taki przypadek na własnej skórze: długo chodziłam na solarium,byłam dość mocno opalona,potem zaszłam w ciążę(przestałam chodzic na solarium kiedy sie tylko dowiedziałam-8 tydz.) . Ja ciemna blondynka,maż równiez,oboje mamy niebieskie oczy a synek urodził sie z czarnymi włosami,a karnacje miał jak mulat. Ja sie kurcze wystraszyłam,mąż był (i jest nadal:P) moim jedynym partnerem a tu taki"psikus",ale lekarz mnie uspokoił,powiedział,ze dziecko bedąc jeszcze w łonie "sciągnęło" ze mnie całą tą opalenizne stąd tak ciemna karnacja. Mój synek "wyjasniał" około 3 miesiąca życia ,dzis ma ponad 3 lata i jest ślicznym,niebieskookim blondaskiem:)

Gość a po co ci ta wiedza?
skoro kochasz tą kobietę i akceptujesz jej dziecko, którego ojcem nie jesteś to może już odpuść, nie baw się w detektywa. Gdyby to była kwestia czy Twoje czy innego to rozumiem, ale którego byłego? jakie to ma znaczenie? Proponuję odciąć się od przeszłości i razem budować Wasz związek. Planujecie ślub, kochacie się, a jeżeli zaszła w ciążę w Anglii to już jej nie kochasz? nie kochasz hurtem dziecka? Alimenty to inny temat, ale w takiej sytuacji wcale jej się nie dziwię, że nie chce nic od ojca dziecka. Może chciałaby, żebyś ty je uznał i tworzylibyście normalną rodzinę. Jesteś dorosły, zdecydowałeś się na związek z kobietą z dzieckiem i teraz się będziesz bawił w detektywa? Ważne, że malutka zdrowa, wszystko ok, bez przesady. JA na prawdę nie drążyłabym tematu. A spotkanie z jej byłym to chyba zły pomysł... Cieszcie się sobą, budujcie swoje życie zamiast rozdrapywać sprawy z przeszłości. Przecież wiedziałeś, że jest w ciąży i że to nie Ty jesteś ojcem. A jeżeli na prawdę z Anglii to może i lepiej, nikt Wam nie będzie w życie właził, wtrącał się i mącił w sprawach wychowania. Mała ma szansę mieć normalną kochającą rodzinę.

Gość nvx nm
nawymyślają milion wymówek a prawda jest taa że na 99,9% to jest dziecko jej i ciapatego gdyby ktoś z jej rodziców był czarnoskóry to wtedy ew mogłoby byc takie dziecko, i to sie zdarza bardzo rzadko w wyniku jakiegoś błędu genetycznego

Gość Andziej
Przespała się z kimś jeszcze. A ty jej w to wierzysz. Polewka BTW i tak uważam że ten topik założył troll

Gość zupełnie nie rozumiem
Dziecko ma nazwisko po matce podejrzewam z tej niejasnej sytuacji. W sprawie alimentów sprawa co najmniej dziwna, po za tym, chyba wiesz kiedy ona była za granicą i nie trzeba być Einsteinem, żeby to obliczyć. Twoje sugestie są dosyć wiarygodne i uważam, że ona nie ma prawa wystawiać cię na taką próbę konsternacji. Musisz w jakiś sposób wyjaśnić tę sprawę, bo po ślubie będzie cie to dręczyć.

Gość sparki,,,,,
nie badz frajer, nie chowaj dziecka jakiegos brudasa i baby ktora sie puszcza. Potem za 10 lat bedą tematy na kafe takich kobiet "ukrywam prawde przed męzem". Znajdziesz se inną, wierze w ciebie

Do ...... a po co ci ta wiedza? 22:33 Masz trochę racji, ale nie do końca. Tu chodzi wiarygodność przyszłej żony, o szczerość partnerską i wzajemną ufność i związane z tym bezpieczeństwo, które jest podstawą każdego związku. Żaden partner nie chce parnerki nieprzewidywalnej i kłamliwej.

Gość do karmelowy
pracuje w szpitalu..nie chcę wyrokować, ale takich przypadków nie doświadczyłam przez ostatnie 5 lat...tzn mama biała...ojciec biały= dziecko mulatka. Jeżeli chcesz to napisz na meila marta20122012@wp.pl to doradzę

Gość i to imie?
to imię jak po jakims Nicolasie na pamiątkę:)

Gość hubba bubba
ale jakiej klamliwej?? Oklamala go? Nie. Zapewne nie zapytal jakiego pochodzenia byl jej facet wiec gdzie, w ktorym momencie go oklamala? Kretyni

Gość a po co ci ta wiedza?
rzeczywiście zaufanie to podstawa związku, dobrze byłoby wyjaśnić kwestię ojcostwa za wczasu, żeby nie było fermentu między małżonkami. Tylko co ta wiedza da? Jeżeli na prawdę dziecko jest jakiegoś ciemnoskórego faceta poznanego w Anglii? Myślę, że przystępując do takiej rozmowy warto zastanowić się, co dalej... Na pewno nie warto szukać informacji u byłego dziewczyny, to dopiero świadczy o braku zaufania.

