Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnalatemmmmmmm

NIE NAWIDZE LATA BO MUSZE SIEDZIEC W DOMU W UPAŁ : (

Polecane posty

Gość do siedzimysl
U mnie w okolicy jest jedno kąpielisko, dosyć zatłoczone i na tyle odległe od mojego miejsca zamieszkania, że muszę samochodem jeździć. No i zabieram te nieszczęsne kluczyki, do tego dokumenty, jakaś kasa na obiad i komórka - bez telefonu się nie ruszam. Ale może faktycznie to dobry pomysł poprosić jakąś mamuśkę z dzieckiem o popilnowanie... ;)

Gość no tak komorka najwazniejsza
jak sie jedzie nad wode :D a noz jakas znajoma zadzwoni :P

Gość rtyui
podejscie jak moja teściowa... :( chyba nie ma nic gorszego... nigdy w zyciu na nic się nie zdecydowała, bo się nie uda, bo nie ma sensu, bo dziwnie wygląda, itp. Ja będąc meżatką kiedyś pojechałam sama na wakacje, nie moglismy wszyscy, miałam tylko kilka dni do wykorzystania, wzięłam stary rower, namiot, sakwę, pojechałam z mojego miasta nad morze. Sama. Lepiej byłoby w towarzystie, ale lepsze to niz nic. A ty masz problem żeby się ruszyc nad jezioro... DZisys...

Gość gość
Osobiście byłam w takiej sytuacji, że nic mi sie nie chciało, było mi smutno, ciągle chciało mi się spać, brzuch mnie bolał ,głowa, nie dobrze mi sie robiło, słabiło mnie od czasu do czasu, traciłam równowage. Przypadkowo trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Z dnia na dzień moja sytuacja zaczęła się poprawiac. Odzyskałam radość życia i w końcu mam lepsze samopoczucie.