Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dm,slfjkskf

Dziewczyny Wy wasz facet robi Wam uwagi na temat jak wygladacie

Polecane posty

Gość dm,slfjkskf
ale ja sie tak ubieralam naprawde, robilam sobie mocniejszy makijaz... itd..... sam to dbal o siebie, czysty wlosy na zelu ale na poczatku znajomosci mial dlugie i nie za czyste pazury....

dm,slfjkskf - zmień faceta. Co innego jest coś poradzić albo zapytać czy dziewczyna założy coś co się facetowi podoba...co innego jest oczekiwać takich cyrków.

Gość dm,slfjkskf
jak dziewczyna byla skromniej ubrana wymiewal ja od wiesniar...

Gość dm,slfjkskf
o widzisz a on mnie nie prosil on tego wrecz wymagal, mowil ze prawdziwa kobieta chodzi w ponczochach a wiecie co ogladal sie za innymi kobietami, kiedys mi powiedzial ze przez cale zycie bedzie podziwial kobiety....

Moorland - tak sie czepiasz, ale z czytaniem ze zrozumieniem to bardzo slabo u Ciebie Poderwalam, czyli mamy randke. Tak? Skoro mamy randke, to znaczy, ze moze byc cos wiecej. Cos wiecej = para. Chyba nie musze tego wszystkeigo Tobie kobiecie tlumaczyc jak facetowi....

Gość zeeenek
Chyba nie musze tego wszystkeigo Tobie kobiecie tlumaczyc jak facetowi.... Jeju ty sie z jakimis glabami umawiasz?

Gość zeeenek
zenek, moze z niektorymi kobietami sie dogadujesz bo mozecie gadac o ciuchach i innych bzdurach ale dla mnie jest to niemeskie i nic na to nie poradze ze tak mysle. Spoko, nie wnikam.

Gość dm,slfjkskf
a dziewczyny jeszcze mi powiedzial sunia, i powiedzialam ze mi sie tak nie podoba a on ze chcialby zebym dla niego nia byla

Cizia - to dalej jest obca osoba, jeżeli obca osoba która najpierw daje się poderwać później bawi się w Gok'a to dalsze zainteresowanie jest albo głupotą albo desperacją (albo jedno i drugie...). Facet który się w ten sposób zachowuje jest zadufanym w sobie dupkiem . :) dm,slfjkskf - ręce opadają, musiał Ci zrobić wodę z mózgu, że się na to zgadzałaś.

zupełnie nie wiem, po co jesteście z facetami, którzy was krytykują. mój mi nigdy nie zwrócił uwagi na to, że coś nie tak z moim strojem. jak mu się coś szczególnie podoba, to chwali, ale nie sam ciuch, tylko mówi, że w tym i tym mi ładnie :P

Gość dm,slfjkskf
wlasnie ze sie nie zgadzalm robilam mu awantury to wyzywal mnie od dzieci itd zal

Gość zelkuuu
zelku ale przeciez Ty nie masz zadnego faceta:)

Gość yyyy.. .
Autorko, to dlaczego jeszcze z nim jesteś? Kopnij go w dóóópę i niech spada na drzewo. On jest jakiś nienormalny, i Ty jeszcze z nim jesteś? On się nie zmieni :O

dm,slfjkskf - pozwalałaś na siebie krzyczeć i traktować w sposób kompletnie pozbawiony szacunku.

Moorland czy ja powiedzialam, ze mi zwraca uwage?? :O :O Podalam przyklad. Bo jest roznica jesli facet jest zadbany i zwraca Ci uwage a jesli o siebie nie dba i nosi dres/dzinsy i bluze. Ale jak powiedzialam, cos takiego mnie nie czeka, bo ja nigdy jak dziwolag sie nie ubieram 🖐️

I ja się opieram na Twoim przykładzie - facet który zwraca uwagę nowo poznanej kobiecie na wygląd jest idiotą, nie ważne jak sam się ubiera :)

Gość zeeenek
Eh nie ma to jak wymiana doswiadczen i madrosci pomiedzy prowincjonalnymi pseudofaszionistkami:)

Gość germanistka86
No i znowu okazuję się, że dziewczyna, która ma pryszcze je za dużo czekolady. Super cizia nie ma co. Masz ogromną wiedzę na ten temat.

Ja wiem, ze jest idotia. Ale chodzilo mi o to, ze jak juz w zwiazku ewentualnym bysmy byli ;-) To inaczej brzmi taka uwaga od dbajacego o siebie faceta a inaczej od tego, ktoremu brzuch piwny nie przeszkadza.

mnie to nie robi różnicy - chociażby dlatego, że wyobrażenie tego faceta o odpowiednim wyglądzie kobiety może być lata świetlne od mojego gustu, czy gustu jego równie zadbanego kolegi. Wszystkim się nie dogodzi, więc najlepsze co można zrobić to kierować się własnym widzi-mi-się w tej kwestii. Owszem, dobrze jest słuchać rad, ale nie rad kogoś kogo jedynym argumentem jest inny gust.

Mój nigdy nie zwracał mi uwagi odnośnie stylu ubierania :).Czasem tylko delikatnie sugerował jak gdzieś wychodziliśmy na kolację czy imprezę,żebym mogła włożyć tą sukienkę bo bardzo mu się w niej podobam. Kiedyś poznałam tez jednego faceta,który po 3 m-ch związku chciał abym chodziła tylko w szpilkach i przefarbowała włosy na jasny rudy kolor,bo mu się takie babeczki podobają.odpowiedziałam mu wtedy,że w takim razie niech sobie poszuka rudej i wyprosiłam go grzecznie ze swojego życia ;)

Gość germanistka86
Tak już to słyszę, jak powiedziała: Wiesz jem za dużo czekolady, stad te pryszcze. To jest utarty stereotyp i wszyscy, którzy nie mają problemów ze skórą go powielają. Taka prawda

Wy specjalistki nigdy dziewczyny na oczy nie widzialy a wiedza lepiej od czego ma przyszcze :o :o :O sama przyznala, ze gdy nie je czekolady to jej znikaja. Ja nie mowie o kostce czekolady dziennie. Ona jadla 2-3 tabliczki dziennie. Ale specjalistki z kafe wiedza lepiej :o

Czy tłusta, ostra i słodka dieta wzmaga trądzik? Badania nie potwierdzają tej tezy. Dieta nie zmniejsza ani nie zwiększa objawów trądziku, a już na pewno to, co jemy, nie wpłynie na zniknięcie trądziku. Jedzenie czekolady, tłustego bekonu lub ostrych papryczek jest przyjemne dla naszych kubków smakowych i co najwyżej może mieć wpływ na tuszę, ale nie na pojawianie się ropnych krostek. Tylko u 20% badanych osób stwierdzono, że jedzenie pełnoziarnistego pieczywa i ciemnozielonych warzyw, a także otrębów, orzechów, jogurtu, jabłek i miodu wpłynęło na ograniczenie produkcji sebum.

Gość zeeenek
Moja kolezanka jadla obsesyjnie marchew i po jakims czasie zrobila sie pomaranczowa na twarzy:)