Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość himalaya......

Mężczyzna zaczyna się wtedy, gdy ma dobrą pracę, samochód i mieszkanie.

Polecane posty

Gość Apasz
Po zawodówce ma przynajmniej jakiś zawód, chociaż może nie jest tak oczytana i obyta jak ta po socjologii. Zresztą nie wiem dlaczego tak jest ale uroda u kobiet rzadko idzie w parze z inteligencją. Nie uogólniam oczywiście ...

Gość zeeenek
Tak, tylko jesli bedzie pracowac fizycznie to urode szybko straci tak czy siak. Nie mowiac juz o tym co napisalem o obyciu i oczytaniu. Ja mialem na mysli kobiete na poziomie, a nie fizyczna po zawodowie. Nie tylko o pieniadze rzecz sie rozbija. Chodzi o kobieta, z ktora nie byloby wstyd pokazac sie znajomym czy rodzinie.

Gość lepsza taka po socjologii
ja tam wole jak kobieta jest lotna. moze pracowac jako zwykla biurwa, nie musi byc jakims inzynierem. lubie te urocze i elokwentne, wiedzace co to ironia, absurd i sarkazm

Gość Apasz
Nie ma nic gorszego jak mówisz coś z ironią i sarkazmem do kobiety a ona do Ciebie : -Nie rozumiem :)

kobiety pracujace fizycznie szybko sie starzeja i niszczeja, do tego nasiakaja prostota i takie wiejskie sie robia, takie babochlopy z nich zaczynaja wychodzic

Gość zeeenek
ja tam wole jak kobieta jest lotna. moze pracowac jako zwykla biurwa, nie musi byc jakims inzynierem. lubie te urocze i elokwentne, wiedzace co to ironia, absurd i sarkazm Cechy dobre, ale jednak bym wolal, zeby zarobkami zblizala sie do mnie i pracowala, zeby cos osiagnac dla samej siebie, a nie tylko pracowac, zeby pracowac, dla zabicia nudy. Takie malo ambitne gęsi na dluzsza mete sa malo interesujace.

Gość zeeenek
Nie ma nic gorszego jak mówisz coś z ironią i sarkazmem do kobiety a ona do Ciebie : -Nie rozumiem To jest dramat.

ja tam lubie atrakcyjne studentki interesujace sie moda. kobieta moze byc np. urzedniczka czy nauczycielka. najwazniejsze zeby byla zadbana, wydepilowana, ladna, inteligetna, za duzo nie pila, nie puszczala sie, nie palila papierosow

Gość zeeenek
ja tam lubie atrakcyjne studentki interesujace sie moda. kobieta moze byc np. urzedniczka czy nauczycielka. najwazniejsze zeby byla zadbana, wydepilowana, ladna, inteligetna, za duzo nie pila, nie puszczala sie, nie palila papierosow Ok, kazdy ma swoje upodobania. Roznimy sie w tym, ze ja jednak preferuje bardziej ambitne kobiety.

ja tam nawet od kobiety prawa jazdy nie wymagam. ambitna moze byc sprzataczka po podstawowce, co ma wlasna firme i dobrze zarabia, ale taka mnie nie kreci

Gość (: pragnienie :)
zennek szkoda gadać, ja o siebie dbam... zostałam wychowana w tradycyjny sposób, dobrze gotuje, prowadzę dom, skończyłam dzienne studia na ug kierunek który zapewnia mi prace. jestem od lat w kontakcie z dietetykiem, lubię sport... tylko faceci zawsze po kilku latach osiadają... już im się wydaje ze można... dołujące to...

czytam cię zenek i mam ochotę dać Ci numer tel.. ale jak znam życie jesteś na 2 końcu polski i pewnie żonaty...

Gość zeeenek
Ja wymagam od kobiety dobrej pracy i w miare wysokich zarobkow. Nie interesuja mnie kobiety z pensja, ktora z trudem wystarcza im na komsetyki i podpaski. Jesli mamy cos wspolnie osiagac, to obie strony musza prezentowac wysoki poziom, takze materialny, a nie tylko jedna.

