Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnalatemmmmmmm

NIE NAWIDZE LATA BO MUSZE SIEDZIEC W DOMU W UPAŁ : (

Polecane posty

Gość Buhhhhaha
tak Wam się wydaje, ale myślę, że wiele z Was przyzna mi rację, że jak się jest z dzieciakami na basenie/jeziorku to ZERO wypoczynku- ciągle musisz je pilnować, smarować kremem, mamo pić, mamo siku, tato nadmuchaj piłke, mamo jeść, tato chodź do wody, mamo mogę zanurkować...masakra:)!

Gość samotnalatemmmmmmm
ja tam jestem niesmiala i moze mnie nie zrozumiecie ale przebywanie samej w miejscu gdzie inni nie sa sami jest dla mnie udreką.. a odetchniecie od meza i dzieci to co innego niz marnowanie zycia w samotnosci wiem ze to tak wyglada ze na wlasne zyczenie marnuje sobie zycie i wiem ze inni mnie tak oceniaja ale nie umiem zaczynac od zera.. jestem sama nie od dzis, od wielu lat i nic sie nie zmienilo mimo ze prbowalam to zmienic, trudno taki los tez was pozdrawiam, co prawda smutno pozdrawiam ale skoro i tak wy bedziecie lepiej sie bawic w ciagu tego lata to moje smutne pozdrowienia nie przeszkodza nikomu

Gość omczykb
a dlaczego wychodzisz z załozenia ze z facetem trzeba sie wiązac ? Przeciez mozna porozmawiac z kims spedzić chociaż jeden dzień .. Nie musi z tego nic wyniknąć

Gość samotnalatemmmmmmm
jakos nikt nie chce ze mna rozmawiac

Gość omczykb
nawet mozna wybrac sie na przejazdzke rowerem nie z facetem nie ? Dlaczego niektorzy ludzie w kazdym facecie widza kandydata na męza ? Dorosli ludzie mają dziwny umysł niestety bardzo ograniczony . Od razu zakładają ze cos musi sie wydarzyc . Dzieci nie kalkulują zyja chwilą. I to jest ich przewaga .

Gość samotnalatemmmmmmm
mi tego nie mow, powiedz to facetom, facet jak widzi mila dla niego laske to od razu sobie mysli ze ta go chce przeleciec i albo to bedzie chcial wykorzystac albo bedzie dla ciebie niemily zebys sie odczepila chyba ze ja mam po porstu zel doswiadczenia roweru nie mam

Gość fdgfghghg
pewnie masz troche racji, najgorsze jest to ze masz juz 28 lat... facet wolą mlodsze. bo takie 28 latki to niektorzy z nich mogą uwazac za desperatki i uciekają od takich; no chyba ze do seksu to chetni...

A właśnie chciałam Ci napisać żebyś pojechała sobie na wycieczkę rowerową :) Może warto kupić? Z jakiego województwa jesteś?

Gość fdgfghghg
kup sobie rower, przeciez pracujesz, masz kase!!

Gość samotnalatemmmmmmm
mam tyle kasy by starczylo od pierwszego do pierwszego, nawet lwasnego mieszkania nie mam, wynajmuje.. bo nie dostane kredytu sluchajcie rower jest opcja ale nie w ten upal co wy :( a co do faceta.. wiecie.. kiedys rozpaczalam a teraz juz mi wszystko jedno. wiem ze glowa muru nie przebije, nikt mnie nie chce to trudno bede sama gorzej ze znajomi tez sie rozplyneli juz dawno gdzies i nie ma sie do kogo odezwac, nie ma gdzie wyjsc wlasnie i kijowo jest

kup sobie psa, bedziesz miala z kim siedziec i z kim wychodzic ps, u mnie 40 stopni i musze pylac do pracy - dzis znow bede miala nadgodziny, mam tylko 1den dzien wolny, niedziele - pomysl sobie ze zawsze moze byc gorzej

Faktycznie, nie kupuj roweru- raz będzie upał, raz chłodno, raz będzie wiało :( Dla chcącego nic trudnego. Ja jeżdżę sama na rowerze bez względu czy upał, czy nie, ale jak ktoś ma milion wymówek to nigdy nic nie zrobi.

Gość samotnalatemmmmmmm
psem nie ma sie kto opiekowac caly dzien, przeciez nie kupie sobie psa na 2 tygodnie zeby potem co z nim zrobic? zamknac na cale dnie znowu? :( smuty ehh co do roweru, ja nawet nie wiem gdzie nim jechac hah wyjade na jezdnie to zejde na zawał, ze mnie tiry przejada, pojade gdzies do lasu to sie zgubie wiem.. wymowki ale rower w samotnosci jakos mnie nie cieszy

