Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowy_26

brzydzę się mojej przyszłej żony

Polecane posty

Gość to młoda
siksa z niej...prozmawiaj z Nią ..

Dzizas...moja kolezanka jest blada jak sciana, jej maz tez a ich corka jest ciemna jakby byla mulatka. Dziadek jej meza mial taka karnacje i przeszlo na nia. Wiec spokojnie oddychaj, zapal i wez lyka, nic zlego sie nie dzieje, a nawet jesli to i tak nie Twoje dziecko to co Cie obchodzi z kim je ma.

Gość pęczek drutu
Chłopie, weź się tak nie podniecaj. Czasem jest tak, że oboje rodzice mają ciemne włosy, a dziecko jest blondynem. Tak samo z kolorem oczów i karnacją - nie zawsze dziecko jest podobne do rodziców. Czasem jest tak, że jedno dziecko jest jak skóra zdarta z rodziców, a następne - zero podobieństwa. Tu nie ma żadnej reguły. Poza tym, w jakim wieku jest to dziecko - kolor skóry jeszcze może mu się zmienić, jak samo jak kolor oczu i włosów. A Ty się już nakręcasz, że Twoja kobieta się puszczała z murzynami. Weź się opanuj!!!

Gość powinna
powiedzieć Tobie jak jest...szcególnie, że z Nią edziesz zajmował się dzieciamkiem

Gość zapytać wprost!
i już!

Gość kokotkaa
Puszczalskie to zawsze sobie znajda frajera, a normalna, fajna dziewczyna ma z tym problem. Moze czas zrobic sobie dzieciaka z jakims turasem czy innym arabem i bede miala ich na peczki?

Gość ddfdgg
i czemu nie dał fotki dziecka

Gość autorze
i jak się temat potoczył?

Gość hindi1234
nn

Gość ghygb
Mój synek urodził się ciemny z ciemnymi włosami, miał żółtaczkę podobno przedłużoną bo u mnie jest konflikt serologiczny. Najlepiej szczerze porozmawiaj z dziewczyną.

Gość jezeli jestescie malzenstwem
to nawet jak nie jest Twoje to dziecko to bedziesz w razie rozwodu plACIL NA NIEW ALIMENTY.

Gość asia mmmmmmmmmmmmm
i jak z tym tematem?

Gość Aff
no puscila sie z jakims panem o ciemnej karnacji :D masz peszek chlopie, zapytaj ja wprosr

Gość i jak
?

Gość i nigdy razem
autorze postu i jak się sprawy mają?

Gość kasaa
hmmm,zrób test i się dowiesz

Gość zupełnie nie rozumiem
To prawda, że dziecko wcale nie musi urodzić się jasne, tylko dlatego, że matka i ojciec są jasnej karnacji i nie musi być podobne ani do ojca, ani do matki, tak też bywa.

Gość lijaaa
autorze, ja tez nie podałam swojego byłego o alimenty. I nie mam zamiaru. Mam swoje mieszkanie, samochod, dobra prace, a moj były nie dał by mi zyc gdybym załozyła spawe, ciskałby sie i rozmyslal jak mi utrudnic zycie. A tak jemu wygodnie bo w wieku 34 lat moze nadal zażywac zycia. A ja mam świety spokoj i to jest bezcenne:) Założyłam konto, na które co miesiąc wpłacam ok 500 zł. To takie zabiezpieczenie na wypadek gdyby coś kiedyś się stało np z moja pracą czy na wypadek (odpukać!!!)choroby.

Gość gość
Może jakiś pradziadek był czarny i gen się ujawnił po pokoleniach

Gość gość
W pierwszym poście napisałeś, że zaakceptowałeś to jeszcze nie narodzone dziecko, to o co ci teraz chodzi ?? Przecież wiedziałeś, że nie jest twoje, po co doszukujesz się jakiś dziwnych teorii? Wychowuj dziewczynkę, jak swoją własną, taka moja rada jako 37 letniego faceta