Gość zeeenek
zennek szkoda gadać, ja o siebie dbam... zostałam wychowana w tradycyjny sposób, dobrze gotuje, prowadzę dom, skończyłam dzienne studia na ug kierunek który zapewnia mi prace. jestem od lat w kontakcie z dietetykiem, lubię sport... tylko faceci zawsze po kilku latach osiadają... już im się wydaje ze można... dołujące to... Tak, to rzeczywiscie dolujace. Ale nie poddawaj sie i bron Boze nie obnizaj poprzeczki. Btw. ja tez skonczylem UG:)

Mieszkam sama stać mnie na życie, cały czas czytam i się rozwijam i z biegiem lat coraz węższy krąg facetów którzy maja jaja aby spędzać ze mną czas... jak nie sikam w gacie na widok samochodu to jestem "dziwna"

Gość zeeenek
czytam cię zenek i mam ochotę dać Ci numer tel.. ale jak znam życie jesteś na 2 końcu polski i pewnie żonaty... Nie dawaj obcym ludziom bez powodu numeruu telefonu. Szanuj sie:)

mam najgorsza mieszankę dla was jestem i ładna+zgrabna i inteligentna,błyskotliwa... a faceci lubią mieć foczkę która będzie skakać i klaskać na zawołanie :|

eh, ale trzeba myśleć pozytywnie ;)

mam ochotę a dam.. proszę pana... to podroż przez galaktykę ;)

Yyyyy.. moja żona jest po historii... uczy w szkole i dodatkowo pracuje w biurze projektowym przy obsłudze dokumentacji projektowej- takie dwie skrajności niby, ale nigdy nie chciałem jej ograniczać, jeżeli lubi to co robi Nie powiedziałbym ze nie mam o czym z nią rozmawiać... wrecz przeciwnie. Miałem kiedyś kobietę- która była po hotelarstwie- teoretycznie turystyka ipt... i z faktycznie- to o dobra konwersacje było ciężko.. :/ Moim zdaniem- kierunek studiów nie ma tu nic do rzeczy.... :/

Gość zeeenek
mam najgorsza mieszankę dla was jestem i ładna+zgrabna i inteligentna,błyskotliwa... a faceci lubią mieć foczkę która będzie skakać i klaskać na zawołanie Nie, najgorsza mieszanka, to foczka, ktora skacze i klaszcze na zawolanie. I w dodatku trzeba ja utrzymywac.

Gość zeeenek
Moim zdaniem- kierunek studiów nie ma tu nic do rzeczy.... Jesli chodzi o zarobki to czesto ma. Oczywiscie dziewczyna bez jakichkolwiek studiow w ogole nie wchodzi w gre.

Wy tak tylko piszecie albo mówicie zwłaszcza w grupie facetów... a jak przychodzi co do czego to wolicie iść na łatwiznę... przy mnie trzeba się ciągle rozwijać i chociażby przestrzegać diety i poginąć na siłownie a to już za dużo jak wszędzie sa McDonald i piwko z chrupkami taaakie pyszne

Dyskusja mogłaby być długa i ciekawa ale mamy dzisiaj piękna pogodę, więc ... pa

Gość zeeenek
Wy tak tylko piszecie albo mówicie zwłaszcza w grupie facetów... a jak przychodzi co do czego to wolicie iść na łatwiznę... Na jaka latwizne? Zwiazanie sie "klaskajaca foczka" to najtrudniejsza wizja zwiazku z mozliwych. przy mnie trzeba się ciągle rozwijać i chociażby przestrzegać diety i poginąć na siłownie a to już za dużo jak wszędzie sa McDonald i piwko z chrupkami taaakie pyszne Dziewczyno ja uprawiam 3 sporty, a kulture dobrego odzywiania wynioslem z domu:) A propos diety, to korzystasz z jakiejs poradni dietetycznej w trojmiescie?

Nie, mam 1 stałą dietetyk.

Gość zeeenek
pa:)

Szukać w menu kafe też potrafię żaden wyczyn... zwłaszcza, że założyłam temat poszukujący ludzi z 3miasta...

Gość Ale kolegooo
M eżczyzna tez może pracować za małą kase i jej nie lubic. :)

Gość zeeenek
M eżczyzna tez może pracować za małą kase i jej nie lubic. Owszem, ale ja kocham pieniadze:)