Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnalatemmmmmmm

NIE NAWIDZE LATA BO MUSZE SIEDZIEC W DOMU W UPAŁ : (

Polecane posty

Gość samotnalatemmmmmmm

mam dlugi urlop zawsze latem i teraz gdy jest goraco tak.. musze siedziec w domu, jedynie na balkon sobie wyjde.. mieszkam w malym miescie, nie ma gdzie isc nie mam tu znajomych nie mam pieniedzy na wyjazdy wszyscy wkolo jada rodzinami lub ze znajomymi nad jezioro a ja sama nie pojade bo 1. nie mam auta 2. nie chce sama siedziec na plazy siedze i zamiast cieszyc sie z wolnego to mam ochote sie zabic, albo naszpikowac sie tabletkami nasennymi i przespac 2 tygodnie :( w szafie nawet nie mam ani jednej letniej sukienki bo i tak nie mam gdzie ani z kim wyjsc.. :(

Gość dfdtrtyyrt
a ile masz lat?

Gość dfdtrtyyrt
poza tym wiesz, w upal lepiej siedziec w domu bo mozna dostac udaru, dopiero po godz. 17 wychodzenie na slonce jest bezpieczne

Gość samotnalatemmmmmmm
28

Gość czy Wy zawsze musicie
nie rozumiem tego, że ludzie a w szczególności kobiety nie potrafią same cieszyć się z życia jak i drobnostek

Gość dfdtrtyyrt
to jestesmy w podobnym wieku, faceta masz?

Gość samotnalatemmmmmmm
i dokad skonczylam studia tak wyglada kazde moje lato .. moglabym robic duzo rzeczy w domu, chociazby nawet pouczyc sie czegos nowego, czy zrobic porzadki ale w taka pogode jest mi tak ciezko ze najchetniej popluskalabym sie w chlodnej wodzie pamietam jako dziecko tak sie cieszylam na kazde wakacje, a teraz? jeszcze jak pada deszcz czy jest zimno to nie mam takiego dola bo wiem ze wiecej osob tez siedzi w domu a nie bawi sie nad wodą :(

Gość samotnalatemmmmmmm
nie mam faceta, nie mam znajomych nie mam rodziny procz mamy zostalam sama jak palce i gdy jest sie w pracy nie ma problemu ale jak sie zostaje sam na sam z wolnym czasem i 40 stopniami na dworze to mam ochote umrzec :(

Gość malamimallami
tez nienawidzę upałów aj het aj het aj het!!!

Gość dfdtrtyyrt
to ja mam podobnie do ciebie z tym ze nie mam pracy wiec cale lato bede tak siedziec... ale na szczescie faceta mam

Gość podstępny Hieronim
Jakie to miasto? :)

Gość pink flojjjjjjddd
ludzie to mają problemy :o naprawdę, staram się ciebie zrozumiec ale nie mogę. ja tak ok 2 lata siedziałam zamknieta w domu, też przeżywałam jak była piękna pogoda (problem - oni się bawią a ja nie) ALE ja byłam po ciężkim wypadku i nie miałam najmniejszej możliwości wyjsc z domu.... ale teraz gdy mogę już normalnie funkcjonowac nie wyobrażam sobie specjalnie się zamykac w domu i stękac :o weź sie w garsc bo ci życie ucieka

Gość gfgfh
ty przynajmniej siedzisz w domu, ja musze zapierdalać do pracy w te upały i gnić w dusznym biurze

Gość omczykb
a dlaczego nie znajdziesz sobie chłopaka . I nie mam tu wcale na mysli łózka .. Czasem jest fajnie gdy ktos jest obok .?

Gość retryttry
a czemu nie masz faceta?

Gość samotnalatemmmmmmm
no ale co ja moge zrobic, przed chwila wyszlam do sklepu, pusto na miescie, co se usiade na krawezniku i bede sobie kijkiem w piachu grzebac???? :(

Gość omczykb
wlasnie dlatego jest ci zle bo sie zastanawiasz co będziesz robić . Najlepsze jest gdy się coś robi bez planowania tej czynnosci .

Gość pink flojjjjjjddd
naprawdę nie jesteś w stanie nic wymyślić ? przecież możesz pojechac gdzieś nad jezioro, wziąśc koc, jakąś dobrą książkę, kupic sobie piwko i opalac się. nad wodą w taką pogodę jest mnostwo ludzi, zawsze można kogoś poznac, no ale lepiej marudzic i siedziec jak dzik w domu

Gość samotnalatemmmmmmm
bo nie ma w okolicy nikogo wolnego, a esli jest to na pewno nie ma ochoty sie wiazac, poza tym w ciagu roku pracuje od rana do wieczora, nie mam nawet kiedy prowadzic zycia towarzyskiego a do tego mam w sobie cos co widocznie odpycha mezczyzn bo jakos nikt nie chce ze mna dluzej byc.. ale nie o to chodzi, chodzi o to, ze jak sie jest samotnym to taka pogoda moze do szalu doprowadzic :( wszyscy sie ceisza na urlopy, bo maja je z kim spedzic, wlacze tv i pogodynki obsikuja sie z ekscytacji ze goraco i ladna pogoda a mi sie ryczec chce :(

Gość samotnalatemmmmmmm
no wlasnie ja tak nie umie, isc samej, zreszta nie isc, bo najblizsze jezioro jest kawal drogi .. trzeba sie wybrac na specjalna wycieczke.. a usiade sobie sama w kolo grupek ludzi bede siedziec z dziką mina i czuc sie nie swojo.. wlasnie zdalam sobie sprawe jak mozna zdziczec, zyjac tylko pracą i robiac dzien w dzien ciagle to samo

Gość retryttry
z mamą nie mozesz gdzies jechac?

Gość ja tam lubie dziki
.

Gość omczykb
a esli jest to na pewno nie ma ochoty sie wiazac, a czy od razu trzeba sie z kims wiązać? Mozesz poznac faceta na jeden dzień a moze tylko na te 2 tygodnie .

A co Ty sie tak przejmujesz tymi grupkami? Ja jadę sam i się nie zastanawiam czy ktoś na mnie patrzy, czy nie. Zacznij żyć dla siebie i nie patrz na to, czy ktoś patrzy na Ciebie.

Gość pink flojjjjjjddd
ah, same problemy i przeszkody. no nic, życzę miłego urlopu. ktoś powinien przyłożyc ci pożądnego kopniaka - nawet nie wiesz ile tracisz... a co najgorsze NA WŁASNE ŻYCZENIE. wspołczuję

Gość gfgfh
zapierdlalac do pracy zle, urlop zle. wez zycie w swoje rece albo jęcz dalej.

Gość tryh6tr4u65
najgoszy jest sylwester jak sie jest samemu

Gość Buhhhhaha
wskakuj w autobus i jedź nad jeziorko:) zdziwisz się ile osób będzie samych:) może dla Ciebie to głupie, ale jak w tamtym tygodniu mąż zabrał dzieciaki i psa na cały weekend czułam się super:) super było pojechać na basen (autobusem, bo mamy jedno auto) i poleżeć z książką...poopalać się... nawet małe piwko wypiłam :D było super:) a jak wróciłam- salon spa- balsam, maseczka, malowanie pazurków...później film na dvd