Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dm,slfjkskf

Dziewczyny Wy wasz facet robi Wam uwagi na temat jak wygladacie

Polecane posty

Gość dm,slfjkskf

ze to on wam mowi w czym macie chodzic, krytkuje to co zalozycie...

Mi nigdy zaden nie powiedzial. W sumie ubieram sie normalnie, czasami sukienki, czasami legginsy, czasami spodenki/spodnie. Nic specjalnego, nie szaleje. Mam natomiast 'znajoma', ktora do swetra do kolan (!) nakladala spodnie i nei widziala w tym niczego zlego. Jej chlopakowi to sie nie podobalo, bo fakt, wygladala jak typowa stara baba ze wsi. Zostawil ja i sie wcale nie dziwie. Bo ja bym nie chciala byc z facetem, z ktorym wstyd sie gdziekolwiek pokazac, bo nie umie sie ubrac.

Gość dm,slfjkskf
no a jak facet Wam kaze chodzic w ponczochach, malowac sie mocno, zakladac szpile

Gość dm,slfjkskf
????? Albo mowi wam sunia, kaze pisac z innymi facetami, sam pisze z kims tam

Gość no to tak chodzę
:D :D ;)

Gość dm,slfjkskf
no prosze powaznie potraktowac moj temat

Gość no to tak chodzę
Odpowiedziałam poważnie :O jeśli mój facet chce żebym się tak ubierała i malowała, ok, nie ma problemu. :)

że co? mi, dorosłej osobie, facet ma mówić jak się ubieram? wyśmiałabym po prostu.

Gość zelkuuu
zelku dlaczego spedzasz kolejny sloneczny weekend na kafeterii zamiast ze swoim chlopakiem?:) Czyzby to byl tylko chlopak wyimaginowany?:)

Gość no to tak chodzę
ale jeśli sprawiam tym jemu przyjemność to czemu nie?

Gość zeeenek
ale jeśli sprawiam tym jemu przyjemność to czemu nie? To oznacza, ze nie masz charakteru.

Gość no to tak chodzę
Zenek, góóówno o mnie wiesz, więc nie oceniaj mnie jeśli mnie nie znasz

Gość zeeenek
Zenek, góóówno o mnie wiesz, więc nie oceniaj mnie jeśli mnie nie znasz Nie trzeba kogos znac, zeby stwierdzic, ze ktos kto ubiera sie jak ktos mu karze jest bez charakteru. Jak twoj facet, o ile takiego posiadasz (w co szczerze watpie) poprosi cie, zebys przebrala sie za strusia to tez to zrobisz, zeby mu sprawic przyjemnosc?

mi nigdy nic nie mowil, ale zazwyczaj ja go pytalam w czym lepiej wygladam czasami mowil mi ze wygladam jak dziewczynka a nie jak kobieta wiec probowalam nalozyc cos innego to chyba normalne ze chcialam mu sie podobac wiec rowniez jego zdanie bralam pod uwage

Gość no to tak chodzę
zenku, nie miałabym charakteru gdybym słuchała wszystkich, a słucham tylko swojego Pana i Władcę :P gdy kochasz swoją dziewczynę i ona Cię o coś prosi to to robisz? Chcesz jej sprawić przyjemność, żeby się cieszyła? :O

Gość zeeenek
gdy kochasz swoją dziewczynę i ona Cię o coś prosi to to robisz? Chcesz jej sprawić przyjemność, żeby się cieszyła? Zalezy co to z prosba. Wszystkiego nie zrobie.

Gość no to tak chodzę
zenku, gdyby Twoja dziewczyna co noc zakładałaby flanelową piżamę i nie chciałby zakładać nic seksownego na Twoje polecenie byłoby okay? Gdyby Ci dziewczyna powiedziała schudnij, ponieważ jej już nie podniecasz z tym brzuchem. Przeszedłbyś na dietę i byłbyś zdolny popracować nad sylwetką?

Gość no to tak chodzę
czasami trzeba być gotowym do poświęceń :D lecz jeśli mi facet powie skacz, to sorry, ale nie skoczę :D bez przesady. :P

"zelku dlaczego spedzasz kolejny sloneczny weekend na kafeterii zamiast ze swoim chlopakiem?" a czmeu ty śledzisz moje posty zamiast spędzać czas z chłopakiem? :D

Mam natomiast 'znajoma', ktora do swetra do kolan (!) nakladala spodnie i nei widziala w tym niczego zlego. Jej chlopakowi to sie nie podobalo, bo fakt, wygladala jak typowa stara baba ze wsi. Zostawil ja i sie wcale nie dziwie' skandaliczne. przeciez zakladanie swetra do kolan i spodni to jeden z kardynalnych grzechow i powinno byc karalne wysoka grzywna. :classic_cool:

Gość zelkuuu
zelku bo ja nie mam chlopaka:) A Ty?:)

Migotka tylek jak szczotka. Podalam przyklad. Jeden z wielu. Innym moze byc nalozenie czarnych skarpet do zlotych sandalkow! Bo jej zimno bylo. Do tego jedna skarpeta miala czerwone palce i piety a druga rozowe palce i piety. No takie podobne kolory to nie spojrzala dokladnie. Dziewczyna 24 lata. Nigdy sie nie malowala, pryszczy na twarzy, ze az szok, bo non stop czekolade wpierdala 🖐️

Gość zeeenek
zenku, gdyby Twoja dziewczyna co noc zakładałaby flanelową piżamę i nie chciałby zakładać nic seksownego na Twoje polecenie byłoby okay? Na moje polecenie? A Ty jestes na polecenie swojego chlopaka? Gdyby Ci dziewczyna powiedziała schudnij, ponieważ jej już nie podniecasz z tym brzuchem. Przeszedłbyś na dietę i byłbyś zdolny popracować nad sylwetką? Nie mam brzucha, a moja sylwetka jest ok.

Gość no to tak chodzę
żeby uszcześliwić mojego chłopaka na każde jego życzenie nadstawiam mu odbytu oraz chapam do paszczy

ostatnio czytalam ze byly badania na temat szkodliwosci czekolady, jak dziala ona na skore i takie cos ze zre czekolade jak opetana i ma pryszcze przez to to mozna sobie wsadzic. nie ma to zadnego powiazania a facet ktory zostawia dziewczyne bo ta naklada spodnie do swetra, to jakas ciota anie facet. tak mocno ja kochal?

Wedlug Ciebie. Ale tak bylo. Bylo to w lecie tamtego roku, poranek, wiec zimniej. Nie wierzysz, ok. Ja wiem, ze ta dziewczyna by sie nigdzie nie odnalazla poza swoim miasteczkiem. Pochodzi z Rumunii, poznalam ja w Londynie. Nie miala wielu znajomych i sie wcale nie dziwie.