Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigi de augustyna

Mam 22 lata i jestem dziewicą. Fajną laską, ale dziewicą. Jak mu powiedzieć?

Polecane posty

Gość gigi de augustyna

Mam już tyle lat...i nadal nie kochałam się z nikim :( To nie jest tak że się tego wstydzę. Po prostu nie chcę tego zrobić z byle kim, muszę być naprawdę zakochana by to zrobić. Poza tym nie trafiam nigdy dobrze na facetów :O Teraz jestem prawie 3 miesiące z facetem, starszym o 4 lata. Jest nam razem wspaniale. Póki co tylko pieścimy się w łóżku itp. Ale on nie domyśla się nawet że jestem dziewicą...Boję się, że jak mu powiem to mnie wyśmieje, albo zniechęci się. Powiedzieć mu...co w ogóle myślicie o mojej sytuacji? Proszę...

Gość asekurativvvv
jak jest porządny to tylko to uszanuje i będzie się cieszył. dziękuję, dobranoc.

Gość bringoo
czemu z dziadkami są najlepsze dziewczyny dlaczego 21-22 latka nie jest z rówieśnikiem tylko z forsiastym biznesmenem pod 30

Gość Robert sznurek
Nie będzie się śmiał,nie zniechęci się lecz będzie się cieszył jak dziecko.Nie pokaże tego,nie będzie po nim tego widać,ale w środku poczuje że trafił na kogoś wyjątkowego.W wieku22 lat trudno trafić na dziewicę. Pozdrawiam,niech będzie delikatny!

Gość zxsscdscee
Chyba jesteś głupia? zaden facet nie wyśmieje dziewczyny za to, że jest dziewicą. Powiedz, żeby był czuły i delikatny, bo jestes dziewicą i tyle.

Gość zxsscdscee
bringoo czemu z dziadkami są najlepsze dziewczyny dlaczego 21-22 latka nie jest z rówieśnikiem tylko z forsiastym biznesmenem pod 30 Biznesmen po 30-ce to dziadek? :D

Ja w wieku 22 lat straciłam dziewictwo z chłopakiem 4 lata starszym od siebie. To było jesienią zeszłego roku. Bardzo kocham tego faceta :) Warto było tyyle czekać. A sam pierwszy raz w moim przypadku był cholernie bolesny i krwawy :)

Gość bringoo
dla tej dziewczyny nie, społecznie też nie, ale jak się ma 30latek do 20latka to tak samo jak mówi się o tym drugim dzieciak, a czy 20latek jest dzieciakiem?

Gość gigi de augustyna
wiem, że nie każdy facet może się z tego cieszyć. kiedyś podsłuchałam rozmowę moich kumpli na imprezie. jeden z nich mówił coś w stylu: "dziewica? kuuu*wa weź człowieku męcz się z nią, zanim będzie z nią dobrze minie kilka numerków..." coś w tym stylu. mój chłopak nie jest taki jak oni, widzę że jest romantyczny, delikatny, inteligentny. mam nadzieję że nie zareagowałby jakoś niesmakiem, że on będzie tym pierwszym, że może być krew itp :(

Gość bringoo
to był tekst jakiegoś debila jak masz swojego faceta za debila to ci gratuluję