Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i rycze:(((

jak mnie babka w sklepie potraktowała, moge coś zrobić? pomozcie

Polecane posty

Gość bringoo
ja bym odliczyl kase i wzial piwo niech mi cmokie

Gość siedze i rycze:((
hihih w sumie tez nie zle:P ale akurat placilam karta:P i ten kasjer mi to piwo zabral:)

Gość jeśli już chcesz piwo,
to idź do innego sklepu

Gość bringoo
to w takim razie bym powiedzial o policji jakbym chcial isc a jak nie to o konkurencji i ze moja noga wiecej tu nie postanie

Gość pytajni..kiem
up up I jak sie skonczyla ta sprawa??/?? /?? Zawiadomilas kierownikow zabki itp, ??

Gość boto tylko bylobylo lipnie
tenat umarl

Gość japierdut
ALE MACIE PROBLEMY. KOBIETO IDZ DO INNEGO SKLEPU I SOBIE KUP TO PIWO POLICJA POWINNA SIE ZAJMOWAC INNYMI SPRAWAMI A NIE TAKIMI PIERDOŁAMI! A BABKA MOŻE CIE NIE LUBI , W SUMIE H*J WIE DLACZEGO TAK POSTAPIŁA. OLEJ JĄ JEJ PROBLEM STRACIŁA KLIENTA. SKLEPÓW MASA CHYBA ZE MIESZKASZ NA ZADUPIU...

Gość gość
czesc wiecie moze gdzie mozna zglosci skarge na sklep zabka ???

Gość gość
obawiam się że niewiele możesz zrobić, jedynie na złość możesz jej zrobić "reklamę"

Gość Ale to już było
Dla mnie to jest bajer! Jak może ktoś mi zarzucić że jestem pijana skoro jestem trzezwa? W tej sytuacji zadzwoniła bym na policję, w tej sytuacji przyjeżdżają z alkomatem i sprawa się wyjaśnia.Skoro zgodziłaś się z tym stwierdzeniem i opuściłaś sklep to pewnie tak było?! Po fakcie nic nie udowodnisz i nie pisz tutaj bajek! Ja w to nie uwierzyłam w ogóle!😡

Tylko młode i głupie małolaty mogą zmyślać te bajery! Dziwne ze wierzycie w te PROWOKACJE?!

Gość gośćmieto
a ja miałem taki problem w zabce na hermanowskiej we Wrocławiu.przyniosłem 28 butelek po piwie po 35groszy i 4 po 50groszy sprzedawca z tatuazami na szyi liczył to mi z 15min gdzie paragony opisałem.dał mi za 28butelek a myslał ze za te cztery po 50gr sie nie upomne gdy powiedziałem ze tak tego nie zostawie to odpowiedział mi -co mi zrobisz ???? gdzie pójdziesz? nastepnie chciałem kupic 4piwa to stwierdził ze jestem pijany i mi nie sprzeda .to była jawna zemsta bo bogowi za lada powiedziałem prawde

Gość gość
Na Grupy AK Północ 4 w Warszawie , żabka na rogu tez jest taka niemiła blond suka, z twarzy od razu widać, ze patologia... Pora zając sie koleżanka, bo odstrasza klientów....

Gość Tym ek
Możesz a nawet musisz - Państwowa inspekcja Sanitarno Epidemiologiczna , że szczury , karaluchy i inne robactwo.

Gość gość
jesteś bardzo głupią dziewczyną. Wstyd mi, ze z taką pijaną dziwką rozmawiam. K