Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dormicum

Jak poznać dziewczyne/ kobiete?

Polecane posty

Wiesz PBW ja jak kiedyś pisałem miałem problem z żarciem na mieście. Ale u mnie to było łatwe do zwalczenia, bo wiedziałem gdzie leży problem - miałem wtedy wielki bandzioch. Ale rozumiem Cię.

Gość frodo = aneta= rozia
sprawdzone po IP :classic_cool:🖐️

Gość królowa Jadwiga
Daniel - dlaczego?

Gość królowa Jadwiga
frodo - to życzę smacznego:)

Gość Moloczko
Frodo jak sobie wyobrażasz taką swatkę. Bo ja mam taką koleżankę. Nie jest ani moją ani targetu dobrą koleżanką. Co można dzięki niej zdziałać?

Moloczko No jak co : przecież dziewczyny znają zazwyczaj więcej dziewczyn niż faceci. Mogą Cię zapoznać z jedną czy druga koleżanką. Zaprosić na imprezę, gdzie będzie tamta czy owamta.

Gość Szczota Daniel
Jeżeli ta dziewczyna nie lubi swoich koleżanek to może tak zrobić

Gość A_sio!
Chłopaki! Piszę jako osoba z doświadczeniem, wiekowa. Najlepsze sposoby na poznanie kobiet/dziewczyn: 1. supermarket: zajrzeć do wózka/koszyka - czy nie ma pieluch - wiadomo. Zagaić o jakiś towar, np. kawę, czy dobra? I czy ma czas na degustację kawki w najbliższej kafejce? 2. Market budowlany - samotna kobieta jest tam zagubiona. Należy jej zaoferować pomoc 3. Rozejrzeć się dobrze w pracy/szkole, czy któraś nie potrzebuje wsparcia w związku z np. edytorem tekstu 4. Generalnie: garnąć się do ludzi, wychodzić w grupach mieszanych na piwko, lunch itp. 5. Nauczyć się flirtować (to nie to samo, co podryw) - czyli opanować sztukę krótkiej, miłej pogawędki - nawet z kasjerką (to do ćwiczeń). I martwię się, gdy piszecie, że "nie macie śmiałości". Ryzykujecie tylko kolejnym doświadczeniem. Bo inaczej rodzaj ludzki wyginie!

Gość Moloczko
Powiedziała tylko że załatwi mi numer do laski jakiej będę chciał. Nie wiem czy jest mi coś więcej w stanie zaoferować.

Gość Szczota Daniel
Do kogo to piszecie ?

A_sio - z zupełnie obcą babką to może być trudno Moloczko - ale znasz taką czy inną osobiście. Gadałeś z nią wcześniej czy chcesz zadzwonić do laski którą tylko znasz z widzenia?

Gość Moloczko
Pomysł z numerem mi się nie podoba. To nie ma racji bytu. A z laskami gadałem wcześniej ale one nie były zainteresowane moją osobą.

Gość Szczota Daniel
To widać przecież

Gość Szczota Daniel
Człowiek rozumny wie czy działać czy nie

Gość Moloczko
Właśnie. To widać a ponadto nie umówiły się ze mną, ja proponowałem pójście do lokalu gastronomicznego. A teraz ich w ogóle nie widzę nigdzie i to mi nie daje spokoju. Ktoś powiedział że wartościowe laski potrzebują czasu aby komuś zaufać. No ale jak ten warunek spełnić kiedy się ich nie widzi. Potrzebuje pomocy swatki, na niej muszę polegać.

Moloczko - no ok, ale + dla Ciebie, że próbowałeś. I to wcale nie jest tak, że widać, zwłaszcza jak jesteś takim typem jak ja czy Daniel co sobie wkręca, że żadna go nie chce. Ja parę miechów wzdychałem do koleżanki, też myślałem, że widać, że mnie nie chce, a jednak...także póki nie zapytasz, póty na 100% nie wiesz.

Gość Szczota Daniel
Mówię że jak dziewczyna nie lubi swoich koleżanek to dla jaj przedstawi kogoś takiego jak my im

Gość Szczota Daniel
Nie rozumem jak ludzie którzy nie mają szans mogą wzdychać do dziewczyny

Gość Moloczko
'A jednak' czyli co...? Bo nie śledze Twoich postów.

Gość Moloczko
Podoba mi się ta odpowiedź ;/Daje mi to jakąś nadzieje.