Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerOOOOOO a nawet mniej

przez rodziców jestem zerem

Polecane posty

Zawsze trzymali mnie pod kloszem, "nie rób tego bo się zmeczysz" "śpij długo bo jeszcze sie nawstajesz w życiu" "nie idź do pracy,zajmij się domem my zarobimy na wszystko" wszystkiego mi odradzali bo twierdzili że po co mam pracować coś sama załatwiać jak oni mogą to zrobić ........ Teraz mam 30 lat doprowadzili mnie do nerwicy,nie mam nic,pracy,mieszkania ani nic Teraz się skapli że już nie daja rady robic i muszę zarabiac kasę i im pomóc,wiem że tak się należy ale ja nie daje rady nie umię zapanować nad lękami które mnie nekaja starzy teraz twierdzą że udaję i nie nadaję się do niczego że maja mnie dość i nie maja zaufania do mnie a sami całe życie nie pozwalali mi na nic bo po co ? zniszczyli mi zycie jestem nikim :(

Gość wyprowadź sie od nich
wyjedź gdzieś dasz rade

Gość anula anula
Musisz dokonać czegoś małymi krokami. Najpierw poszukać pracy. Skupić sie tylko na tym. Ale szukać jej tak naprawde, przyłożyć się do tego. Znajdziesz prace to wszystko inne się ułoży. Dasz rade :)

Gość wredniucha
a ja myślę, że bardzo ci taki układ odpowiadał - teraz pewnie zmieniła się sytuacja finansowa i pewnie rodzice pogonili do pracy - jak to dobrze mieć na kogo zwalić winę za niepowodzenia życiowe

TYlko że jak miałam telefon od pracodawcy to odebrała matka i powiedziała że mnie nie ma w domu - a byłam sprawdzali moje listy i wyrzucali to nie było w porządku