Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dormicum

Jak poznać dziewczyne/ kobiete?

Polecane posty

Gość Mam tak samo...
chcesz żebym napisała?

Jeżeli do mnie ktoś napisze na GGto będę później bo muszę wyjechać w tej chwili, przepraszam za to bardzo.

Mam tak samo pewnie że chcę ale muszę natychmiast wyjechać więc odezwę się później.

Gość Mam tak samo...
ok to napisze

Frodo kiedy do Ciebie dotrze, że większość tutaj nie ma koleżanek, jak Ty? :D W necie nie ma sensu szukać, bo tam trzeba wyłożyć wszystko na stół, a jak się nie ma czego to odpadasz na starcie przy tych wszystkich cool kolesiach i tych co koloryzują. 🖐️ W realu ma się już większe szanse ale trzeba jednak umieć się odezwać co większosć tutaj przerasta. :D

No ja za innych się nie wypowiadam. U mnie na uczelni 99% kolesie. W pracy kolesie(jeżeli chodzi o osoby z którymi pracowałem, a nie jakies tam inne). Poza tym nawet jeżeli byłyby kobiety to myslisz, że tacy jak my bezproblemowo zagadają i zakolegują się z taką, żeby potem podpytywać o jej koleżanki? :D No bez jaj gdyby tak było to bysmy mieli dziewczyny jeszcze w szkole, bo i wtedy najwiecej okazji. 🖐️

Gość Szczota Daniel
Ja też nie chodzę na imprezy. Dwa razy w życiu byłem na weselu

Gość Szczota Daniel
Picie nic nie daje. Ja mogę wypić litr wódki i tak samo jest. Nie rośnie mi śmiałość

PBW Ja zacząłem chodzić na koncerty parę lat temu, to się też zawsze stresowałem, nawet jak szedłem ze znajomymi, parę browców w domku do dobrej muzy pomagało. Oczywiście jak dodałem alko z klubu to potem rzygałem jak kot, ale choć miałem wesoły wieczór

Gość Szczota Daniel
bez sęsu

Właśnie pisząc teraz z Wami sobie przypomniałem jeszcze jeden fajny sposób!:D Znaczy fajny - frajerski, ale działa. Wejdźcie sobie na fora ludzi z fobią społeczną. Poczytajcie co oni tam piszą, jak mają problemy np z kupieniem pieczywa w osiedlowym sklepie. Od razu podnosi się samoocena, że ze mną nie jest tak źle.

Mam duży problem z wszelkimi "luźnymi" sprawami. Nie mam problemu gdy musze coś załatwić np. w urzędzie itp. Ale mam problem z pójściem do kawiarni np. 🖐️

Gość królowa Jadwiga
panowie więcej wiary w siebie:) czytałam ostatnie wyniki badań z speed dating i po analizie naukowcy doszli do wniosku, że kobiety dają się zaprosić na następne spotkanie jeśli pada pytanie : jaki dodatek do pizzy lubisz najbardziej? stwarza to możliwość kontynuacji rozmowy, kobiety zazwyczaj lubią gotować, więc macie prosty przykład w dodatku z naukowym poparciem:) niezłą startegią jest właśnie rozmowa o przysmakach kulinarnych, a ja wam życzę powodzenia:)

Też. 🖐️ Jedynie z kimś kogo dobrze znam jestem w stanie. 🖐️ Ale tylko z taką osobą, bo np. wyjscie z nią i jeszcze z osobami których nie znam powoduje większy stres. 🖐️ Nie muszę chyba pisać że dużo osób to ja nie znam. Normalnych :D

Gość królowa Jadwiga
wszystkim polecam ostatnie Charaktery:)

Gość Szczota Daniel
Ja jak wsiadam do pociągu podmiejskiego to podchodzę do drzwi z drugiej strony i patrzę się w okno żeby nie narażać ludzi na swój widok

Gość królowa Jadwiga
frodo - to zaproś ją jeszcze raz:)