Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybito mi szybę....

Ktoś mi wybił szybę od auta bo myślał że pies się dusi na słońcu a aucie :-/

Polecane posty

Gość gość
gdyby nie alarm zrobiloby sie 30 minut ja p*****le idiotka j****a powinien Ci wszysckie szyby wybic

Gość gość
Wystarczy pomyśleć! To nie boli. Mam psa i też jeździ ze mną bo lepiej jak jest ze mną niż ma siedzieć 8 h sam w domu. też jeżdżę po zakupy (coś jeść trzeba). Wystarczy psa wyprowadzić z samochodu i przywiązać w cieniu pod drzewem zostawiając miskę z wodą obok. Taki problem? Jeżdżę z psem wszędzie i nie wpadłabym na pomysł zostawiać go w aucie nawet przy szeroko otwartym oknie.Samochód na słońcu to stalowa puszka. Kto stał w korku wie!

Gość mentolowa lifka
W tamtym roku podawali, ze jakies malzenstwo usmazylo malutkie dziecko w samochodzie. Glupota ludzka nie za granic. Ciekawe ile w tym roku bedzie takich przypadkow, ile psow i dzieci zginie.

Bardzo dobrze ten ktoś zrobił.Dla Ciebie to było tylko 7 minut bo wył alarm(pewnie w sklepie byłabyś znacznie dłużej)a dla tego biednego zwierzęcia to aż 7 minut!Ja gdy idę do miasta z moim psem i wyciągam co jakiś czas miskę i wlewam jej wodę aby się napiła to ludzie się tak dziwnie na mnie patrzą,że szok.Jakbym się z choinki urwała,że myślę o psie i daję mu pić!