Gość samotnalatemmmmmmm
hmm ale naprawde uwazacie ze w moim wieku nie mam juz szans na faceta? wiem ze juz tak jakby sie przyzwyczailam do tego ze jestem wciaz sama ale jakas tam iskierka nadziei ze moze.. ktos jednak .. kiedys.. ale ehh tak jak piszecie, faceci wola mlodsze to jest straszne tak sobie zdac sprawe ze na wszystko juz za pozno, ze mlodosc minela i to tak hujowo :(

to kup sobie kota - to idealny zwierzak dla takiej osoby jak Ty znajdz sobie jakas pasje, Twoje zycie jest strasznie nudne.. tym samym sama stajesz sie nudziara! i to na wlasne zyczenie kiedys bedziesz tego zalowac, a wtedy moze byc juz za pozno by cokolwiek naprawic zmien swoje nastawienie, poczujesz sie lepiej :)

Gość samotnalatemmmmmmm
stara panna i kot ;p

Gość lemaari
samotna, tutaj nie znajdziesz zrozumienia, bo jak ktos nie byl w takie sytuacji, to gowno wie i moze jedynie dawac glupie rady typu wyjdz do ludzi. W tym wieku baaaardzo ciezko kogos poznac, szczegolnie nowych znajomych. Kazdy ma juz wlasne grono zaufanych ludzi i nikt nie rzuci sie na samotnie lezaca dziewczyne na plazy i nie zacznie z nia rozmawiac. Moge Co tylko poradzic, zebys nastepnym razym sprobowala sobie zalatwic jakis wolontariat za granica albo nawet prace. Wtedy faktycznie mozna poznac jakichs ludzi i oderwac sie od szarej rzeczywistosci.

No ale po co jej coś doradzać jak ona na każdą propozycję jest na nie? Pies-nie, kot-nie, rower- nie. Niech narzeka dalej, a i tak nic nie zmieni. Ja przez rok nie pracowałam i też nie miałam co robić. Wszyscy w pracy, a ja się nudziłam. Znalazłam sobie zajęcie i nie było problemu.

Gość samotnalatemmmmmmm
lemari, masz racje..

ale z Ciebie łajza :) jesteś nieszczęsliwa, bo to lubisz;)! uwielbiasz użalać się nad sobą, cierpieć i robić z siebie męczennice:) i bardzo dobrze, że faceci Cię unikają :) skoro mogą związać się z fajnymi, wesołymi dziewczynami to po co im taka MARUDA jak Ty:) facet to pół biedy, ale nawet koleżanek i kolegów nie znajdziesz z takim nastawieniem :)!

ps. miałam na uczelni taką znajomą:) zawsze jej coś proponowaliśmy- grilla, wycieczkę rowerową, imprezkę, opalanie, kino... zawsze NIE- nie mam pieniędzy, zimno mi, nie mam się w co ubrac, nie mam jak dojechać, itd;)itp a później dawała sobie opisy na GG- "smutna i znudzona":) z tego co widzę teraz po facebooku to od studiów się nie zmieniła- nadal maruda, nadal samotna:) może to Ty?

Gość samotnalatemmmmmmm
mi nikt nic nie proponowal

Gość dfsfdgfhfg
"Kazdy ma juz wlasne grono zaufanych ludzi i nikt nie rzuci sie na samotnie lezaca dziewczyne na plazy i nie zacznie z nia rozmawiac. " rzuci sie ale pewnie w sensie poszukiwacza przygod a nie powaznego związku

Gość Livia_85
Teraz można bardzo tanio kupić używany samochód. Odłóż trochę pieniędzy i kup sobie jakiś, będziesz mogła jeździć na plażę. Nie chcesz siedzieć tam sama, ale czy nie lepiej już samemu sobie posiedzieć niż siedzieć w domu? A może kogoś poznasz, nigdy nic nie wiadomo. ;) Jeśli nie masz prawa jazdy to zapisz się na kurs, to kolejna okazja do poznania nowych osób. Na takim kursie są nie tylko 18-stolatki. Może przez internet się z kimś poumawiaj? A może napisz do dawnych znajomych?

Gość faraaah;8
ha, gdybym miała taką problematyczną, marudną i NUDNĄ koleżankę np na uczelni to też bym jej nic nie proponowała..... bo po co słuchac co chwilę czyiś problemów ? można przecież fajnie spędzic czas z wesołymi, otwartymi ludźmi a nie wiecznymi marudami. tyle w temacie

Gość faraaah;8
nawet jej już nic nie proponujcie bo i tak znajdzie sto wymówek. przykre to

Gość urocza czrownicaa
ale jestes beznadzieja osoba, "nie mam nikogo bo tu nie ma nikogo wolnego a jakby byl to i tak nie mam czasu bo pracuje" - powiem tak nie tylko ty pracujesz, inni tez i jakos moga z kims byc, zmien swoja postawe zyciowa, bo w tak mlodym wiku zachowyjesz sie jak stara baba

Gość krakowiaczka jedna
ja tez siedze w domu przez ten upal, ale zajmuje sie czyms i tylka nie zawracam. Poucz sie czegos nowego, przemebluj mieszkanie, zmien cos.Zrob sobie domowe spa czy ugotuj cos ciekawego za co wczesniej balas sie zabrac. W domu jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia.

Gość dfsfdgfhfg
zaloz sobie konto na jakiejs sympatii czy cos... moze trafi sie ktos wartosciowy