Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmkmk

pijecie w ciąży Karmi?

Polecane posty

ja wam powiem tak mnostwo ,naprawde mnostwo kobiet pali w ciazy - rodza zupelniw zdrowe dzieci ..w czasie ciazy nikogo nie pytaja o zdanie ,robia jak same ueazaja za stosowne i tyle i to sano tyczy sie alko ..kazdy niech robi jak uwaza i je i pieje czego potrzebuje

niebieski oczywiscie ze nikomu nic do tego, tylko jezeli dla ciebie łyk piwa a pół czy tam cały reds jest ok to powodzenia życzę. I nie trzeba być matką polką żeby nie pic w ciąży, wystarczy być normalnym... I myśląc picie nie myślę o karmi czy innym siuwaksie....

arszenika ,ale czy lyk ,czy dwa lyki normalnego piwa jest bardziej szkodliwe niz karmi ???

Gość pij na zdrowie
szkoda tylko, że potem Twoje dziecko może na tym ucierpieć

Gość a takie se pytanko male
Wy jesteście alkoholiczkami? Przepraszam, że się zapytałam ja nie piszę tego złośliwie. Ale kurcze nie możecie bez alkoholu kilku miesięcy wytrzymac, często przed ciążą piłyście? Teraz się ograniczacie do karmi, a jak się dziecko urodzi to dalej będziecie pic?

slonce ,jakbysmy byly alkoholiczkami to w ciazy pilybysmy normalnie ,a nie ograniczaly sie do karmi,ktorego.nawet nie czuc jak sie pije ..tylko ladowalybysmy wodke lub kilka mocniejszych piwek ..nie slyszalam o alkoholiczce ,ktota przerzucilaby sie na karmi pite raz na jakis czas hahaha dowalilas teraz

Ale Ty nie wiesz jak wygląda choroba jaką jest alkoholizm, więc to Ty dowaliłaś. :P Zapytałam z ciekawości, bo jest milion sposobów na ochłodzenie, a nie tylko piwo. A ja też całą ciążę miałam ochotę na piwo, chociaż nie znoszę. Ale się nie napiłam. :P

z tego co wiem alkoholiczkom nie bloby latwo przerzucic sie na karmi toz to oranzadka bardziej niz piwo...slyszalam o alkoholiczkach w ciazy i one pily normalnie..

Mam jednego kolegę, którego matka jest alkoholiczką i w ciąży też ładowała. Chłopak jest ładny, przystojny i całkiem fajny, jednak ma taki jakby swój własny świat, nie kuma wielu rzeczy i ciągle ogląda bajki.

Gość czop456
Nie kumam was,alkohol to alkohol,nawet najmniejsze ilosci sa niewskazane,po co wam to karmi,nie mozecie napic sie czegos innego?!