Gość sparki,,,,,
hubba bubba ty jakis kretyn jestes? czy idiota? chyba to oczywista oczywistosc ze powinna mu takie rzeczy mowic!! zamilcz bałwanie jeden.

Gość opadam z sił!
słuchaj istnieje taka możliwośc to geny decydują zrob badania DNA

Gość sparki,,,,,
autorze zrob tak, spotkaj sie z jej bylym, pogadaj, wez od niego wlos lub sline, potem od dziecka i zrob badania DNA, bedziesz mial 100% pewnosci czy to jego

Gość hubba bubba
sparki sam zes kretyn i to do kwadratu. Ty sie swojej kobiecie ze wszystkich tlumaczysz? Nie zapytal jego problem. Poza tym barany z ciapatego ojca i bialej matki nie wyjdzie mulat. Idioci

Każdy ma jedno życie i chciałby być traktowany poważnie, dlatego nie dziwię się autorowi, że doszukuje się "drugiej prawdy" - ona powinna mu powiedzieć od razu, wtedy było by w porządku. A jak faktycznie będzie ciemnoskóre dziecko, to co wtedy? Co z zaufaniem, a zauważ, że jeśli będą po ślubie, to klamka zapadła. On ją kocha, to wiemy, ale czy ona też, tego już nie wiemy. Zgadzam się z tym, że należy przewidzieć następstwa dociekania prawdy. Autor powinien uświadomić sobie, czego tak naprawdę chce i do czego dąży oraz co jest w stanie zaakceptować.

Gość sparki,,,,,
oczywiscie ze tlumacze, zwiazek polega na szczerosci a nie na klmastwach. Jestes ostrym kretynem i debilem ze masz takie rozumowanie, ze trzeba sie o wszystko pytac pajacu.

Gość hubba bubba
buhahahaha co za kretyn z ciebie:D:D:D zal mi ciebie

Gość hubba bubba
i tak mogl zapytac czy jej byly byl Polakiem czy innym bialym. Po jaka cholere ona miala go informowac o pochodzeniu bylego? Dla niej nie mialo to znaczenia a jesli ma dla niego, coz idiota, ze nie pomyslal wczesniej. Sparki nie zesraj sie :D

Gość sparki,,,,,
a mi zal ciebie debilu jebany, takich jak ty utylizowac kretynow do kwadratu. swiat nie potzebuje takich pustakow.

Gość hubba bubba
piszesz oczywiscie o sobie stulejarzu :D poza tym skoro jej sie brzydzi to niech ja zostawi. Proste.

Gość sparki,,,,,
to zeby ja zostawil to tez tak uwazam, ale w tej sytuacji ona go oklamuje, bo napewno przyjmuje wersje ze to jej bylego, ona powinna mu prawde powiedziec. NAPEWNO NIECH ZROBI BADANIA DNA

Gość hubba bubba
no skoro jej byly byl czarny to zapewne jego. :D a skoro ona nie chce alimentow to po co koles ma robic badania dna??

Gość sparki,,,,,
a skad wiesz jaki byl jej byly. dziecko to mulat on taki nie byl. a badania niech robi zeby wiedzial czy klamie. bo jak tak to niech w cholere rzuca tą puszczalską

Omg, a kto ma łożyć na dziecko? Przecież, jeśli nie ma alimentów, to autor będzie się dokładał do utrzymania dziecka, bo kto?

Gość karmelowy_26
niby nie moje dziecko, więc to żadna różnica czy ojcem jest jej były, czy pierwszy lepszy, ale tu głównie chodzi o to, że nie powiedziała mi prawdy, że miała kogoś jeszcze, przyjaźniliśmy się, więc o takich rzeczach też rozmawialiśmy, po za tym nie wiem czy zaakceptowałbym,że czarnoskóry ją dotykał i w ogóle, nie mogę dopuścić tej myśli nawet do siebie. i nie tylko ja mam wątpliwości, znajomi są po mojej stronie, zgadzają się ze mną, tylko każdy podaje mi inną wersję jaka mogła się przytrafić mojej kobiecie, robią mi wodę z mózgu. jak sam jej nie spytam to się nie dowiem, ale muszę przygotować się na jej reakcję, bo urażę ją w pewien sposób, i ona może odebrać to jako kompletny brak zaufania.

Gość i to imie?
a ta Twoja kobieta to ile ma lat? jakaś małolata?

Gość Lucky Luke
nie chce cie martwic ale pusciła sie z ciapatym i tu powaznie mowie, znajomy sie rozwiódł z tego powodu, na nic sie zdały jej blagania :D w koncu przyznała ze przespała sie w Niemczech z jednym turkiem, coz takie zycie, wszystko zalezy od ciebie, ale osobiscie to bym sie wkurwil :D

Gość hubba bubba to kret....ynnnnnn
sam ześ idiota, skąd wiesz że nie wyjdzie mulat, rozdzielasz każdemu geny imbecylu?

Gość karmelowy_26
ma 23 lat.